Prince Rajcomar nieuwste aanwinst VVV

VVV-Venlo en Prince Rajcomar hebben op vrijdag 19 juli overeenstemming bereikt over een overgang van de centrumspits naar de Venlose club.

Rajcomar tekent een contract dat hem voor één seizoen aan VVV-Venlo verbindt. De 28-jarige Maastrichtenaar wordt overgenomen van Fortuna Sittard, waar hij afgelopen seizoen onder contract stond.

Eerder speelde de aanvaller onder andere voor FC Den Bosch en MVV in Nederland en voor KR Reykjavik op IJsland.

Wim Dusseldorp, technisch manager van VVV-Venlo, over Prince Rajcomar: “Prince is een temperamentvolle tweebenige centrumspits, met een neusje voor de goal. Hij komt het beste tot zijn recht met snelle spelers op de flanken en dat past goed bij onze club.”

Bron: VVV

108 Responses

 1. Koelie

  Ik verbaas me dat ze voor deze speler bereid zijn om een afkoopsom te betalen en dan ook nog maar een 1-jarig contract geven. Kapitaalvernietiging? Overigens bij Fortuna niets gepresteerd. Maar we moeten maar blij zijn met elke nieuwe speler die we kunnen krijgen.

 2. YowVVV

  34 (13)
  15 (2)
  38 (9)
  33 (14)
  30 (5)

  Wel weer een bijtertje en doorzetter voorin, zorgt toch voor dreiging en pakt makkelijk een goaltje mee. Hopelijk toch een clausule voor een tweede jaar opgenomen. Ik verwacht of een jaar TOP of een jaar FLOP voor hem. Zo’n speler van alles of niets.

 3. Ben

  Deze aankoop begrijp ik niet. Heeft het tot nu toe nergens echt laten zien. En, als je dan deze leeftijd hebt bereikt, dan komt het echt niet meer. Of is het zo dat, als je van adel bent, dat het iets langer duurt voordat het komt? We zullen zien, in ieder geval welkom, grijp je kans!

 4. Hopelijk vindt hij zijn oude vorm weer terug bij VVV, ik denk dat Trost daar wel de juiste trainer voor is. Maar op dit moment denk ik bij de naam Rajcomar aan een egoïstische mooi weer voetballer met sterallures.

 5. Ruben

  Dat het niet altijd uit de verf komt bij fortuna, wil niet zeggen dat je niet goed bent. Je bent pas goed wanneer je medespelers dat ook zijn. Zie wildschut. Wedden dat hij komend jaar wel rendeert.

  Prince. Succes!

 6. Word

  En weer een gifkikker erbij, na Wolters. Zoals iemand hierboven al zei: top of flop, niets ertussen. Speelde zijn beste jaar bij mvv. Onder Trost…

  Voorlopig voordeel van de twijfel. Misschien morgenavond al erbij (met een geschorste Yuki en een geschorste Wolters).

 7. BVVblerick

  jah weet je waarom vvv gewonnen had om dat de grieken te veel griekze venlose kaas hadden ge eten denk ik maar jah we hebben er in iedergeval weer een gewonnen soentjes trouwens nog niet ontslagen me zijn dom ge ouwe hoer voor de l1 camera

 8. kenfen

  VVV zo slecht nog niet, Promes en Balkestein goed in het centrum, rustig aan de bal de rest wisselvallig waarbij Mcuire erg negatief opviel Kruysen ook laat zien dat hij gegroeid is Aanvallend is het nogal zwak goede acties worden te veel afgewisseld met dom balverlies.
  Prince Raicomar viel redelijk in wat ook geld voor Dion Gijsen en Sevinc waarbij Gijsen toch wel in positieve zin opviel Voor Hendrickx en Verlijsdonc was deze wedstrijd nog te vroeg.
  Ook positief is dat Trost deze jongens durft te brengen. Als deze groep zo blijft heb ik er wel vertrouwen in. Met Turk en Yuki erbij hebben we voor de breedte allen nog iemand in de achterhoede nodig Lijkt me

 9. Ben

  Dit soort wedstrijden zijn nooit bijzonder. De bedoeling is om spelers met elkaar ingespeeld te krijgen. Voor de neutrale toeschouwer zal het bijna altijd een wedstrijd zijn waar hij niets aan heeft. Op naar het begin van de competitie. Ik blijf echter thuis bij de wedstrijden tegen de 2e teams van de Eredivisie clubs, uit protest tegen de waanzinnige maatregel. FORZA VVV!

