VVV-Venlo

Overzicht oefenwedstrijden VVV-Venlo

Het seizoen is bijna ten einde, voor VVV-Venlo rest alleen nog de uitwedstrijd tegen FC Utrecht komende zondag om 14.30 uur. Desalniettemin heeft de club het voorlopig oefenprogramma voor deze lente/zomer bekend gemaakt en er zit een oefenwedstrijd bij tegen Werder Bremen en FC Volendam.

De voorbereiding begint al snel weer. Er zijn twee wedstrijden om het seizoen af te sluiten, namelijk tegen RKVB en SV Panningen, voordat er 6 weken rust is. Daarna begint het programma met een oefenwedstrijd tegen SV Blerick, om aan het einde af te sluiten tegen professionele clubs Werder Bremen en FC Volendam. De tegenstander van de Herman Teeuwen Mermorial is op dit moment nog niet bekend, maar deze wordt later bekend gemaakt.

Oefenwedstrijden

Schermafbeelding 2018-05-02 om 12.20.50

Bron: VVV-Venlo

15 Responses

 1. idderzienmeining

  In elk geval al in een vroegtijdig stadium duidelijk hoe (een groot deel van) het oefenprogramma eruit ziet. De wedstrijden tegen de amateurclubs horen er bij en zijn belangrijk om je als club te laten zien in de regio en dus je supporters. In dit programma zijn natuurlijk vooral de krachtmetingen met Werder Bremen en FC Volendam interessant om te kijken waar het team dan staat …

  Hoop nog op een mooi affiche voor de Herman Teeuwen Memorial !

  Nu nog 1 wedstrijd en dan kan er een streep onder een memorabele en succesvolle rentree in de Eredivisie. Voor ons als supporters begint het grote wachten op transfernieuws … met welke spelers denkt VVV zich ook volgend seizoen goed te kunnen wapenen ?

  Persoonlijk heb ik wel een aantal spelers die ik graag naar De Koel zou zien komen, maar of deze haalbaar zijn ?
  – Mark Diemers van De Graafschap, maar voor deze spelers hebben zich al meerdere clubs gemeld
  – Hans Nunoo Sarpei, maar ik weet niet of deze speler inmiddels wél in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning (deze speler mocht afgelopen zomer niet naar VVV komen)
  – Stanley Elbers van Excelsior
  – Damian van Bruggen van Jong PSV
  – Sam Lammers van Jong PSV
  – Joris Delle (clubloos sinds gisteren nadat hij bij NEC is afgeserveerd)
  – Max Grüne (VfL Wolfsburg)

  Maar goed: ik heb vertrouwen in het netwerk van Stan Valckx en denk dat bovenstaande lijst op de bureaus in De Koel nog wel wat langer en beter is.
  Stiekum verwacht ik echt wel wat leuke transfers en volgens mij mogen we sowieso iets verwachten vanuit Duitsland ?

  Leuke tijd deze zomerse transferperiode … veel gespeculeer bij veel clubs.
  De ervaring leert dat er rondom VVV eigenlijk weinig geruchten zoemen maar men ineens met een transfer op de proppen komt.
  We wachten dus af !

 2. chretien

  Ik hoop dat de club niets ventileert over spelers die wellicht of misschien komen. Verras ons maar met definitieve transfers. Ik realiseer me dat wij als bescheiden club beginnen met af te wachten welke spelers definitief blijven of vertrekken.
  Het mag van mij beginnen.

 3. Godfried

  Stadion De Koel wordt de komende jaren gefaseerd verbouwd. Hai Berden gaf vrijdagavond in Nedinscoplein een toelichting op de renovatieplannen.

  In de eerste fase worden belangrijke knelpunten aangepakt. Dat betekent dat de parkeerplaats wordt vernieuwd, de zuidtribune een nieuw dak krijgt en ruimtes voor sponsors beter toegankelijk worden.

  De eerste fase kost zo’n zes miljoen euro. ‘Die gaat in ieder geval gebeuren’, liet Berden weten. Er zijn plannen voor een tweede fase van de renovatie, die nog eens enkele miljoenen kost.

  Over twee weken worden de plannen voor de renovatie van De Koel gepresenteerd.

  nu wil ik niet direct negatief uit de hoek komen. maar dit vind ik enigszins teleurstellend. nieuwe parkeerplaats, een nieuw dak op zuid en sponsorruimtes aanpakken… had stiekem gehoopt op meer zichtbare veranderingen ten bate van het zitcomfort en beleving in het stadion.

  1. Wacht maar eerst de plannen af. Hai verteld in 2 minuten wat er gaat gebeuren zonder er al te diep op in te gaan. We kunnen passen oordelen zodra we iets hebben gezien en de plannen in detail gepresenteerd zijn.

 4. LJ

  Zeker. De O-tribune wordt ook volledig gerenoveerd met een inpandig supportershome en alle faciliteiten die nodig zijn.

  Fase 2 bestaat uit de Z-tribune en de W-tribune incl. uitvak. In fase 2 gaan de hoeken dicht en wordt het een gesloten dak voor alle tribunes.

  Onduidelijk is nog of en zo ja wanneer het kunstgras vervangen wordt door natuurgras.

 5. chretien

  We zijn blijkbaar allemaal moe. Zelfs geen voorbeschouwing voorbdevwrfstrijd van fcutrecht tegen ons VVV. Nu, ik schat in dat we gaan winnen. Met hoeveel? Ik weet het niet, ik laat me verrassen…

 6. chretien

  Jammer, toch een nederlaag en zoals zo vaak, er had meer ingezeten voor VVV. Thy heeft sinds zijn donoractie niet veel meer laten zien. Wellicht vergde zijn goede daad meer energie dan gedacht. Misschien had hij wat meer rust moeten nemen?
  Wat me ook opviel is dat wij ons te netjes gedragen op het veld. Type Willem Jansen missen we…. de Seun of God speelde als van ouds…

Leave a Reply