Pim Balkestein op proef bij HSV U-23

Centrale verdediger Pim Balkestein gaat wederom een proefstage lopen in het buitenland. Dit keer gaat de lange verdediger zijn geluk beproeven bij HSV U-23. Het tweede elftal van HSV komt uit op het vierde niveau in Duitsland. In de Regionalliga Nord werden de Hamburgers vorig seizoen 3de en liepen hierdoor de kans op een promotie naar 3.Liga mis. HSV II is een ploeg voor spelers onder 23 jaar met daarin ruimte voor enkele dispensatiespelers.

De verdediger zal vandaag al mee trainen bij de Hamburgers en speelt vanavond direct een oefenwedstrijd mee tegen FC Oste/Oldendorf.

Balkestein komt onder trainer Maurice Steijn amper aan spelen toe sinds hij zijn plek is kwijt geraakt aan Robin Buwalda. De in Gouda geboren verdediger liep afgelopen week stage bij Nea Salamis Famagusta FC waar Jan de Jonge trainer is. Na zijn succesvolle stage kreeg Balkestein een aanbieding die hij nog in beraad heeft.

7 Responses

 1. kiekoputspelke

  Niet écht een aansprekende naam (al blijft het wèl een grote club) maar laten we hopen dat het tot een transfer komt. VVV kan de transfersom plus de besparing van zijn salaris heel goed gebruiken….

 2. kiekoputspelke

  Off topic maar ik ga hier tóch in op de laatste berichtgeving van Ralf Seuntjens….
  Triest dat een (met alle respect) kleine club als Telstar deze soap in stand kan houden en VVV aan het lijntje weet te houden. Tuurlijk hebben ze het recht om een bepaald transferbedrag te vragen maar nu hebben drie partijen een probleem. Telstar heeft een speler die zich ziek gemeld heeft, Ralf Seuntjens kan niet trainen en zich voorbereiden op een nieuw seizoen en VVV zit in de wachtkamer en speelt al de hele voorbereiding zonder echte nr. 9 !!
  We kunnen blij zijn dat de oefenwedstrijden allemaal gewonnen zijn en met name de overwinning op Feyenoord voorkomt dat de pleuris uitbreekt….

  1. Louis van Gaal

   Tja, wat is anders een contract nog waard.. wat zou VVV doen als iemand een bod van € 50.000 op Resida of Post doet en die zich dan gaat ziekmelden… maar idd uiteindelijk allemaal verliezers

  2. Rare gedachtengang inderdaad. Stel dat Seuntjens 20 keer scoort, en Roda JC of NEC staat aan het eind van het seizoen op de stoep omdat ze hem voor een prikkie over willen nemen. Dan moet een kleine club als VVV hem volgens jou ook zonder te protesteren laten gaan?

 3. ger

  Het is toch wel jammer dat spelers als Balkestein moeten vertrekken,
  omdat onze trainer er niet mee door één deur kan!
  Ik denk dat het prima speler is ook voor VVV.

 4. Ben

  Ja, ik vind het geen reden om te juichen als hij vertrekt, maar begrijp het wel. Krijgt van de trainer eigenlijk geen enkele kans. Voor mij blijft het echter een prima speler voor VVV. FORZA VVV!

Leave a Reply