  1. sultana

   Ben het eindelijk eens een keer met je eens Ben, inderdaad belachelijk die belofte teams in de competitie erbij. Ook ik zal tegen deze teams niet van de partij zijn, voegt totaal niets toe aan de juup competitie!! En wbt de HMT zegt niets zulke wedstrijden, ik heb vertrouwen in Trost. Erger dan Lokhoff kan het niet worden, forza vvv

  2. tulipanes

   Ik blijf misschien uit protest weg op de maandagen wanneer vvv thuis moet spelen. het is toch werkelijk van de zotte om op maandagavond 8u een wedstrijd te spelen, dat is niet te doen voor de supporters zoals ik die om 5u klaar zijn met werken en een uur moeten rijden om bij het stadion te komen, en dan na de wedstrijd weer naar huis te rijden! maarja, fo(ck) x sports betaalt en bepaalt.
   gelukkig is het grootste deel van de wedstrijden in het weekend.

   1. Drikus

    @ Ben en Tuli,
    Hey lullige van uit protest weg blijven is dat je er werkelijk niks mee veranderd. Je scc is al betaald dus financieel heeft dat geen gevolgen behalve dat jullie er op achteruit gaan.
    Daar komt bij dat het jullie eigenlijk het elftal straffen voor het beleid van de knvb/fox. Het team kan alle steun gebruiken, ook jullie steun en ook tegen jong …. punten zijn punten!!
    Vwb de maandag. Zelf ben ik pas om 18:30 klaar met werk in Eindhoven. Ff Mac’ en onderweg en ben precies optijd voor de aftrap.
    Mijn visie; als je ontevreden bent over de opzet van de competitie, zorg dan dat je dit kenbaar maakt zonder dat vvv er onder lijdt. Zeg edl op ofzo. Dan raak je fox wel direct.

 10. vvvicky

  Beste kenfen, hoezo positief om de jeugd te brengen. Zoveel keus heeft hij ook niet op de bank zitten. Maar er hoeft er maar eentje tussen te zitten die aansluit en we hebben weer een groeibriljantje erbij. Goed voor de clubkas over een jaartje of twee. Cooper viel me een beetje tegen. Kon het net niet bijbenen op de vleugel. Lijkt me meer een jongen voor in de spits. Achter stond het redelijk. Zag Ozan langs de zijlijn paraderen. Gebleseerd? Verder liep Cullen er ook nog rond. (geen club?)

 11. marcel

  eens met een hoop zoals hierboven benoemd. Je kunt hier geen waarde oordeel aanhangen, aangezien je de kracht van de tegenstander en hun intenties niet in kunt schatten.
  – centrum stond als een huis, backs deden wat ze moesten doen.
  – middenveld negatieve factor mcguire
  – afwachten wat onze voorhoede kan tegen een juup-verdediging.

  opvallend was het vele balbezit van VVV en de manier waarop de bal goed en snel rondging door het elftal. Desondanks werd met het vele balbezit balbezit amper een kans uitgespeeld. De invalbeurten van de jeugdspelers gaf aan dat er nog wat aangetrokken mag worden voor de bank, om niet in de problemen te komen indien er spelers weg gaan vallen.

  het constant niet opstellen van Turk geeft me het vermoeden dat die al “afscheid” genomen heeft van de club. Trost zal wel geen speler opstellen waarvan ie verwacht dat ie er straks toch niet bij is. Cullen mag wat mij betreft direkt aansluiten.

