Oud VVV-trainer Henk Rayer overleden

Oud VVV-trainer Henk Rayer is overleden. De 63-jarige Rayer stierf zondagochtend in het ziekenhuis van Venlo. De oud VVV-trainer kampte al langere tijd met gezondheidsproblemen. Hij worstelde de afgelopen jaren met een alcoholverslaving.

Rayer begon in 1990 als trainer bij VVV. Onder leiding van Rayer promoveerde VVV in het seizoen 1990-1991 naar de Eredivisie. Het seizoen erop degradeerde VVV weer. Na een conflict met toenmalig manager Wiel Teeuwen kwam in seizoen 1992-1993 een einde aan het trainerschap bij de Venlonaren.

Afgelopen seizoen vertelde Henk Rayer in VVV-TV nog over zijn alcoholverslaving.  Rayer raakte verslaafd aan alcohol als gevolg van eenzaamheid, zo vertelde hij in een openhartig interview. Hij heeft twee keer onder behandeling gestaan van een afkickkliniek in Schotland. Bekijk hier het interview met Henk Rayer.

Venlonaren.net wenst familie, vrienden en kennissen veel sterkte met dit verlies.

12 Responses

 1. Lincoln

  Veel mensen zullen Henk alleen maar herinneren van zijn slechte tijd die hij heeft doorgemaakt. Deze man heeft heel veel betekend voor de club VVV. Daarvoor wil ik hem bedanken. Natuurlijk is hij veel te jong overleden.

  Rust zacht.

 2. pavisto67

  Treurig bericht.

  De promotie met hem staat in mijn top 3 wat betreft VVV momenten.
  Thuis met hangen en wurgen vlak voor tijd de 1-0 maken tegen NAC.
  Uit helemaal worden weggetikt en uit het niets de 2-1 maken waardoor wij op basis van uitdoelpunten promoveerden. Wat een feest. Die Naccer’s werden helemaal gek van woede…

 3. brise continu

  Precies Pavisto…zo heb ik t ook beleefd…
  wat een ongelofelijke spanning en wat een feest daarna in de stad….wat begon bij de binnenkomst van de supportersbussen op het afgeladen volle station in Venlo….Henk bedankt en idd een minuut stilte voor deze man ….

  pssst..zo ff sprietse!!

Leave a Reply