VVV-Venlo

“Proefspeler Couturier komt momenteel niet in aanmerking voor contract”

De proefspeler Clement Couturier die deze week nog te zien was tijdens de trainingen van het eerste elftal, lijkt niet in aanmerking te komen voor een contract bij VVV-Venlo. De middenvelder lijkt niet in het plaatje te passen van Stan Valckx. Dat meldt De Limburger.

Stan Valckx zegt hier het volgende over: “We zijn momenteel in onderhandeling met spelers. Daar gaat onze voorkeur naar uit.”

Wie deze spelers zijn is op dit moment nog onbekend, maar zodra daar meer over te vertellen is, zullen wij dat hier delen.

Bron: De Limburger

7 Responses

 1. idderzienmeining

  Goed te lezen dat VVV dus met potentiële aanwinsten aan tafel.zit en er dus beweging lijkt te zitten in de komst van nieuwe spelers !

  Ben echt benieuwd welke spelers dit zijn want zelf heb ik geen flauw idee aan welke namen ik.moet denken.

  Trouwens ook weer een compliment aan Valckx want in het verleden kwam VVV wel vaker met transfernieuws zonder dat die aankoop in de media werd gelinkt aan VVV …

  We wachten in spanning af !

  1. lucien1978

   Ik denk dat we moeten gaan denken aan buitenlandse ( Duitse) spelers . Hier zijn er nog voldoende vrij.

   In Nederland is dat was minder . De meeste clubs hebben flink last van de corona en hebben smallere selecties zonder afvallers .

   Alleen Ajax , PSV, en Utrecht hebben spelers over . Maar ik verwacht niet dat die gaan komen.

   Inzetten op 2de Bundesliga.

 2. chretien

  Wat bij deze clubs tijdelijk weg mag, komt teleurgesteld in hun eigen club naar ons toe. Dat soort, we hebben er genoeg van gehad en, nee we noemen geen namen, hoeven wij niet. desnoods gene speler erbij. Bovendien, zoals je zegt, er zijn blijkbaar genoeg spelers in Duitsland vrij. wie weet waar Valckx mee komt. FORZA VVV!

 3. Godfried

  Goed om te horen dat ze in ieder geval niet halsoverkop een snelle beslissing nemen, maar rustig de tijd nemen om een aanwinst toe te voegen. Ben benieuwd, ze hebben nog twee weken.

 4. jurgen

  Eiting naar Huddersfield Town de 2e divisie in de UK, die move snap ik niet, zullen zijn salaris mogelijk volledig hebben overgenomen. Dat zijn een stel houthakkers daar, voetbaltechnisch gezien, is hij ook behoorlijk uit de picture. Dit soort namen kunnen we bij VVV dus eigenlijk helemaal niet noemen, VVV vist in een heel andere vijver.

 5. FC VVV03

  Eiting is zo’n speler waarvan je altijd al wist eigenlijk dat hij nooit een basisspeler van Ajax zou worden. Deze jongen speelt komend seizoen 15 wedstrijdjes en keert volgend jaar terug bij clubs als Heerenveen, Utrecht, AZ

Leave a Reply