   1. YowVVV

    Bobbie de ideale nr. 10?
    Misschien is hij dat wel, in ieder geval past hij daar meer dan als flankspeler!

   2. marcel

    wie weet, zou wel eens willen zien hoe hij het in een team doet dat bepaalt wat er op het veld gebeurd, en ook nog eens op een positie waar ie eigenlijk thuis hoort.

 12. Venske

  Oefenwedstrijden zijn er om van alles uit te proberen en spelers aan elkaar te laten wennen en zo tot een ingespeeld team te komen. Türk heb ik nog niet gezien in de oefen wedstrijden. Hij zou m.i. de dragende speler op het middenveld moeten worden. Hij heeft ook wat creatiefs en power. Waarom speelt hij niet? Omdat men ervan uit gaat dat hij toch weg gaat? Het was overigens matig gisteren. Juist in de eerste helft kwam er niks voetballends tevoorschijn en dat tegen een team dat speelde zoals heel veel ploegen dat het komend seizoen tegen ons zullen doen. Hoelang is het geleden dat we een spetterende aanval met een doelpunt als afsluiting hebben gezien van onze geelzwarten? Ik vrees een Exelsior seizoen….

  1. Goodie

   Wat pessimistisch zeg… Sommige mensen vergeten hier dat dit maar oefenpotjes zijn. Er wordt van alles uit geprobeerd, en om het dan meteen een Excelsior seizoen te noemen gaat mij wat ver hoor. VVV heeft zich toch goed versterkt, al mag er nog wel een middenvelder bij komen. Feyenoord speelde gister ook 1-1 gelijk tegen jawel Dordrecht… Gaat Feyenoord dan ook degradatie voetbal spelen?

 13. kenfen

  @ VVVicky,

  Natuurlijk had hij de jeugd ook op de bank kunnen laten maar hij stelde ze op ondanks dat een aantal van hen Verlijsdonk en Hendrix met name dit nivo nog niet aankunnen

 14. socrates

  Ik zou niet alleen Aafjes uit team VVCS oppikken, waarom niet ook Ammi een contract aanbieden? Kan ook prima uit de voeten op het middenveld en heeft de wil om te winnen.

 15. VvvVenlo

  VVV wil Danny Post
  Dagblad de Limburger meldt vandaag dat VVV interesse heeft om Danny Post over te nemen van FC Dordrecht. De 24-jarige post is een controlerende middenvelder en heeft in Dordrecht nog een contract voor één seizoen. Technisch directeur Marco Boogers van FC Dordrecht bevestigt dat de onderhandelingen nog bezig zijn.

 16. RuiverCity

  Eindelijk begrijpen ze bij VVV dat er fysieke spelers gehaald moeten worden! Danny Post is een speler die er voor gaat, goed inzicht (steekpass) en techniek. Nadeel is zijn snelheid.

 17. venlofan

  Wat een goede speler gelijk binnen halen is 1,93 meter lang , goede handelingssnelheid , mooie pass , fysiek heel erg sterk, precies de speler die vvv nodig heeft.

  Forza Venlo!

  1. Drikus

   Leuk filmpje met veel verschillende wedstrijden.
   Goed voortzettingen naar voren, niet zo’n tikkie terug en breed speler. Zeker met snelle voorhoedespelers kunnen zijn passes goed tot z’n recht komen.
   Als deze speler in de visie van Trost past, hoop ik stiekem toch op een behoorlijk aantal leuke wedstrijden…
   Kan ook op een kunstgrasveld goed uit de voeten (nu ook niet onbelangrijk)

 18. Zeker wete

  Filmpje ook net gezien. Tsjee dat lijkt me een meer dan goede middenvelder. Een toptalent. Niet van de bal te krijgen, creatief en zoals RC en VF al beschreven.
  Kopen die gast!!!! Zeer goede zet van VVV.

