Petitie: Supporters laat je horen, VVV heeft ons nodig!

Het moge duidelijk zijn dat VVV op dit moment in zwaar weer verkeert. De uitkomst van het rapport van de commissie van wijzen houdt de gemoederen flink bezig in Venlo én omstreken. Het is nu onze taak, als supporters, om als één groot collectief achter de club te gaan staan. Onvoorwaardelijke steun is er in periodes van groei en vooruitgang, maar met name ook in de periodes dat het minder gaat. Dát is echte clubliefde!

Als we met z’n allen samen achter de club gaan staan, één front vormen die strijdt voor het behoud van VVV, dan kunnen we een vuist maken. Het is nu aan ons om ons te laten horen, de supporters zijn nu aan zet op van zich te doen spreken. Om iedereen te laten zien én horen dat VVV leeft, dat VVV een vitale positie inneemt in onze Noord-Limburgse samenleving!

Samen met onder andere de Fanclub en Socioclub VVV-Venlo zijn wij bezig het collectief te smeden. Socioclub VVV-Venlo heeft een petitie in het leven geroepen om iedereen te laten zien dat VVV in de harten van de mensen leeft en dat het niets minder dan een ramp van de bovenste planks zou zijn, mocht VVV verdwijnen. Wij zullen altijd strijden voor onze club, in goede en minder goede tijden! Onderteken massaal deze petitie en laat de gemeente Venlo zien dat VVV veel meer is dan alleen een club. De identiteit, het imago en bekendheid van Venlo als stad is verweven met de Koelclub.  VVV-Venlo is ons verleden, ons heden en onze toekomst!

Om in de woorden van Sir Winston Churchill te spreken: ‘We Shall Never Surrender!’

Klik HIER om de petitie te tekenen. Je ontvangt dan een bevestigingsmail, klik  op de link in deze mail. Als deze bevestigingsmail niet ontvangen is kijk dan eerst in je spamfolder.

17 Responses

 1. supportertje

  Zegt het voort, zegt het voort, en laten we zorgen dat zoveel mogelijk mensen een stem uitbrengen. Als ze niet weten waar, verwijs ze naar de socio website.

  1. Dan zorg er maar voor dat ze wel kijken :). Zonder gein we hebben niks te klagen over de bezoekersaantallen. Die liggen denk ik voor een supporterssite aardig aan de hoge kant. Met geen budget en nauwelijks personeel die alles doen op social media en de website doen we het volgens mij best aardig.

 2. kenfen

  Heey Lincoln dit was geen verwijt hoor maar veel supporters van VVV zijn al de 50 gepasseerd en hebben wat minder op met het medium Internet die mensen moeten we dus via andere kanalen aanspreken om mee in actie te komen en in dit geval dus een petitie tekenen alhoewel ik het niet altijd eens ben wat hier geschreven wordt vind ik het heelbelangrijk datgene wat jullie doen.

  1. Dat klopt daar heb je ook gelijk in maar wij zijn op dit moment alleen de messenger. Dit is een ding van de Socioclub die wij ondersteunen, volgende week gaan we waarschijnlijk samen om tafel om met een grotere groep dingen te bedenken. Ik snap wat je bedoeld en dat is ook gewoon zo maar bijvoorbeeld flyers drukken of andere dingen kosten geld en dat wij hebben wij simpelweg niet. Overigens hebben we meerdere lezers boven die leeftijd die je aangeeft alleen geeft niet elke lezer een reactie.

  2. supportertje

   @Kenfen, je zou eens op de Z tribune moeten komen kijken. Bijna iedereen boven de vijftig en verrekkes actief met hun telefoontjes, tablets en thuis met de laptop. De meeste van hun zijn dagelijks bezig met internet. Neem het je niet kwalijk, maar de meeste van onze leeftijd zijn tegenwoordig vrij actief met dit medium.

 3. Meuske

  Snap alleen niet als ik de petitie wil ondertekenen moet ik e mail en bevestiging e mail toch hetzelfde invullen maar dan geeft hij een foutmelding. Snap ik het nou niet of…….

   1. Goodie

    Emmen uit zal er niet zo snel een bus gaan. Busreis gaat vrijwel altijd alleen door bij de wedstrijden tegen Mvv, Fortuna,Roda en Helmond. Waar het aan ligt dat er weinig vraag naar is? Ik weet het niet….

  1. Mooi aantal maar denk dat het minimaal het vijfvoudige moet worden wil je er iets mee bereiken. Kijk de gemeente Venlo denkt natuurlijk zo: 100.000 + inwoners in de gemeente Venlo. Minimaal 3500/4000 toeschouwers en nog duizenden mensen die de club volgen dan is 1000 redelijk aan de lage kant. Laten we hopen dat het er meer gaan worden.

 4. YowVVV

  De meeste van ons werken bij een baas, die baas is een potentiële sponsor voor VVV, mogelijk moeten er wervingspakketten laagdrempelig worden samengesteld, verstrek het gewoon aan je supporters als PDF, geef de supporter een presentje (bijv. 2 vrijkaarten of een jaarlidmaatschap van de funclub) als hij zijn baas zo ver krijgt om VVV te dragen in zijn werkgebied. Idee?

Leave a Reply