Peeters dicht bij overgang, VVV in gesprek met Arsenal over Nwakali

VVV-Venlo kan naar alle waarschijnlijk op korte termijn beschikken over Mink Peeters, dat zei Maurice Steijn in het wekelijke perspraatje. Het duurt inmiddels al een tijdje en dat heeft te maken met de contractverlenging van Peeters in Madrid, maar iedere dag lijkt de overgang steeds dichterbij te komen. “Het bevindt zich in de laatste fase en hij komt morgen kijken naar de wedstrijd VVV-Venlo tegen Sparta Rotterdam. Hij wil graag naar VVV en wij willen hem ook graag hebben. Het is een kwestie van dagen, dat is het al een hele tijd. Ik had gehoopt dat hij er tegen Sparta bij had kunnen zijn, maar hopelijk kunnen we volgende week tegen FC Twente over hem beschikken” aldus onze trainer.

Damian van Bruggen zit morgen ook bij de selectie, hij is speelgerechtigd verklaard en schuift dus aan bij de wedstrijdselectie. Hans Mulder was op proef, maar na de eerste dag blesseerde hij zich en is daarom al weer vertrokken. Er wordt in een later stadium nog gekeken of hij mogelijk nog een keer wordt uitgenodigd als hij fit is.

Daarnaast gaf Steijn aan dat er contact is geweest met Arsenal over Kelechi Nwakali. De middenvelder werd vorige week al genoemd, maar destijds werd het bericht afgedaan als een gerucht. Een week later lijkt het toch serieuzer: “We zijn de mogelijkheden aan het bekijken of wij hem eventueel zouden kunnen huren van Arsenal. Het is een echte middenvelder, die je zou kunnen vergelijken met Sarpei. Nwakali verschilt van Sarpei in het opzicht dat Nwakali een box-to-box speler is. Wij hebben weinig budget, dus hopelijk wilt Arsenal hier aan meewerken om hem te huren voor een jaar.”

 

22 Responses

 1. Als die Nwakali een échte “Box to Box” Speler is lijkt het me een zeer interessante optie voor VVV, natuurlijk mits fit enzovoorts. Dat zou betekenen dat hij ook verdedigend z’n mannetje kan staan en belangrijk kan zijn in de omschakeling/opbouw. En als Arsenal mee werkt… tja dat is de vraag, maar zo te zien heeft VVV-Venlo dit seizoen een zeer breed netwerk van top-clubs dat ze aan spreken voor eventuele huur van spelers… Hoe komt dit zo? De trap naar boven?…

  1. Je blijft het elke keer vragen, ik geef elke keer hetzelfde antwoord. Elk geval wordt na het aanvragen bestudeerd of deze speler/werknemer een werkvergunning verdient. We kunnen ervan uitgaan dat hij wel een krijgt omdat hij al bij MVV heeft gespeeld en omdat hij jeugd interlands heeft gespeeld voor zijn land. Helpt mee in beoordeling.

 2. J@ski

  Vorig jaar hadden we er ook een van Arsenal, was ook een box-to-box player, maar niet dat we gehoopt hadden. Laten we hooen dat we hier van geleerd hebben. Verder ben ik super trots op “ozze” Stan en co. Super werk geleverd tot nu toe. Ik denk dat Maurice hier echt wat mee kan. Laat ze maar weer met de keutel in de boks naar de Koel komen

 3. chretien

  Is het opgedroogd, of moeten we gewoon, na al die tijd braaf wachten, nog meer geduld hebben? Of, is VVV al weer verder aan het kijken of er her en der nog veelbelovende spelers gratis kunnen worden opgehaald? De komende 3 wedstrijden reken ik op nul punten, maar de eerste 3 hebben we al binnen, die nemen ze ons niet meer af.

   1. chretien

    En dan te bedenken, dat als ze het op de tv hebben over ons VVV, dat ze dan alleen maar zeggen dat wij alleen maar bang of ongerust worden als het bier op is. Die sullen, ze moeten eens weten.
    Waarom wordt het bier niet rondgebracht door een rits mooie meiden met een ietwat kort rokje? Hier zou VVV goud mee kunnen verdienen!

   1. venlow077

    Dat is een bericht van 2 dagen terug. Inmiddels is de situatie dus veranderd aangezien er meerdere clubs heb willen huren nu, waaronder Vvv dus waarschijnlijk.

 4. venlow077

  Sportverlslaggever van RTV Rijnmond melde vanavond ook al: Voorlopig nog geen akkoord Feyenoorder Mo El Hankouri en FC Dordrecht voor een verhuur. Meerdere clubs willen hem huren.

 5. RuiverCity

  Het schijnt erg lastig te zijn om papieren in orde te krijgen. Eerst heel veel tijd en energie in Sarpei gestoken wat uiteindelijk (helaas) niks opleverde. Nu Peeters wat erg lang duurt. En Mwakali schijnt volgende week pas zijn papieren in Ghana te kunnen ophalen.

   1. RuiverCity

    In alle artikelen staat dat hij zijn papieren op de Nederlandse ambassade in Ghana moet ophalen.

 6. venlow077

  Ik weet niet hoe dit de afgelopen keer bij MVV gegaan is met deze speler qua werkvergunning en papierwerk…. Maar het lijkt me toch als het voor MVV geen probleem is geweest, dat het voor VVV nu ook niet moet zijn zou je zeggen!?

Leave a Reply