 19. Goodie

  Even de jeugdspelers weg gelaten:
  Verdediging: Joppen, Fleuren, Balkenstein, Promes,
  Middenvelders: Yuki, Türk, Kruijsen, Maguire, Altheer, (Post).
  Aanvallers: Cooper, Nwofor, Reimerink, Wolters, Rajcomar

  Ik denk dat de komst van Post het vertrek van Türk betekend. Dus ik hou het op 5 middenvelders, 5 aanvallers, en 4 verdedigers. Dus misschien een verdediger erbij en de selectie is compleet. Weet ook niet hoe ver de jeugdspelers in hun ontwikkeling zijn.

 20. Goodie

  Ik heb ook even een filmpje van Post bekeken. Speler met een goede aanname, steekpass en veel slimheid in zijn spel. Is fysiek ook sterk. Zou dus een goede aankoop zijn.

 21. RuiverCity

  Het zou heel dom zijn van VVV om Türk te laten gaan. Hij zal de motor op het middenveld worden dit seizoen.

  Mäenpää
  Joppen-Promes-Balkestein-Fleuren
  Yuki/Altheer-Post-Türk
  Reimerink/Cooper-Nwofor/Rajcomar-Wolters

  1. Goodie

   Heeft volgens mij ook nog een 1-jarig(?) contract.
   Er van uit gaande dat VVV weer net zoals normaal (behalve tijdperk ton) met de punt naar voren gaan spelen:

   ——————-Mäënpäa——————–
   –Joppen—-Promes—Balkestein–Fleuren
   ———–Post———–Türk———– Bij vertrek Türk, Altheer of Kruijsen
   ——————Yuki—————
   Rei./Coop.—-Nwofor—-Wolters/Rajcomar–

 22. Lincoln

  Post zou een mooie toevoeging zijn voor VVV. Hoop echt dat hij komt. Fysiek sterk, goede techniek, goed schot en nog jong. Echt een speler die wij nodig hebben.

 23. VvvVenlo

  Volgens de Technisch Manager van FC Dordrecht Marco Boogers op twitter is het rond: FC #Dordrecht heeft Danny #Post verkocht aan #VVV Venlo. Danny had nog een contract voor één jaar.

 24. VvvVenlo

  De trainer krijgt nu dus ook meer inbreng bij VVV zo te zien ;)!

  VVV-trainer René Trost was al langer gecharmeerd van de fysiek sterke speler. Lees woensdag in de Limburgse kranten uitgebreid nieuws over de nieuwe aanwinst van de Venlose club.

 25. VVV1977VENLO

  Ik moet zeggen dat we ondanks het vertrek van diverse spelers toch nog een individueel sterk team hebben staan wat niets onder doet van onze directe concurrenten die mee gaan doen om de titel in de juup.
  Ondanks alles moet ik de beleidsbepalers (die het toch nooit goed doen bij een aantal gasten) een groot compliment geven door een sterk 11-tal bij elkaar te krijgen. Het is nu aan Trost om van deze groep een goed en ingespeeld kampioensteam van te maken. Nu nog hopen dat de mensen gewoon hun seizoenskaart verlengen en dan weet ik zeker dat de kolkende Koel weer terug komt. OP NAAR DE EREDIVISIE !!!!

 26. Paljas

  Met alle respect voor Rajcomar,Promes,Balkestein,Wolters en Post…,maar dat zijn toch echt geen hoogvliegers hoor.
  Als je je versterkingen moet halen bij Bretford FC,Telstar,Fortuna Sittard,FC DenBosch en FC Dordrecht,dan kun je toch niet verwachten dat je met deze gasten voor het kampioenschap in de eerste divisie kunt gaan?
  Een plek bij de eerte 7 lijkt me bij deze veel realistischer…

  Gegroet,

  Paljas.

  1. Ruben

   Ongelooflijk. Kopen of huren ze afvallers van Feyenoord, dan roept iedereen dat ze jonge talenten uit de Juup moeten halen. Nu halen ze jonge talenten uit de Juup, roept er weer een dat ze hoogvliegers (dus spelers van Feyenoord) moeten halen.

