Perrin Hendrix nieuwe performance coach VVV-Venlo

Met Perrin Hendrix ( 28 ) uit Panningen heeft VVV-Venlo een Performance Coach aangesteld voor het eerste elftal. Hendrix is oprichter en eigenaar van PRFRM77 sports institute en tekent bij de Venlose Koelclub een overeenkomst van 1 seizoen. De nieuwe Performance Coach was vandaag meteen in actie te zien op het trainingsveld tijdens de allereerst training van het seizoen voor VVV-Venlo.

Hendrix, broer van profvoetballer Jorrit Hendrix, over zijn nieuwe functie: “Passie voor sport en gezondheid is er bij mij altijd al geweest. Na jaren lang topsport (voetbal) en fitness te hebben bedreven richt ik me nu met PRFRM77 op het ontwikkelen van een fitness industrie op het aller hoogste niveau. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van (top)sportbegeleiding en voeding. Daarnaast heb ik enkele opleidingen mogen genieten in het binnen-en buitenland. Zo ben ik onder andere Strength & Conditioning trainer en ervaringsdeskundige op het gebied van (top) sportbegeleiding en voeding.

De belangrijke pijlers mindset, nutrition, movement en recovery spelen een grote rol in mijn werk bij het optimaliseren van sport performance en blessurepreventie.”

Stan Valckx, Technisch Manager van de Venlose club: “Om te werken naar een optimaal topsportklimaat moeten we als club gespecialiseerde personen aantrekken die zich bezig houden met bepaalde kernzaken en daarmee zowel individuele als teamprestaties kunnen verbeteren. Met de kennis en wetenschappelijke onderbouwde aanpak van Perrin, proberen we de fysieke ontwikkeling van onze spelers verder te ontwikkelen. Dit zal hij doen middels team- en individuele programma’s op maat.”

1 Response

Leave a Reply