Opoku geschorst voor één wedstrijd

Gisterenavond tijdens de wedstrijd tegen Jong PSV vond er een vreemde situatie plaats. Scheidsrechter Sander van der Vrande die overigens een beetje de weg kwijt was gaf onze middenvelder Johnatan Opoku twee gele kaarten. Echter werd onze nummer 10 niet van het veld gestuurd.

De KNVB zegt dat volgens de spelregels de middenvelder van VVV automatisch geschorst wordt voor één wedstrijd. Hierdoor zal Opoku de thuiswedstrijd aanstaande vrijdag tegen FC Volendam niet inzetbaar zijn voor de Venlonaren.

10 Responses

 1. OooLGooO

  Erg vreemde situatie dit, als meerde momenten in de wedstrijd.
  Ik snap op basis van 2 gele kaarten dat je 1 wedstrijd geschorst wordt. Echter is er geen rode kaart getrokken….
  Ander voorbeeld; als een bal over de lijn is, wat een doelpunt is, en de scheidsrechter handelt verkeerd, zegt de KNVB toch ook niet, dit doelpunt tellen we achteraf bij??
  Zo zie je maar die hele KNVB is één pot nat, amateuristische zooi daar….

 2. bear664

  Pfff … wel begrijpelijk … maar wat een schande die scheidsrechter van der Vrande ….

  Dus missen we volgende week weer een middenvelder (voor de derde keer op rij) en zal koekwous Kruijssen er wel weer instaan.
  Zijn balverlies was de oorzaak van de 0-1 gisteravond ….
  Het enige dat Kruijssen wel goed kan is corners nemen … die vielen tenminste allemaal voor de pot …

 3. supportertje

  De actie bij de tweede kaart van de scheidsrechter, twee keer geel is geen rood, gaf precies aan op welk niveau hij heeft geacteerd. Ook de grensrechters waren van een bedenkelijk niveau, al met al een aanfluiting van je welste voor de KNVB die dit soort arbitrale trio’s wedstrijden laat leiden.

Leave a Reply