   Zeiksnor. Waar denk jij dat VVV in het verleden Schaken, Amrabat, El Gaaouiri, Boymans etc. etc. vandaan heeft geplukt? En van welke clubs kwamen Mertens, Strootman, Chadli, Assaidi en noem maar op.

   Ik heb 100% vertrouwen in de trainer en de spelersgroep die er straks staat.

 27. VVV1977VENLO

  @paljas,
  Wie verwacht je dan?
  Noem mij eens 3 namen op dan? Graag voor elke linie een…..

  Het is gewoon een feit dat spelers eerst verder kijken voordat hun keuze op VVV zal vallen.
  Ze zullen nu echt eerder voor GAE, Zwolle en Cambuur gaan dan voor VVV, zouden ze moeten kiezen.
  Dadelijk als de deadline nadert (ik weet even niet de uiterlijke datum) en er spelers bij ploegen af gaan vallen die normaliter bij Feyenoord of andere ploegen buiten de boot vallen kunnen ze nog altijd toeslaan. Ik weet zeker dat ze nog spelers op het vizier hebben die nu nog onhaalbaar zijn maar dadelijk wel haalbaar kunnen worden.

 28. ruudje130

  @paljas
  als die spelers allemaal een van de betere van dat team zijn dan kan vvv alsnog gaan voor een plek bij de eerste 3 ook al komen alle spelers uit de jupiler leaque op balkestein na dan

 29. roermond

  Goed bezig daar op de berg…Zie het seizoen weer met vertrouwen tegemoet…Hoop dat de Koel, na een paar goeie wedstrijden weer volstroomt en dat we onze jongens vertrouwen geven…Paljas, wat ben je toch een verschrikkelijke azijnzeiker en zwartkijker…hoop niet dat je een seizoenkaart hebt voor komend seizoen…Zulke successupporters kunnen we missen als kiespijn…Misschien tot volgend jaar mei op de Markt, want dan zul je er ongetwijfeld wel bij zijn…

 30. Paljas

  Bijelkaar geraapte middelmaat…of zoals Brise het verwoorde:”middelmatige krempel beej elkaar gevaeg”…en daar moet ik me bij aansluiten.

  Vooral relativeren en niet te hoog van de toren blazen,want het is gewoon hoe je het ook went of keert middelmaat.

  Gegroet,

  Paljas.

  1. Ievel Knievel

   Misschien vinden er wel meer mensen naast mij jou een hele middelmatige reageerder op de dit forum. Ik heb geen idee of dit goede aankopen zijn, maar mag er van uit gaan dat Trost en Dusseldorp (beiden op de hoogte van talent in de juup), weten wat ze doen. Nu hopen dat een Soentjes eens een keer een siezoen geen rare dingen doet en het wordt nog een best aardig seizoen. Van mij hoeft VVV geen kampioen te worden. Play Offs zou leuk zijn.

   Gegroet,

 31. venlofan

  @Paljas
  Ben eens tevreden met de aankopen goede versterkingen precies wat we nodig hebben en het seizoen is nog niet eens begonnen. Hoop dat je geen scc hebt gekocht voor dit jaar , Maarja als vvv bij de 1e 3 zit in de laatste periode zal je wel kaartjes gaan kopen.
  Forza Venlo! Op naar de Eredivisie

  1. Paljas

   Ik ben sponsor en kan dus bij voorbaat de thuiswedstrijden van VVV gaan bekijken,alhoewel ik denk dat me dat niet bij alle thuiswedstrijden zal lukken.

