UPDATE: Pim Balkestein vertrekt naar Elversberg’07

Dagblad de Limburger meldt dat Pim Balkestein vertrekt naar SV Elversberg’07. De centrale verdediger was vanaf afgelopen zondag op proef bij de ploeg uit de Duitse Regionalliga. De stage was succesvol waardoor Balkestein een contract aangeboden heeft gekregen. Als de verdediger vandaag door de medische keuring komt, tekent Balkestein een contract voor 1 seizoen bij de Duitsers. Het is niet bekend of VVV een transfersom voor Balkestein ontvangt.

Pim Balkestein mag van trainer Maurice Steijn vertrekken bij de Koelclub. De verdediger drukte te zwaar op de begroting daarnaast is hij was basisspeler. VVV-Venlo wil zich nog versterken om in de breedte sterker te worden. Dit kan alleen als er nog spelers vertrekken bij VVV.

12 Responses

 1. kiekoputspelke

  En weer een club die Pim op proef neemt, die niet echt tot de verbeelding spreekt….
  Ik had persoonlijk verwacht dat Pim weer terug kon keren naar Engeland waar hij eerder verdienstelijk gepresteerd heeft….

 2. Dond

  Er staat zeker een leuk team.
  Maar om het in de breedte sterker te maken zijn er absoluut nog spelers nodig.
  Wanneer Balkestein vertrekt natuurlijk nog een centrale verdediger. En daarbij denk ik aan een creatieve middenvelder/vleugelspeler.
  Misschien is het huren van Joey Sleegers of Giovanni Korte wel mogelijk?

  1. Is hier volgens mij al vaker gezegd. Bij huren moet je vaak het salaris van die speler overnemen en momenteel is er daar het geld er niet voor. Zolang de spelers blijven dan is dit de selectie tot aan de winterstop.

 3. Venlooow

  Dit zou goed nieuws zijn. Als ze hem nog voor een transferbedragje hebben kunnen verkopen.
  Natuurlijk komt nu ook het salaris van Pim vrij.
  Ik wens Pim veel succes bij zijn nieuwe club, ook al vond ik het best een goede verdediger voor VVV.
  Hopelijk kan VVV nu nog een paar spelers erbij halen.

 4. kiekoputspelke

  Pim Balkestein was zeer zeker een prima verdediger, maar het probleem voor hem én VVV was dat hij zwaar op de begroting drukte. Doordat hij inmiddels voorbij gestreefd was door Promes en Buwalda én het feit dat VVV de selectie alleen nog kan uitbreiden bij een verkoop van Pim Balkestein, was de situatie voor alle partijen helder. Gelukkig heeft Pim onderdak gevonden in Duitsland en dus kan VVV nu hopelijk snel schakelen op de transfermarkt. Er komt nu zéker nog een CV bij en hopelijk ook nog de extra aanvaller die we in mijn ogen KEIHARD nodig hebben.

  FORZA VVV en hopelijk morgen een goede start van het nieuwe seizoen in Almere !!!

  PS: ik hoop dat VVV snel een contractverlenging aanbiedt aan Jerold Promes want deze jongen heeft zich spectaculair ontwikkeld afgelopen seizoen. En zijn contract loopt na dit seizoen af…..

 5. Ben

  Ik betreur zijn vertrek, jammer dat Stein hem niet zag zitten. In die zin vind ik het ook zo jammer dat Sevinc geen echte kans krijgt. Jammer, jammer, maar het is niet anders. Wij gaan verder, FORZA VVV!

 6. festina lente

  vreemd zie op de site van sv elsenberg wel een naam van een verdediger die vandaag is aangetrokken maar niet die van balkensteyn. is de zaak rond met balkensteyn?

Leave a Reply