Oud VVV-er Harrie Heijnen overleden

Vanochtend meldde VVV-Venlo via de officiële kanalen dat oud VVV-er Harrie Heijnen op 74-jarige leeftijd is overleden. Een triest bericht en we wensen de familie, vrienden en bekenden veel sterkte toe!

Harrie was al geruime tijd ziek, maar dat weerhield hem er niet van om de verrichtingen van onze club nauwlettend in de gaten te houden. Via de televisie en de kranten (en heel af en toe in het stadion) volgde Harrie de club op de voet.

En vaak volgde er dan in de loop van de week een telefoontje, om te vertellen wat Harrie was opgevallen bij de wedstrijden. Ook ADO Den Haag had een speciale plek in Harrie’s hart en ook de geelgroenen mochten steevast op zijn extra aandacht rekenen.

Harrie Heijnen speelde 165 wedstrijden voor de Geel zwarten waarbij hij 43 keer het net wist te raken. Tussen 1959 tot en met 1962 en van 1970 tot en met 1973 speelde Heijnen 6 seizoenen voor de Venlonaren. Heijnen speelde ook nog 7 seizoenen voor ADO. Die club heeft ook een speciaal plekje in zijn hart.

(Cover foto; 29 augustus 1971 scoorde Harrie Heijnen de 1-0 tegen Fortuna Sittard)

5 Responses

  1. kenfen

    Echte VVVer en venlonaar in hart en nieren. en een geweldige voetballer, Iedereen heel veel sterkte toegewenst. Ik hoop dat ze zaterdag met rouwbanden spelen, dat heeft hij wel verdient

Leave a Reply