   Maar ondanks de te hoge euforie van de meesten hier(die verdacht veel lijkt op een manische ziekte),moet je je vooral niet gek laten maken door aantrekken van een paar nieuwe spelers.
   Het zijn leuke spelers voor de middenmoot van de eerste divisie,maar hebben mijn inziens toch (nog) niet het niveau wat gevraagd wordt om kampioen te worden.
   Misschien op de middenlange termijn dat zo’n spelers zich nog gaan ontwikkelen,maar op korte termijn verwacht ik van deze spelers geen wonderen.
   Vandaar mijn terughoudendheid wat betreft VVV en de kansen op promotie terug naar de eredivisie…

   Gegroet,

   Paljas.

   1. Ievel Knievel

    Nou lekkere sponsor ben jij dan. Kennelijk onderschrijf je het beleid van de club niet, wat je dan daar doet is mij een groot raadsel. Of je pompt er meer geld in zodat VVV spelers kan kopen die jij graag ziet, of je bent je er van bewust dat VVV een bescheiden club is met bescheiden middelen.

   2. Paljas

    Ik ben me der van bewust dat de transfermarkt tot 31 augustus open is…
    Het voortijdig aantrekken van middelmatige spelers heeft niet mij voorkeur.

    Gegroet,

    Paljas.

   3. Ievel Knievel

    Kan ik je nu alvast uit de droom halen, want de basisnummers, behalve 6, zijn vergeven. Oftewel, de vertrekkende spelers zijn zo goed als opgevangen. Daarnaast vermoed ik dat Trost wel weet wie hij haalt. Hij heeft de spelers vorig jaar veelvuldig aan het werk gezien.

   4. VVV1977VENLO

    @Paljas,
    Ik heb zelf ook een bedrijf. Ik zou zelf nooit geen sponsor worden als ik zo weinig vertrouwen zou hebben in een organisatie als wat jij hebt. Bah bah wat een triest figuur ben jij!!!!

 32. VvvVenlo

  Die lopen er helaas in Venlo veel rond klagen klagen… en als er ergens wat te vieren/halen valt staan ze met de neus vooraan….. Ach ja het is ook nooit goed, als ze nu daadwerkelijk niks gehaald hadden dan was het, slapen ze weer op de berg ze leren het nooit, actie, het seizoen begint bijna hebben we weer een half elftal blabla enzz…. Ben eens een keer tevreden en wacht eerst af voordat je gaat oordelen dat het niks is of middelmatig is allemaal!

   1. VvvVenlo

    Iets negatief afkraken al voordat je niet weet hoe het gaat lopen/uitpakken is anders dan positief ingesteld te zijn en iets het voordeel van de twijfel te geven ;)! En tuurlijk mag iedereen zijn eigen mening hebben!

    Psst Spriets maar ff wat ‘frisse’ lucht lekker voor vannacht haha!

 33. Goodie

  Tjongejonge VVV haalt in mijn ogen een hele goede speler in deze. Waar denken sommige dat de meeste talenten vandaan komen? Uit de jeugd van Psv, Ajax en Feyenoord? Vaak worden deze talenten op hun 15-16 jaar bij een club weggehaald om vervolgens 2 jaar later het eigen opgeleide jeugd te noemen. Halen we maar een speler als Chadli, Mertens, Strootman, Wijnaldum, Falkenburg noem maar op.

  En wat willen sommige mensen nu? Haalt VVV een Nigeriaan is het niet goed, haalt VVV een speler uit de Jl is het niet goed. Wat verwacht je dan? Dat het budget zo danig is dat VVV spelers van niveau Heracles kan kopen?

 34. tulipanes

  Goed nieuws! Vorige week hoopte ik op een plek bij de eerste 8, maar nu zit plek 4 of hoger er in! Ben blij dat ik mijn seizoenskaart al een paar weken terug heb gehaald, omdat ik nu denk dat het stadion vol gaat zitten 🙂 (sarcasme). Nee maar ik denk dat de twijfelaars die het lieten afhangen van de kwaliteit van de selectie, over de streep getrokken zijn.
  Misschien moeten we nog een centrale verdediger hebben als stand in voor promes en balkestijn, en dan zal de selectie in mijn ogen rond zijn.
  Ik hoop op een mooi seizoen!

