Post één maand aan de kant met gebroken teen.

Danny Post zal voorlopig niet op het veld staan. De middenvelder had al een tijdje last van een teenblessure en werd in de wedstrijd tegen Telstar voor de rust al gewisseld.

Nu blijkt dat onze aanvoerder zijn teen heeft gebroken en hij zal ongeveer een maand uit de running zijn met deze blessure.

6 Responses

 1. kiekoputspelke

  Het uitvallen van Danny Post is een groot gemis. Deze speler heeft zich ontpopt tot een ware aanvoerder die de boel aanjaagt, altijd zijn duels wint en voorop gaat in de strijd. Benieuwd op welke manier Maurice Steijn dit gemis gaat invullen de komende wedstrijden…. Beterschap Danny en gelukkig ben je er weer bij als straks de beslissingen gaan vallen in de play offs !!

 2. Meuske

  Dit is wel een aderlating want hij is zo belangrijk op het middenveld, ben benieuwd hoe het team dit oppakt. Denk toch dat Kruijssen nu de voorkeur krijgt omdat hij meer verdedigend is ingesteld maar ik laat me verrassen. Danny hebben we in de play offs wel echt nodig dus beter nu dan over een paar weken als de prijzen verdeeld worden. Danny Beterschap en tot gauw hoop ik. Forza VVV

 3. Godfried

  Jammer dat hij er tegen FC Eindhoven niet bij kan zijn. De overige wedstrijden moeten ook te winnen zijn zonder Post.
  Eén voordeel, hij is straks fris en fit voor de nacompetitie.

Leave a Reply