Oproep: Yellow Black Fanatics op zoek naar nieuwe werkplaats voor sfeeracties

Supportersvereniging Yellow Black Fanatics is op zoek naar een nieuwe locatie voor hun sfeeracties. Ook dit seizoen zagen we meerdere malen de gehele O-tribune bedekt worden met indrukwekkende spandoeken. Om dit soort acties te kunnen blijven maken is de supportersvereniging op zoek naar een nieuwe werkplaats – en dat heeft haast met de komst van de play-offs. Zijn er Venlonaren die deze supportersgroep kunnen helpen? Het gehele statement van YBF 2013 is hieronder na te lezen.

Beste VVV-supporters,
Afgelopen seizoen hebben we al een aantal mooie sfeeracties mogen voorbereiden en mogen presenteren. Nu we eindelijk de play-offs hebben gehaald staat ons dan ook een flinke uitdaging te wachten om ook in de belangrijkste wedstrijden van het seizoen weer wat moois te laten zien.
Om deze sfeeracties te kunnen realiseren hebben we niet alleen de mensen en materialen nodig, maar vooral een geschikte ruimte om alles te maken.
Op onze huidige verf/spuitlocatie, waar we altijd op een geweldige manier ontvangen en geholpen worden, kunnen we helaas op het moment niet voldoende uren maken met voldoende beschikbare ruimte om op deze korte termijn een sfeeractie te realiseren.

We zijn dan ook op zoek naar een locatie waar wij zo snel als mogelijk terecht zouden kunnen om spandoeken te maken.
We zijn op zoek naar een ruimte:

  • Die een minimale hoogte van 3,50M heeft.
  • Die een minimale lege ruimte heeft met een breedte van 20 meter en een diepte van 8 meter.
  • Die een stroompunt heeft voor een beamer.
  • Waar we bij voorkeur onze materialen (verf, stof etc.) tijdelijk kunnen laten staan, dit is geen must.
  • Waar we in de avond (of in samenspraak incidenteel overdag) en bij voorkeur ook in het weekend terecht kunnen.
  • Die beschikbaar is in Noord-Limburg, bij voorkeur ergens tussen Venray en Roermond.

Wij zullen zorgen dat de ruimte altijd netjes achtergelaten wordt.
Wegens beperkte financiële middelen zijn we niet in staat om een locatie te huren. Een kleine financiële compensatie, of een compensatie in andere vorm, is bespreekbaar.
Ben jij of ken jij iemand die over een ruimte beschikt, en deze eventueel beschikbaar wilt stellen, neem dan vooral contact met ons op via een reactie, prive-bericht of via ons e-mail adres (ybf-2013@hotmail.com). Dan kunnen we er samen voor zorgen dat we dit seizoen, op de tribunes en op het veld, op een zo mooi mogelijke manier kunnen afsluiten.
Voor andere ideeën of alternatieven staan wij altijd open, dus laat vooral van je horen.

Met geel-zwarte groet,

YBF 2013

©omslagfoto van YBF

2 Responses

Leave a Reply