 35. RuiverCity

  @paljas
  Aan de ene kant heb je natuurlijk gelijk. Maar met elf Messi’s word je ook geen kampioen. VVV is flink in budget achteruit gegaan. Dan vind ik de spelers die ze tot nu toe over de streep hebben getrokken nog niet zo verkeerd. Hoe het seizoen gaat verlopen zal vooral afhangen van de teamgeest. Een belangrijke taak voor Trost en de zijnen. Hier heeft Lokhoff vorig seizoen gigantisch gefaald. Hij had een redelijke selectie maar liet ze verkeerd spelen of juist niet spelen.
  De start van de competitie zal heel belangrijke worden, want dit kan de juiste “schwung” aan deze selectie geven.

 36. kenfen

  Inderdaad dit gaat goed komen nog een verdediger want bij schorsingen/blessures zijn we daar het kwetsbaarst. Middenveld heeft ruime opties en is in kwaliteit misschien wel het sterkste van de juup Het scorend vermogen moeten we even afwachten. Als Trost er een goed draaiend elftal van kan maken zijn we binnen 2 jaar terug, zijn we binnen 2 jaar terug

 37. 5 for life

  Tjonge jonge wat een gemekker weer.
  Ik sluit me bij je aan Goudie. Als er niks gegaan wordt roepen dat er wat moet gebeuren en als er dan wat gedaan wordt weer roepen dat het weer niet goed is.
  Ik zie het nieuwe seizoen gematigd positief in en Paljas als je sponsor bent geef je naar ik mag aannemen een financiële vergoeding aan de club dan zou je zeggen dat je vóór de club en het beleid wat wordt uitgedragen bent.
  De onzin die je nu aan het uitkramen bent is sponsor onwaardig of is je pappie sponsor en ben jij gewoon een verwende negatieve puber.

 38. socrates

  Marco bogers die met marco boogers onderhandelt moet goed komen. Volgens welingelichte kringen heeft fuat capa / edward sturing van kayseri erciyes interesse in turk. Hopelijk onderhandelen ze een beetje scherp en legt ac milan een flinke zak geld neer voor honda levert bogers waarschijnlijk een paar ton op. Goed voor een laatste goede aankoop.

  1. tulipanes

   Honda gaat volgensmij in de winterstop, als zijn contract afloopt, naar Milan. vvv krijgt er dus geen geld voor.
   Maar ik heb liever turk (mits een gemotiveerde turk), bij de selectie dan een andere aankoop. Turk moet in mijn ogen de aanvoerder worden en de ploeg op sleeptouw nemen.

   Wat in mijn ogen ook cruciaal zou kunnen zijn, is de steun van ons, de supporters. We moeten de 12 man worden en de ploeg helpen als ze het moeilijker hebben. Ik denk namelijk dat de slechte prestaties van het afgelopen seizoen voor een heel klein deel kwamen doordat ze niet echt steun kregen. hopelijk is het aankomend seizoen anders!

   1. VVV1977VENLO

    Nou met 8000 paljasjes wordt het nooit wat op de tribune. Als hij ook zo positief is binnen zijn bedrijf zie ik de bui wel hangen. KANSLOOS!!!!

  2. Goodie

   Het volgende heeft een Ac Milan supporter me verteld die best dicht op de nieuwtjes van Milan zit. Milan moet gister met een aantal sponsors waaronder Coca-Cola en McDonalds met Cska om de tafel gezeten. De sponsors waren erbij en betalen een deel, of het hele bedrag, dit door de Aziatisch markt. Hij wist ook te melden dat het transferbedrag rond de 4 miljoen zou liggen. Alleen vandaag meldt die directeur van Cska dat er niks gaande is, wat mij onbegrijpelijk lijkt maar dat terzijde.

