Oranje en Korea DPR spelen in Venlo

vvv-venlo-logo-d105a3119e-seeklogo.comSeacon Stadion – De Koel – is woensdag 18 mei het decor van de oefeninterland van het Nederlands vrouwenelftal tegen Korea DPR. De ploeg van bondscoach Roger Reijners is in voorbereiding op de kwalificatiereeks voor het Europees kampioenschap, die in september van start gaat. Op weg naar het eindtoernooi in Zweden zijn Engeland, Slovenië, Servië en Kroatië de tegenstanders van de Oranjevrouwen.

Het duel in het stadion van VVV-Venlo begint om 18.00 uur.

Voor Korea DPR – de nummer acht van de FIFA-wereldranglijst – is de oefeninterland onderdeel van de aanloop naar het wereldkampioenschap, dat van 26 juni tot en met 17 juli wordt gespeeld in Duitsland. Nederland heeft onlangs de hoogste positie ooit op deze mondiale lijst bereikt. Door het behalen van de finale van de Cyprus Cup is het Nederlands vrouwenelftal terug te vinden op plaats veertien.

Kaartverkoop
Wilt u plaatsnemen op de hoofdtribune kunt u voor de prijs van €6,- via TicketBox of de kaartverkoop kaarten kopen. De prijs van een kaartje op de overige tribunes is €4,-. Voor KoelKids en groepen vanaf 10 personen maakt VVV-Venlo een prijs van 3 euro per persoon. Wees er snel bij want voor de zitplaatsen geldt OP=OP.

Kaarten voor de groepsaanbieding zijn vanaf nu tot en met 17 mei te bestellen via ticketing@vvv-venlo.nl. Vermeld dan uw naam en telefoonnummer. U krijgt vervolgens een bevestiging wanneer u de kaarten kunt afhalen en betalen (contant of per pin). Op de wedstrijddag zijn de kassa’s van Seacon Stadion – De Koel – vanaf 16.30 uur geopend.
Het vrouwenvoetbal leeft in de regio Limburg-Noord als nooit te voren. Het is nog steeds de snelst groeiende sport in Nederland en in de regio werden dit jaar al twee goed bezochte talentendagen georganiseerd specifiek en alleen voor vrouwenvoetbal. Ondanks de treurige berichtgeving elders in het land over hun vrouwentak in Eredivisie Vrouwen ziet VVV-Venlo kansen en mogelijkheden om voetbal en dus een actieve leefstijl te blijven introduceren bij een grotere doelgroep.

Aangezien de reguliere competitie voor Eredivisie Vrouwen op 12 mei is afgelopen hoopt VVV-Venlo deze namiddag een publiek te ontvangen dat even enthousiast is en in even grote getale naar Seacon Stadion – De Koel – komt als de eerste thuiswedstrijd van Eredivisie Vrouwen op 2 september 2010.

Voetbalvrouwen gratis naar Oranje!

Wat is een ambassadeur? Een ambassadeur is een vertegenwoordiger van een organisatie of goed doel die deze meer bekendheid probeert te geven door zelf promotionele activiteiten te ontplooien of de organisatie financieel bij te staan. VVV-Venlo mag met trots zeggen dat zij diverse partijen kent die betrokken en enthousiast zijn. Een kans om al die ambassadeurs van VVV-Venlo te bedanken voor hun bijdragen!

Een bijzondere partij is Ambassadeur VVV-Venlo Eredivisie Vrouwen, Logistic Services. Toen Gerrit Timmerman, zelf een groot aanjager van vrouwenvoetbal, hoorde van de oefeninterland Nederland – Korea DPR, kwam hij direct met een actie. Gerrit stelt alle meiden/vrouwen die voetballen bij een amateurclub in de gelegenheid gratis de wedstrijd te bezoeken. Er zijn voor deze actie 1.000 kaarten beschikbaar.

Door een e-mail te sturen naar info@logistic-services.nl met daarin vermeld NAW-gegevens, naam amateurclub en lidmaatschapnummer KNVB, ontvangt men van Logistic Services een gratis kaart per post.

Hopelijk tot 18 mei

bron:vvv-venlo

{jcomments on}


 

1 Response

  1. Pingback : 3blasphemous

Leave a Reply