VVV-Venlo

Overzicht doorlopende en aflopende contracten VVV-Venlo

Het einde van het seizoen nadert en dat betekent ook dat we alvast vooruit moeten kijken naar het nieuwe seizoen van VVV-Venlo. Het lijkt erop dat we ons geen zorgen hoeven te maken over degradatie, ook al kan het nog redelijk spannend worden onderin. De toekomst van de club is evengoed belangrijk en volgend seizoen willen we natuurlijk verder bouwen aan de stijgende lijn die de afgelopen jaren is ingezet. En daar hebben we spelers voor nodig. Welke spelers hebben aflopende contracten en welke spelers hebben een doorlopend contract? Lees het hieronder.

Formeel moeten aflopende contracten voor 1 april 2018 worden opgezegd en dat zal de komende dagen ook nog zeker wel gaan gebeuren. Let wel op! Dit betekent niet dat deze spelers onze club ook daadwerkelijk gaan verlaten, zij kunnen nog een nieuw (verbeterd) contract aangeboden krijgen van de leiding van de club. Op dit moment is er nog geen sprake van spelers die gaan vertrekken, maar de tijd zal het leren.

Doorlopende contracten
Delano van Crooij – medio 2019
Evren Korkmaz – medio 2019
Leroy Labylle – medio 2019
Moreno Rutten – medio 2019
Clint Leemans – medio 2019
Danny Post – medio 2019
Ralf Seuntjens – medio 2019
Johnatan Opoku – medio 2019
Vito van Crooij – medio 2019

Aflopende contracten
Lars Unnerstall – medio 2018
Sem Custers- medio 2018
Nils Röseler – medio 2018
Damian van Bruggen – medio 2018 (gehuurd van PSV Eindhoven)
Jerold Promes – medio 2018
Roel Janssen – medio 2018
Jeffrey Rijkers – medio 2018
Tristan Dekker – medio 2018
Jens Janse – medio 2018
Roy Gielen – medio 2018
Torino Hunte – medio 2018
Lugman Bezzat – medio 2018
Romeo Castelen- medio 2018
Lennart Thy – medio 2018 (gehuurd van Werder Bremen)
Emile Riis Jakobsen – medio 2018 (gehuurd van Derby County)

Jeugdcontracten
Bram Verbong (K)
Stan van Dijck

Er gaan dus flink wat spelers de club verlaten als je kijkt naar de contracten en misschien is dit dan ook het moment voor de club om door te selecteren. Er zijn een aantal spelers die goed mee kunnen op dit niveau, maar er zijn ook een aantal spelers die misschien beter tot hun recht komen in de Jupiler League en het is nu aan de technische staf om te kijken welke spelers tot welke categorie behoren. Er zijn natuurlijk ook spelers die het heel goed doen en dus in de belangstelling staan van andere clubs in de Eredivisie, maar ook daarbuiten.  Ten slotte hebben we ook nog een aantal jongens die worden gehuurd en het is maar de vraag of die een contract kunnen krijgen bij VVV-Venlo of dat ze ingezet worden bij hun ‘eigen’ club. Het wordt in ieder geval weer een lekkere, drukke zomer voor de Venlonaren met betrekking op de transfermarkt.

*Er is hier uitgegaan van de 24 selectiespelers die te zien zijn op de site van VVV-Venlo + enkele jeugdspelers + Evren Korkmaz die tussentijds is teruggekeerd

8 Responses

 1. roermond

  ‘VVV-uitblinker Unnerstall kan naar vier Eredivisie-subtoppers’
  ‘VVV-uitblinker Unnerstall kan naar vier Eredivisie-subtoppers.

  Lars Unnerstall staat in de belangstelling van een aantal subtoppers uit de Eredivisie. De doelman van VVV-Venlo heeft indruk gemaakt en lijkt na één seizoen in Limburg al hogerop te kunnen.

  AZ, Vitesse, sc Heerenveen en FC Utrecht hebben zich volgens Voetbal International allemaal gemeld bij de zaakwaarnemer van de 27-jarige Unnerstall, die komende zomer transfervrij is. Unnerstall koos bewust voor een eenjarig contract bij VVV, omdat hij de Limburgse club wil gebruiken als springplank naar een grotere club. Dat lijkt te gaan lukken, gezien de interesse van een aantal Eredivisie-subtoppers.

  AZ, Vitesse, Heerenveen en Utrecht hebben concurrentie, want naar verluidt zijn er ook buitenlandse clubs die interesse in Unnerstall hebben. Om welke clubs het gaat, is niet bekend.

  De kans lijkt klein dat VVV erin slaagt om Unnerstall langer te behouden. Toch heeft de club goede hoop. Unnerstall ontving een aanbieding van VVV, die hij niet direct opzij heeft geschoven, meldt VI. VVV hoopt dat Unnerstall wil blijven omdat hij het goed naar zijn zin heeft in Limburg.

 2. idderzienmeining

  Tsja, dit is het lot en meteen ook weer de charme van een promovendus. VVV is nog niet in de positie om spelers in een vroegtijdig stadium aan te trekken en dan ook nog voor minimaal 3 seizoenen. Enerzijds omdat dit financieel niet mogelijk is, anderzijds omdat spelers opteren voor transfervrije statussen …..

  Wat betreft Lars Unnerstall is het verhaal vanaf dag 1 duidelijk. De crux is dat we wilden dat hij het verschil zou maken en dat dit dan betekenen zou dat hij slechts 1 seizoen voor VVV gaat spelen. Hij heeft uiteindelijk bijna alle wedstrijden laten zien dat hij een klasbak is …. ik ga er dan ook van uit dat hij na dit seizoen elders onder de lat staat.

  Ik hoop dat VVV er in slaagt de contracten met Dekker, Röseler, Promes, Janssen en Hunte te verlengen. Daarnaast mogen ze er alles aan doen om Damian van Bruggen en Lennart Thy nog een seizoen te huren.

  Daarnaast – en dat is meteen weer het mooie – lopen er ook nu weer TIG spelers rond die transfervrij zijn of mogen worden verhuurd !!

  Ik heb vertrouwen in Stan Valckx en Maurice Steijn …..

 3. Goodie

  Ik denk eigenlijk dat het VVV goed zou doen om nu door te selecteren. Het centrale duo en Post in ieder geval behouden en hopen op Van Bruggen, Thy en Unnerstall.

  1. De Koel

   Thy en Unnerstall kun je wel vergeten. Jammer, maar ze hebben allebei een uitstekende bijdrage geleverd dit seizoen. Van Bruggen is misschien wel mogelijk, Stan heeft nog altijd goede contacten bij PSV en het is de vraag of Damian al goed genoeg is voor PSV 1. Belangrijkste is dat zondag drie punten gepakt worden, dan zijn we veilig en kan het vizier van Stan op de selectie van komend seizoen.

Leave a Reply