VVV-Venlo

Oproep: Venlonaren.net zoekt versterkingen!

Venlonaren is een supportersplatform dat op zoveel mogelijke manieren de informatie rondom VVV-Venlo bij de supporters wil brengen. Nu doen we dat op het moment met een team van 3 personen en we hebben gemerkt dat niet meer te doen is. Sterker nog, als het langer zo doorgaat komt het voortbestaan van Venlonaren.net in gevaar.

Er is meer nieuws te melden, de wedstrijden zijn onder de aandacht van de landelijke media. Niet enkele wedstrijden, maar alle wedstrijden liggen onder een vergrootglas. Waar dat eerder nog te bolwerken was met twee of drie mensen, blijkt dat nu niet meer te kunnen. De laatste jaren zijn we toch steeds gegroeid als Venlonaren.net, maar we kunnen op dit moment niet helemaal bereiken wat we willen bereiken, waardoor de kwaliteit soms achteruit kan gaan.

Om dit het lopende seizoen wél goed te kunnen blijven doen, hebben we meer mensen nodig. Daarom zijn we nu echt dringend op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken voor het volgende seizoen in de Eredivisie en te zorgen dat we alle VVV supporters (en voetbal liefhebbers in het algemeen) van het laatste nieuws kunnen blijven voorzien. Wij willen dan graag ook onze redactie versterken.

Voorwaarden
1. Je bent supporter van VVV-Venlo en je bezoekt regelmatig wedstrijden
2. Kennis van social media (Facebook, Twitter, Instagram, reddit)
3. Een positief-kritische houding

Wat zoeken we?
We zijn op zoek naar versterkingen op meerdere fronten:
– Schrijvers: artikelen, columns, opiniestukken, tactische stukken voor op de website
– Vormgevers: het designen rondom de website en de social media
– Social media redacteuren: mensen die zich bezig houden met alles dat rondom VVV beweegt op social media
– Website redactie: nalezen en corrigeren van stukken die op de website terecht komen.Verantwoordelijk voor de content op deze website.

Op dit moment maken we foto’s, schrijven we artikels en zorgen we dat op de hoogte zijn van het laatste nieuws van VVV-Venlo. We zijn op zoek naar mensen die kunnen schrijven en op zoek naar mensen die zich graag willen bezig houden met vormgeving. We hebben gemerkt dat het gewoon erg lastig is met een klein team en om de VVV supporter goed te kunnen voorzien van het reilen en zeilen van VVV-Venlo.

We zoeken mensen die bereid zijn om tijd en moeite in Venlonaren te steken, zodat we een nog completer beeld kunnen geven van de Venlose supporterservaring.

Wat kunnen we bieden?
– Een platform om je vaardigheden tentoon te stellen en te ontwikkelen
– Je onderbouwde meningen over zaken rondom VVV kunnen uitdrukken
– Contacten in de voetbalwereld
– Doe je een studie journalistiek, communicatie of iets daaraan verwant, dan staat dit goed op je CV

Sponsors
Het runnen van Venlonaren.net kost veel tijd en moeite. We doen dit allemaal vrijwillig, maar het is niet zo dat we er geen geld aan uit moeten geven. Daardoor zijn we ook op zoek naar sponsors die ons willen helpen een hoge kwaliteit van onze site en social media, te waarborgen.

Denk je dat je ons kunt bijstaan in dit seizoen en daarna? Of is het niet helemaal helder wat er precies gevraagd wordt?Je kunt reageren door een email te sturen naar info@venlonaren.net

6 Responses

 1. Meuske

  Hoop dat de gewenste versterkingen zich aanmelden, zou jammer zijn als het stopt!! Ben zelf helaas niet in de gelegenheid om me aan te melden. Forza Venlonaren

   1. chretien

    Eerlijk is eerlijk, ik kan dit gewoon niet. Heb er niet de capaciteiten voor, helaas. Ik ben wel bereid jaarlijkse een bescheiden financiële bijdrage te doen. Denk aan EUR 10-30 oid. Ik hoor graag. tzt.

   2. Lincoln

    Dat is ook prima! Het is een aanvraag naar mensen die zin en tijd hebben zich intensief bezig te houden met VVV en daar artikelen of andere vormen van willen laten zien. Wij staan voor alles open en ik denk dat het ook tijd is te vernieuwen of ons te focussen op bepaalde kernen.

    Geld is leuk maar daarvoor zitten veel haken en ogen aan met belasting etc. Ook daar kunnen hebben we graag advies. Het hoeft dus niet alleen zijn in mediagebied maar kan ook zijn webdesign, financieel en of op andere manieren. Alle ideeën en suggesties zijn welkom.

 2. YowVVV

  Kunnen we zaterdagavond niet ook een knuffelactie houden? Mooi toch, iemand anders er blij mee maken. Hopelijk komt er ondersteuning vanuit vvv om dit zaterdag of binnenkort te doen, kledingactie kan ook, pas je niet meer in je vvv shirt maak er dan iemand anders blij mee ?

Leave a Reply