‘PEC Zwolle, NAC en VVV azen op Boymans’

AZ-aanvaller Ruud Boymans mag zich in de belangstelling verheugen van drie Nederlandse clubs. Volgens RTV Noord-Holland zijn PEC Zwolle, VVV-Venlo en NAC Breda geïnteresseerd.

Boymans heeft in Alkmaar nog een contract tot de zomer van 2015. Het is onduidelijk of AZ Boymans opnieuw gaat verhuren. Boymans speelde de tweede helft van het afgelopen seizoen al op huurbasis bij NEC Nijmegen.

16 Responses

 1. Louis van Gaal

  Als Boymans slim is gaat hij naar VVV. Als je de statistieken erbij pakt is hij in zijn 2 VVV jaren het meest productief geweest. De laatste 2 jaar heeft hij echter maar 18 wedstrijden gespeeld en daarin 4 doelpunten gemaakt. Boymans blijft echter een speler de zeer blessure gevoelig is… Maar ik denk dat er niet spraken zal zijn om die zaken tegen elkaar af te wegen aangezien spelers het salaris het aller belangrijkste vinden en een Eredivisie ploeg meer zal kunnen bieden… Anderzijds denk ik dat een overgang naar VVV, voor Boymans en VVV, de beste optie zou zijn aangezien hij dan weer (mits hij fit blijft) aan het spelen komt en VVV momenteel niet veel alternatief heeft..

  1. Drikus

   Over blessures gesproken, weet iemand toevallig ( het liefste vanuit statistieken) of kunstgras een toename of afname van blessures tot gevolg heeft?
   Lijkt me wel relevante info met de nieuwe mat.

   1. Goodie

    Nee enkel meer schaafwonden. Voor het team dat niet gewend is om op kunstgras te voetballen, is het natuurlijk altijd lastiger. Ze zijn gewend dat de bal anders op springt, bal anders rolt noem maar op, dit zullen ze moeten compenseren met meer loopvermogen. Dus een team dat wel dagelijks op kunstgras speelt en traint, is het allemaal gemakkelijker. Zo heb ik het dus ooit gelezen.

 2. Ben

  Of hij bij Fortuna, VVV, AZ of NEC speelde, deze jongen is altijd ene beetje geblesseerd. Nooit aan beginnen zou ik zeggen, hij was toch bovendien VVV “ontgroeid.” FORZA VVV!

  1. Goodie

   Geloof er niks van. Als je naar de jl wil, kies je toch voor de club waar je eerder ook hebt gespeeld? Hij is nier met ruzie vertrokken of iets dergelijks, dus zou niet weten waarom hij dan naar w2 zou gaan…?

   1. pavisto67

    Vi bevestigd dat als hij door de medische keuring komt idd naar Tilburg verhuisd.

   2. VvvVenlo

    Ja zo zie je maar weer, eerder wordt er gemeld dat alleen Pec Zwolle,Vvv en Nac azen op Boymans…En vervolgens gaat iemand anders er mee ‘vandoor’. En wie weet was Vvv wel niet zo concreet dat weten we natuulijk ook weer niet!?

 3. pavisto67

  Ga er maar vanuit dat VVV niet concreet was. Die zitten echt in de afwacht modus.
  Wie gaat er weg, wat blijft er over, en dan pas omschakelen naar nieuwe transfers.

 4. Depor

  Ben blij dat Boymans niet naar Venlo komt. Zo’n geweldige spits vond ik ‘m niet. Kan niet meevoetballen en is vaak geblesseerd. Ik wil het nog zien bij Willem II.

Leave a Reply