Passie!

Voorzitter Hai Berden heeft maatregelen aangekondigd voor de komende tijd. Het is te hopen dat er nu eindelijk eens een grote schoonmaak wordt gehouden en dat de juiste poppetjes op de goede positie komen te zitten. Een nieuwe Technisch Directeur, een nieuwe trainer en een nieuwe assistent trainer lijken toch minimale veranderingen waar vele VVV supporters al langer naar uitzien.

Tevens zou het een heel verstandige keuze zijn om  spelers (terug) te halen die werklust, passie en een VVV hart (willen) hebben. Hierbij denk ik dan vooral aan een type Ken Leemans. Zijn contract bij Hansa Rostock loopt af en gezien het feit dat hij getrouwd is met een ‘Venloos maedje’ zouden de beleidsmakers meteen moeten toeslaan. Geheid dat de seizoenkaart verkoop een positieve ontwikkeling zal doormaken. Want Ken is een cultheld in Venlo en iemand die aan alle kenmerken hierboven genoemd voldoet.

We wachten af hoe slagvaardig men in de komende periode zal zijn bij VVV-Venlo.

34 Responses

 1. Ben

  Op de blote knieën terug naar VVV zul je bedoelen. Hij is wel het type voetballer waarvan we er het afgelopen seizoen er een of twee er bij hadden kunnen gebruiken. Maar is hij nu niet op?
  FORZA VVV op naar de eredivisie , waar we thuis horen.

 2. LJ

  Heel goed, maar dan zullen ook de supporters meemoeten en moet het gezeik op alles en iedereen, vooral Hai Berden, maar eens afgelopen zijn. Maar bij ieder bericht of feit stroomt de strontkar vanuit de supporters weer leeg over de club. En daar helpt zelfs een minderwaardig wc luchtje niet aan.

 3. Word

  Dubbele beenbreuk gehad. Nauwelijks gespeeld. Laatste fase bij vvv veel geblesseerd. Gedoe met zenuwen in de rug/hernia.
  Verder vond ik persoonlijk dat mensen zijn strijd/inzet een beetje verwarren met fouten herstellen. Als je de bal niet verspeelt, hoef je er ook niet achteraan te hollen.
  En terughalen van spelers pakt bij vvv zelden gelukkig uit. Maar ik denk dat ik een van de weinigen ben die niet staat te springen op zijn terugkomst.

  1. RuiverCity

   Spelers die voorop gaan in de strijd hebben nu eenmaal meer kans op blessures dan spelers die zich als ideale schoonzoon presenteren. Hij heeft wel een mentaliteit waar veel huidige spelers bij VVV een voorbeeld aan kan nemen.

 4. Zeker wete

  Een speler als Leemans kan VVV heel goed gebruiken. Dat is toch wat anders dan ‘over the top’ voetballer Meeuwis. Verder ben ik het met LJ eens. Stop met zeiken.

 5. Goodie

  De competitie is imo wel leuker geworden. Mvv, Fortuna, Rjc, Rkc, Helmond en Nec. Zijnd toch mooie wedstrijden. Als er met beleving en inzet wordt gevoetbald, kan het een leuk seizoen worden.

  1. Ben

   Het wordt een zeer moeilijk jaar. Welke selectie we dan ook krijgen maar het wordt heel erg zwaar, zeker als je er nog rekent met Sparta en Volendam. Alleen zwaar klote dat ook volgend jaar die tweede teams voor ernstige competitie vervalsing zullen gaan zorgen. Maar het kan voor ons toch wel een heel leuke competitie worden met de een ma de andere derby, et . FORZA VVV!

 6. kenfen

  Helemaal mee eens met deze stelling Ook Ammi kan nog best een jaartje mee maar of die 2 willen ? Ken en Achmed zijn 2 jongens waar de jeugd zich aan op kan trekken en met zo’n bikkels stijgt de seizoenkaartenverkoop gelijk zodat ze zichzelf al gelijk terugbetaald hebben.

  1. vvv_supporter_op_zuid

   Ammi en Leemans zijn leuk maar als ervaren voetballers maar dan vooral als selectie opvulling en “normaal” Jupiler salaris. Ze zijn immers al op leeftijd en nogal blessure gevoelig, ZEKER met dat wekelijkse wissel kunstgras normaal gras…

   Het klinkt allemaal leuk, maar in werkelijkheid valt het meestal vies tegen en beide, vooral Leemans heeft nu een cult status. Die kan hij ook wel weer een beetje gaan verliezen … zou ook jammer zijn.

   1. Drikus

    Helemaal mee eens… als speler zou Ken het fysiek denk ik niet mee bij kunnen benen. Ik zou hem echter wel graag als bijvoorbeeld assistent trainer willen zien. Weet een goede sfeer te brengen (teambuilding), heeft enorm veel ervaring en de juiste mentaliteit.

 7. tulipanes

  Ammi vond ik vorig jaar een vechter, maar hij kwam echt tekort. Bovendien hebben we Joppen op die plek en dat is na de zomer samen met wolters de beste van onze selectie (of selman moet zich nog sneller ontwikkelen).
  Heb wel graag dat we een vechter op het middenveld terughalen en een echte goalgetter (sjoerd ars?).

  1. Drikus

   Snap eerlijk gezegd ook niet waarom Ammi steeds genoemd wordt…. heb hem nooit echt goed gevonden… is mi te traag. Er wordt volop geroepen dat Altheer traag is. Durf zeker geen geld in te zetten dat Ammi sneller is.

 8. Goodie

  Ik hoop op een soort speler als Steef Nieuwendaal van Sparta. Is een beetje te vergelijken met Toth. Een bikkel, en een middenvelder die een hoop ballen opruimt. Komt uit Weert en heefr nog een 1-jarig contract, misschien eens informeren?

 9. Depor

  Kwestie van beleid. Daarom zou het ook goed zijn als Valckx een rol gaat spelen binnen de club. Zou ook graag Frans Nijssen terugzien. Die heeft hier destijds een mooie selectie samengesteld.

 10. Lincoln

  Passie, strijd en goed voetbal dat is wat we allemaal graag willen zien. Van mij hoeven ze niet perse kampioen te worden of te promoveren als ze maar alles geven. Ik had afgelopen seizoen het idee dat niet alles gaven wat er in zat helaas. Maar dit elftal was ook absoluut niet goed genoeg. Worden leuke wedstrijden volgend jaar dus kijk er naar uit NEC, RODA, RKC, Sparta, Fortuna, MVV eindelijk wat spectakel

 11. Donderspeech

  Kunnen ze de nieuwe hoofdtrainer niet ontslaan voordat hij aangenomen is? Assistent Jayke kan het dan overnemen van hem. Eindelijk “Venloos” bloed in de club en geen Zuid Limburgs bloed.

  Ps; jammer dat ze Khalouta zo makkelijk hebben laten gaan. Schiet er meer in dan de Kogel die de helft ook nog uit een pingel maakte.

  1. marcel

   komt waarschijnlijk door de zeer ‘aanvallende’ speelstijl die VVV dit seizoen gehanteerd heeft. ik heb ooit begrepen dat als je dichter bij de goal komt dat het dan wat makkelijker scoren is als spits.

Leave a Reply