Oudste seizoenkaarthouder viert zijn verjaardag!

vvv-venlo-logo-d105a3119e-seeklogo.comLouis Probst, woonachtig in Tegelen, wordt zaterdag 23 juli  90 jaar! Louis is daarmee de oudste seizoenkaarthouder van VVV-Venlo. Mascotte Koelie ging op bezoek bij de familie Probst waar hij Louis verraste met een lekkere VVV-Venlo slagroomtaart, natuurlijk zijn verlengde SeizoenClubCard en een cadeaupakket met diverse geel-zwarte snuisterijen. 

Wanneer Louis voor het eerst naar De Kraal kwam, kan hij zich niet precies heugen. De bezoeken aan ‘VVV’ waren toen nog afhankelijk van zijn eigen wedstrijden die hij speelde voor Irene. En die dateren uit de tijd voor de oorlog. Voetballen doet Louis nu niet meer, maar hij sport wel iedere dag in zijn eigen fitnessstudio! Op negentigjarige leeftijd!

Namens heel VVV-Venlo wensen wij Louis een hele fijne verjaardag met zijn familie en vrienden! En graag tot 30 juli in Seacon Stadion – De Koel – !

Omroep Venlo was erbij toen Koelie hem verraste. Gisteren zonden zij het item uit dat hier ook te zien is. Houd VVV-TV, dat dit seizoen op vrijdag vanaf 18.00 uur wordt uitgezonden, in de gaten voor een uitgebreid item!

ook team venlonaren.net feliciteert Louis Probst met zijn 90ste! verjaardag.

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply