Paulissen speelt de rest van het seizoen voor VVV

De kogel is door de kerk! VVV-Venlo heeft zojuist op haar website bekend gemaakt dat Mitchel Paulissen voor de rest van het seizoen wordt gehuurd van Roda JC, alwaar hij een contract heeft tot 2018.

De aanvallende middenvelder uit Kerkrade werd sinds vanmiddag gelinkt aan de Venlonaren.

Mitchel Paulissen is blij met het verhuur: “Het is mijn verzoek geweest om bij een andere club aan spelen toe te komen. De laatste drie jaar heb ik te weinig gespeeld, terwijl dat wel belangrijk is voor mijn ontwikkeling. Daarnaast zijn er een hoop nieuwe spelers bijgekomen, waardoor het er niet naar uitzag dat ik nu meer speeltijd zou krijgen. Ik ben Roda JC dan ook dankbaar dat ze met mij meedenken”.

Ook trainer Maurice Steijn is zeer tevreden met het huren van deze speler: “Met Mitchel halen we een gedreven jongen erbij in onze selectie die zeker een meerwaarde kan zijn en de speler kan zich bij VVV-Venlo verder ontwikkelen. Dat is niet alleen goed voor de club, maar ook voor de speler. Het feit dat hij zelf voor verhuur heeft gevraagd, geeft aan dat hij er écht voor gaat en de juiste instelling heeft”

Directeur Marco Bogers deelt deze tevredenheid en is zeer te spreken over de rol van Roda JC: “We zijn blij dat Roda JC ons bij deze verhuur geholpen heeft, niet alleen in algemene zin, want er waren meer kapers op de kust, maar ook en vooral op financieel gebied. Daar zijn we Roda JC dan ook erkentelijk voor.”

18 Responses

 1. RuiverCity

  Tsja met die miljoenen van Schrouff hebben ze al 7 nieuwe spelers gehaald in Kerkrade. Sturen nu ook hun eigen jeugd weg. Hopelijk krijgt hij de kans om het hier te laten zien.

 2. Han

  Wat mij op valt zijn vaak de negatieve reacties, prima speler voor VVV Venlo. Op naar promotie. Gaat goed komen met VVV te beginnen a.s. zondag. Groeten aan een ieder vanuit het verre oosten en jullie kennen de uitdrukking toch?

 3. Goodie

  Beetje dubbel dit. Ja, het is een talent en kan aardig voetballen. Maar gaat dit dan ten koste van ons eigen talent Selman? Heeft vrijdag weer laten zien dat hij toch een bruikbare speler voor ons is.

 4. supportertje

  De goden zijn VVV goed gezind, eerst Lazic en nu Paulissen voor de rest van het seizoen als versterking. We mogen niet mopperen dat deze clubs ons op deze manier steunen in deze moeilijke tijden voor VVV. Hoe het ook is, ik ben blij met deze jongens en zij zullen zeker ons team nog meer kracht kunnen geven. Dat zullen ze nodig hebben de komende tijd met de wedstrijden die gaan volgen.

 5. roermond

  Als van Hanegem, die ik overigens hoog heb zitten, in juni 2015 zegt dat deze speler moeiteloos met de top 5 van de eredivisie meekan, dan heb ik er wel vertrouwen in..goed gedaan VVV en welkom en succes Mitchell…come on venlo. . forza forza VVV….

 6. kiekoputspelke

  Prima aanwinst voor VVV en hiermee is ook het middenveld voorzien van voldoende kwaliteit !! We hadden daar met Post, Nijholt, Opoku en Sevinc slechts vier spelers die het niveau aankunnen en dat is straks als de prijzen verdeeld worden te weinig.

  Ik vind het ook terleurstellend dat er meteen een aantal negatieve reacties komen (van Meuske en Koelie deze keer). VVV presteert goed, heeft een smalle selectie EN een lege portemonnee en dan lukt het tóch om Lazic en Paulissen te huren. Dat verdient een dikke pluim in plaats van commentaar in mijn ogen !!

  Al met al een goede transferperiode voor VVV want we zijn geen spelers kwijtgeraakt en hebben er zelfs nog twee spelers bij kunnen krijgen….mede dankzij PEC Zwolle en Roda JC !! Bij aanvang van dit seizoen heeft de club moeten snijden en is bewust gekozen voor een smallere maar kwalitatief betere selectie. Nu we in Februari volop meedoen voor promotie is het FANTASTISCH dat de selectie alsnog kon worden uitgebreid met twee spelers !!

  Voorin mogen Resida, van Crooy, Hunte en Lazic elkaar scherp houden en heeft Maurice Steijn voldoende opties. Gebleken is dat een wissel voorin dit seizoen de ploeg niet zwakker maakt….

  Ik ben benieuwd of Maurice Steijn nu meteen gaat schuiven met de basiself. Feit is dat dit VVV het hele seizoen al prima voetbal laat zien en een ingespeeld geheel is waarbij IEDEREEN voor elkaar knokt. Hopelijk kunnen deze nieuwelingen meegaan in deze flow en zelfs nog wat toevoegen aan het team zodat we straks misschien wel een rol van betekenis spelen in de play-offs. Of zou er meer in het vat zitten ??
  Belangrijk is dat Lazic en Paulissen niet gaan mokken als ze niet meteen spelen en andersom is het zaak dat spelers die gepasseerd worden ten faveure van deze jongens niet de kop laten hangen maar zich oppakken en terugknokken. Alleen DAN worden we nog sterker en zo werkt het in het profvoetbal !!

  FORZA VVV

  1. Meuske

   Wat vind je dan negatief aan onze reactie, daar ben ik wel benieuwd naar? Vind alleen dat ze Selman nu beter naar Fortuna hadden kunnen doen als hij het daar zelf ook mee eens was want buiten de spelers die jij noemt hebben we ook nog Kruijssen en Gijzen. 3e keus word je als speler niet vrolijk van dat kan ik je wel vertellen.

  2. Koelie

   Geen kritiek van mij. Goede speler. Ik kan me alleen niet voorstellen dat Roda deze speler voor niks uitleent. Gezien het verleden vertrouw ik die club voor geen meter. Aangezien VVV financieel niks kan bieden

  3. jason

   En ik ben negatief omdat ik dat hele lenen van spelers (en zeker in de winterstop) een grote competitievervalsing vind. Spelers die in het zelfde seizoen/competitie voor 2 clubs mogen uitkomen. Belachelijk!

 7. Dit noemt men nou creatief zijn met beperkte middelen. Iets wat hier jarenlang op de site in de reacties heeft gestaan: “Waarom kan FC Dordrecht dit wel en VVV-Venlo niet?”. Bij deze heeft de club en de technische staf bewezen het wel te kunnen. Ze hebben geleerd van hun fouten zoals een aantal jaar geleden door veel dure spelers te kopen die het niveau niet aankonden. Chapeau hiervoor!

  Ik snap daarnaast ook wel dat mensen zeggen dit gaat ten koste van onze eigen spelers. Dat kan best zo zijn maar dit is de voetballerij en hier moet je altijd presteren. Lukt dat niet? Dan staat er iemand anders klaar om je plek in te vullen. Ik denk dat we hier alleen maar beter van worden en dat het niveau omhoog gaat. Het zijn 2 Nederlandse talenten die ons kunnen helpen in de strijd voor de Play-Offs of eventueel kampioenschap (daar gaat het ten slotte om). Dit liever dan wat ze bij Roda doen. Wederom de zelfde domme fouten maken door spelers in de zomer te halen met veel bombarie en die door de achterdeur weglaten gaan, en veel geld neerleggen voor middelmatige spelers. Als ze degraderen hebben ze een nog groter probleem dan afgelopen seizoen.

 8. Ben

  Ben blij met aanvulling op een te smalle selectie. Zeker nu de gele kaarten schorsingen gaan betekenen en ook blessures er wellicht aan gaan komen, is het goed om er twee spelers extra bij te hebben. We kunnen er maar elf opstellen, de tegenstanders overigens ook, iedereen zal moeten knokken om een plekkie in het team. Kijk eens hoe Hunte en Bourdouxhe invallen. Prima toch? FORZA VVV !

 9. kiekoputspelke

  @ Meuske en Ben
  De strekking van jullie reactie vond ik meer negatief dan positief terwijl ik DENK dat het juist getuigt van ambitie wanneer VVV de bestaande smalle selectie versterkt nu we waarschijnlijk voor promotie gaan vechten.

  @ Jason
  Ik snap je punt maar van de andere kant geeft dit spelers die niet aan de bak komen (omdat ze geblesseerd zijn geweest of omdat een trainer het niet in ze ziet zitten) weer een nieuw podium om aan spelen toe te komen.
  Vind overigens WEL dat er een maximum aan gesteld moet worden want wat Roda JC deze winter aan transfers heeft gedaan is van de zotte. Dan heb je in de zomer dus zaken niet goed gedaan en moet je maar op de blaren zitten !!

Leave a Reply