 39. Milko Pieren de witte motor

  Waarom wordt Paljas hier aangevallen? Omdat hij een afwijkende mening heeft? Gezien het ‘beleid’ de laatste jaren lijkt het mij dat Paljas alle reden heeft om sceptisch te zijn. Daarbij moet ik mij bij zijn mening aansluiten want laten we eerlijk zijn, de spelers die VVV tot nog toe heeft gehaald zijn geen hoogvliegers. Mij is Balkestein, Promes, Wolters, Rajcomar en Post vorig seizoen in ieder geval niet opgevallen. En blijkbaar ben ik daarin niet de enige want anders hadden wel méér clubs serieuze interesse in deze spelers getoond lijkt me. En met dat ’talentvol’ valt het ook wel mee want als je daadwerkelijk iets kunt speel je op deze leeftijd in de eredivisie en niet in de Jupiler League.

  1. Goodie

   Je vergeet ook dat we geen eredivisie meer spelen. Dit zijn voor Jupiler begrippen uitstekende spelers. Als de supporters van de club waar de speler onder contract heeft gestaan vertellen en jammeren dat VVV ”hun speler” weg heeft gehaald, en VVV een goede aankoop heeft gedaan, denk ik toch dat het wel degelijk een aanwinst hebben. En die supporters zagen de spelers wekelijks spelen op het niveau waar wij dit seizoen ook voetballen.

  2. Ievel Knievel

   Hoezo aangevallen? Paljas geeft zijn mening. Ik geef mijn mening. Iemand anders geeft zijn mening. Er zijn nu eenmaal mensen, die net zoals ik, slecht tegen negativisme op voorhand kunnen. Daarnaast moeten sommige mensen nog even wennen aan de nieuwe (oude) status van VVV. Soentjes en Berden mogen van mij weg. In de nieuwe trainer heb ik vertrouwen. Mensen die zeggen dat VVV middelmatige aankopen doet, moeten zich eens realiseren dat VVV momenteel een letterlijk middelmatige club is in Nederland en op hetzelfde niveau staat als een stuk of 8 a 9 jupilerclubs.

 40. Word

  En alweer een ‘rotzak/klootzak’ erbij, en dat is positief! Na Promes, Wolters en Rajcomar is dit de vierde bad boy (en de tweede aanvoerder van zijn vorige club). Prima toch?

  Verder ‘ken’ ik Post alleen van de samenvattingen en het bekende YouTube filmpje, maar ik vind hem verrassend wendbaar en technisch voor zo’n beer.

  Denk overigens dat dit het was qua transfers. Of Uche en/of Niki moeten nog gaan. Ozan wordt niet vervangen bij een vertrek. Is al druk zat op het middenveld…

  1. Goodie

   Volgens een Dordrecht supporter heeft VVV een goede aankoop gedaan. Denk trouwens wel dat Maenpaa vertrekt, Wintjes nummer 1 en Niki nummer 12? Vrees het ergste.

   1. Koelie

    Misschien wordt het tijd om mensen uit hun droom te helpen. Kampioen worden we dit seizoen niet of Trost moet wel een hele goeie trainer zijn. Als we in mei 2014 bij Top 5 staan dan is het een uitstekend seizoen geweest. Eens met paljas dat de aankopen geen eredivisiewaardige spelers zijn, maar die gaan we na afgelopen jaren met faalbeleid ook niet meer binnen halen. Dan is het resultaat met de vier beste spelers van de nummers 7,8,11 en 14 van vorig jaar redelijk mits de selectie nu nog in tact blijft. Dat laatste betwijfel ik. Türk, Nwofor en Maenpaa zullen nog wel vertrekken. Die zijn gewoon te duur voor de club. Afwachten dus tot 3 september.

   2. Goodie

    Hier zeg je het zelf “eredivisie waardige spelers”, we zitten in de jupiler league vriend.

   3. tulipanes

    niki was vorig jaar ook nummer 12 dus dat zegt niet zoveel.
    toch hoop ik niet dat danny onze eerste doelman wordt, die jongen zorgt alleen maar voor onrust in het strafschopgebied.

Leave a Reply