Patrick Joosten

Patrick Joosten Eredivisie Speler van de Maand januari

Patrick Joosten is door de Eredivisie gekozen tot Speler van de Maand januari. De speler van VVV-Venlo is lekker bezig en krijgt nu een prijs daarvoor. De Eredivisie zette het volgende op hun website:

“Patrick Joosten is door de Eredivisie uitgeroepen tot Speler van de Maand januari. De 22-jarige aanvaller van VVV-Venlo presteerde afgelopen twee speelrondes statistisch gezien het beste van alle spelers. Heerenveen-spits Sam Lammers nam de prijs voor Talent van de Maand in ontvangst.

Patrick Joosten begon met VVV-Venlo het jaar goed met een 2-4 overwinning op ADO Den Haag. De linksbuiten schoot twee keer van buiten het zestienmetergebied knap raak. Ook afgelopen zaterdag speelde de Nijmegenaar zich in de kijker tijdens de ontmoeting met FC Emmen. De Venlonaren troffen tweemaal het doel na een voorzet van Joosten. Door een doelpunt in de 95e minuut ging FC Emmen er echter met de overwinning vandoor (2-3).

Patrick Joosten, dit seizoen door FC Utrecht verhuurd aan VVV-Venlo, is bezig aan sterke serie bij de Limburgers. In zijn laatste vier Eredivisieduels was de aanvaller goed voor drie doelpunten en twee assists. Daarnaast noteerde de linksbuiten twaalf balheroveringen in januari, meer dan iedere andere VVV-speler.

Op de karakteristieke trap in het Covebo Stadion – De Koel – nam Joosten de prijs voor Speler van de Maand januari in ontvangst.”

Als je meer wilt lezen over deze prijs en andere informatie over de Eredivisie, klik je op deze link.

 

8 Responses

 1. Rikki077

  Heel mooi voor hem.Ben het eens met de mening hierboven.
  Laat inderdaad ook eens andere spelers invallen om de zaak scherp te houden.

  Daarnaast (en nog véél belangrijker) Ik snap ik echt niet, voor publiek maar ook als signaal naar de groep, dat er niet nog een vededigende en aanvallende verstreking wordt gehuurd. (Of transefervrij wordt toegevoegd)
  Een groep “kakt ook een beetje in” na zo’n half seizoen. Zelfs een goede trainer kan daar niets aan doen.
  Dat gedrag kon je aan de duels in de laatste wedstrijden al duidelijk zien. Nieuwe mensen zorgen voor dynamiek, scherpte en nieuw elan in een groep (los van talent).
  Je ziet bij bijvoorbeeld Emmen en Fortuna dat ze hier erg mee bezig zijn. Het is zichtbaar dat deze impulsen werken. Budgettair moeten we ons echt niet met een PEC of Groningen vergelijken maar wat de allerkleinste kunnen dat moet hier toch ook lukken. Of speculeren we nu dat we toch al veilig zijn?
  Avé en succes VVV

 2. OooLGooO

  Budgetair staan we ook onder fortuna meen ik. Dat Emmen zich versterkt zal ook wel te maken hebben omdat ze op een acute degradatie plek “stonden”. Elke ploeg in deze regio heeft zich versterkt.
  Vvv moet het met mindere middelen doen. Waarom zou je dan investeren in een team wat op een 7e plek staat. Dit team heeft laten zien, hoe dan ook, punten te verzamelen. Dan kun je beter zo doorgaan en goed doorselecteren aankomende zomer. Je kunt het geld maar 1x uitgeven.

 3. twiggy11

  Klopt ooolgooo
  Maar we zijn er nog langcniet nu staan we op plek 7 maar als je er 3 achter elkaar verliest zit je meteen in de gevarenzone en dan wordt het een heel ander verhaal ik zeg we zijn er nog lang niet.⚽️⚽️⚽️

 4. OooLGooO

  Klopt, maar al die clubs die onder ons staan moeten ook tegen elkaar. Dus praktisch gezien laat iedereen punten liggen.
  Daarbij zeg ik ook niet dat we er al zijn. Maar als bestuur zijnde kan ik begrijpen als je een kleine beurs hebt en halverwege het seizoen op een keurige 7e plek staat, er geen reden is om extra geld te spenderen in de selectie die statistisch gezien goed draait.

Leave a Reply