PETITIE: SUPPORTERS LAAT JE HOREN, VVV HEEFT ONS NODIG!

Het gaat financieel niet goed met onze club. Het stadion is verouderd en de club heeft acute geldzorgen. Het is nu onze taak, als supporters, om als één groot collectief achter de club te gaan staan. Onvoorwaardelijke steun is er in periodes van groei en vooruitgang, maar met name ook in de periodes dat het minder gaat. Dát is echte clubliefde!

De Socioclub is met ondersteuning van de Fanclub en Venlonaren iets meer dan een week geleden een petitie gestart om een tegengeluid te laten horen richting de gemeenteraad en gemeente Venlo. Tot nu toe hebben ongeveer 1400 mensen zich laten horen. Dat is nog aan de lage kant. Hierdoor roepen we om alsnog de petitie te tekenen. Laat je VVV hart spreken en laat zien dat je VVV-Venlo ondersteund in goede en slechte tijden.

Klik HIER om de petitie te tekenen. Je ontvangt dan een bevestigingsmail, klik  op de link in deze mail. Als deze bevestigingsmail niet ontvangen is kijk dan eerst in je spamfolder.

Inmiddels is ook een actie gestart om schriftelijk handtekeningen te verzamelen, als VVV-supporter kunt u hier ook aan meewerken!

De spelregels:

  1. Het formulier moet duidelijk leesbaar worden ingevuld.
  2. Het ingevulde formulier wordt digitaal (foto of scan) opgestuurd naar bestuur@socioclub-vvv-venlo.nl
  3. Wij tellen het aantal handtekeningen  en werken deze teller ook als het even kan dagelijks bij.

Klik op de link Petitie-lijst om de lijst te downloaden.

2 Responses

  1. Meuske

    Hoop dat dit ook opgepakt word door de jeugd tot een jaar of 14 binnen de gemeente want die zouden wel eens voor veel handtekeningen kunnen zorgen in de wijken waar ze wonen. Daarom stel ik voor aan alle ouders opa’s en oma’s om de petitie te downloaden en jullie kinderen en kleinkinderen de buurt in te sturen en zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen. Forza VVV

Leave a Reply