Joosten

Patrick Joosten in belangstelling van verschillende clubs

Patrick Joosten, die gehuurd wordt van FC Utrecht, staat in belangstelling van meerdere clubs uit het buitenland. Dit meldt VI zojuist op haar website. Clubs uit Spanje en Engeland (League One & Championship) hebben zich al gemeld bij het management van de aanvaller.

Joosten is momenteel bezig aan een sterke reeks en dat is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven in het buitenland. Hij zou deze winter nog de overstap kunnen maken naar een van deze clubs. De Nijmegenaar wil graag een mooie transfer naar het buitenland maken. FC Utrecht daarentegen lijkt niet echt mee te werken en vraagt de hoofdprijs. De Domstedelingen lijken vier miljoen euro te willen ontvangen voor de rechtspoot, die tot medio 2020 vastligt bij Utrecht.

In het shirt van VVV-Venlo speelde Joosten inmiddels 17 wedstrijden waarin hij 5 keer wist te scoren en 4 assists wist te maken.

Bron: VI.nl

3 Responses

  1. twiggy11

    Als Joosten en susic vertrekken Wordt het nog een moeilijk seizoen voor vvv om zich te handhaven .wie moet die plekken dan invullen er wordt nu al niet gewisseld en wat nieuws halen zit er financieel niet in.en dan nog het moet ook passen als er eventueel wat nieuws Wordt gehaald.( afwachten maar)

  2. chretien

    Er vertrekt niemand. Zo ja, dan alleen in overleg met VVV. Ik kan me zelfs niet voorstellen dat VVV er niet voor wordt gecompenseerd. We gaan het zien, hoe VVV reageert op een eventueel vertrek. FORZA VVV!

  3. jurgen

    Joosten uitlenen aan VVV omdat Utrecht hem gewoon kon missen, zijn contract loopt tot medio 2020 en dan gewoon maar even 4 miljoen vragen, kan me voorstellen dat Joosten niet vrolijk wordt van Utrecht en dit alles na een paar goede wedstrijden van Joosten, het blijft voetbal.

Leave a Reply