Opoku wederom uitgeschakeld!

Jonathan Opoku heeft woensdag tijdens de warming een spierscheuring in zijn kuit opgelopen meldt Dagblad de Limburger. Opoku was net terug van zijn vorige blessure aan staat nu dus zes weken aan de kant.

Opoku zou afgelopen woensdag in de bekerwedstrijd tegen Blauw/Geel eigenlijk voor het eerst sinds lange tijd weer eens in de basis beginnen maar is helaas dus weer geblesseerd. Opoku was net fit van een blessure die hij afgelopen seizoen had opgelopen.

Wij wensen Opoku sterkte met zijn herstel en hopen dat hij nog sterker terug komt!

8 Responses

 1. mats

  Beetje kansloos dit hoor. Met alle respect maar dit kan toch niet. Zoveel geblesseerd zijn als topsporter dan is er toch meer aan de hand en moet je je afvragen of je nog wel op dit niveau kan ballen. VVV kan toch noet blijven betalen voor iemand die steeds geblesseerd is?

  1. Gerardus

   Als jij ziek wordt op je werk dan betaald je baas toch ook gewoon ? Beetje kromme vergelijking. Robben is ook altijd geblesseerd maar is als hij fit is wel een van de beste spelers van Bayern. Dus als Opoku helemaal fit is dan kan hij ook nog wel zeker wat. Het duurt alleen even. Gelukkig kan de selectie dit wel opvangen.

 2. whonfox

  We did not evaluate short axis views because in our experience, it is very difficult to identify the vena contracta from the parasternal short axis plane legit cialis online Aghajanian and colleagues recently published data on the use of bevacizumab in patients with advanced uterine cancer

Leave a Reply