Opoku maakt Limburgs Doelpunt van 2016

Het doelpunt van Johnatan Opoku in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda (4-3 winst) vorig seizoen, is door de Limburgse stemmer verkozen tot het doelpunt van het jaar. Hij kreeg de meeste stemmen in de jaarlijkse verkiezing van L1 waarbij 12 Limburgse doelpunten werden genomineerd. Met overmacht won Opoku’s ‘Bergkampiaans’ doelpunt, dat hij maakte in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda.

We nemen je even mee terug naar dat moment:
Randje 16 kreeg hij de bal en zette zijn solo in. Hop bal over de eerste verdediger, toen volgde de tweede – hij keek even- en toen de derde verdediger en de keeper. Hij lobte de bal perfect in het doel en beste mensen kippenvel! Met mij de hele Koel want een daverend applaus volgde voor dit geweldige, strijdlustige en goed voetballend team. Wat een doelpunt en Ralf Seuntjens geloofde het niet helemaal wat hij zojuist had meegemaakt, een wereldgoal! Niet in de Champions League, maar gewoon bij ‘ons’ in de Koel: 4-2!

Hieronder kun je in een kort filmpje nog even nagenieten van die briljante goal en het commentaar van onze nummer 10 daarbij. De beelden zijn van L1.

Opoku wie zijn contract afloopt aan het eind van dit seizoen laat weten dat er de laatste tijd is gesproken over een contractverlenging. De onderhandelingen over een nieuw contract moeten nog beginnen. “Ik wil graag eredivisie spelen en dat zou ik natuurlijk het allerliefste doen met VVV. We gaan vol voor de titel.”

Bron: 1Limburg.

3 Responses

Leave a Reply