VVV-Venlo

Peter van Ooijen in het vizier van VVV-Venlo

Sinds vanmiddag gaan de hardnekkige geruchten rond dat VVV-Venlo zeer geïnteresseerd is in Peter van Ooijen. De middenvelder die de jeugdopleiding van PSV genoot en daarna 3 seizoenen voor Heracles Almelo speelde is transfervrij nadat hij een contractvoorstel van die club naast zich neerlegde.

Peter van Ooijen kwam in de jeugd uit voor PSV uit Eindhoven. Daarna kwam hij ook uit voor Go Ahead Eagles en Heracles Almelo. In totaal speelde hij 174 wedstrijden waarin hij 19 keer wist te scoren en 13 keer een assist wist af te leveren. Hij speelde inmiddels 77 wedstrijden in de Eredivisie en hij mogelijk een goede versterking zijn op het middenveld van VVV-Venlo.

Volgens het ED wil VVV snel een deal sluiten met Van Ooijen. De middenvelder trainde onlangs mee met de beloftenselectie van zijn oude club PSV. Binnenkort zou hij dus de overstap naar Venlo kunnen maken.

VVV-Venlo zag eerder al Jay-Roy Grot, Penny Mlapa, Christian Kum en Tino Susic komen, maar Clint Leemans en Vito van Crooij vertrekken. Versterkingen op het middenveld en in de aanval zijn dus gewenst. In de persoon van Jerome Kiesewetter is er ook nog een testspeler in de gelederen bij VVV. De competitie zit er alweer aan te komen, dus we gaan het zien!

21 Responses

 1. RuiverCity

  Gelukkig weer eens een Nederlandse naam uit het circuit. Volgens Heraclieden is Van Ooijen gezegend met een goede techniek maar niet echt doeltreffend. En zeker geen flankspeler maar middenvelder.

 2. jurgen

  Een nieuw contract voorstel van Heracles legde hij naast zich neer, vraag me de hoogte van zijn salaris af, hij is
  mij niet opgevallen, ik heb maar vertrouwen in VVV. Hopen dat de focus ook op een buitenspeler ligt die een actie in huis heeft en VOORAL een goede voorzet, gezien de lengte die VVV nu heeft, standaardsituaties kunnen wel eens heel belangrijk worden voor VVV komend seizoen voor de doelpuntjes.

 3. lucien1978

  Nacer Barazite mag transfervrij vertrekken uit turkije. Ik weet niet wat die aan salaris vraagt maar zou zeker een interessante optie zijn. Ik denk alleen dat hij hoger wil en kan spelen.

 4. YowVVV

  Van Ooijen zou een prima vervanger zijn voor Leemans, twee-benig, goede inzet, met vertrouwen een goede speler. Zie jem meer als CM langs Post. Centrale positie dan goed bezet. Susic en van Bruggen kunnen daar ook.

 5. venlow077

  Als we de social media van vvv mogen geloven in een video bericht, wordt er morgen een nieuwe speler gepresenteerd. Ik vermoed dat dit wel eens Peter van Ooijen kan zijn.

  1. lucien1978

   Albert gaat het helaas niet worden.

   Steijn gaf aan dat VVV nog 2 vleugelspelers ging halen. V Ooijen is totaal geen vleugelspeler en dat betekent dat er nog een speler bij gaat komen.

   Deze 2 zijn met zeker v Ooijen en de andere is of Leroy George of Johnatan Okita

 6. Beeselse Bergbeklimmer

  Okita was vanmorgen gewoon op de training bij MVV (looptraining). Volgens insiders is er nog geen enkel bod op hem uitgebracht. Denk dus niet dat het Okita wordt, denk eerder aan Torino…

 7. festina lente

  Die george is wel 31 jaar maar heeft wel een leuke lcarrière. Voetbalde in Australië en is daar kampioen geworden.wil dichter bij huis wonen.zijn gezin woont in Amsterdam. Moet geen probleem zijn de prins van vorig jaar woonde ook in Amsterdam en was toch ook niet slecht.

  1. lucien1978

   Ik kwam er ineens op. Die kwam letterlijk uit mijn hoge hoed.

   Ik denk idd dat dit een hele goede gegadigde kan zijn. 31 jaar is een prima leeftijd. Hij is transfervrij. En voetballend was hij toch echt prima.

   Is eigenlijk een linksbuiten maar kan ook in de spits en rechtsbuiten.

   Precies wat VVV leek te zoeken.

 8. chretien

  Dus toch iets met WHU. Zeker nu hoop ik dat de speler het bij ons goed gaat doen. Dan ligt namelijk de weg open voor verdere samenwerking (lees: meer spelers huren en/of kopen).

Leave a Reply