Programma Ald VVV

vvv1963Naast de gebruikelijke wedstrijden van Ald VVV, komt deze groep mannen ook om een andere reden bij elkaar: jaarlijks is er de reünie van oud-spelers van VVV-Venlo. Ook dit jaar zal deze reünie plaatsvinden voorafgaand aan de Herman Teeuwen Memorial. Naast de  oud-spelers zullen ook oud-bestuursleden en hun partners aanwezig zijn. Zoals voorgaande jaren zal het Seacon Stadion – De Koel –  weer het decor zijn voor deze geweldige happening. Na dit samenzijn is er een wedstrijd tussen Ald VVV en een team van sponsors van VVV-Venlo, gevolgd door de wedstrijd om de Herman Teeuwen Bokaal tussen VVV-Venlo en het Spaanse Getafe CF.

Een paar weken later staat er nog een traditionele wedstrijd op het programma voor de mannen van Ald VVV: op 3 september 2011 speelt Ald VVV zijn jaarlijks terugkerende wedstrijd tegen de Koninklijke Haarlemsche Football Club HFC. De wedstrijd zal gespeeld worden op de velden aan de Spanjaardlaan in Haarlem. Gezien de eerdere resultaten zal de spanning te snijden zijn in het Koninklijke HFC kamp. Uit welingelichte bronnen is vernomen dat men deze wedstrijd wil aangrijpen om revanche te nemen op de smadelijke 7-0 nederlaag van de vorige ontmoeting.

Buiten het sportieve element zal de organisatie, die in handen is van oud-Venlonaar Hans Peeters van de Koninklijke HFC,  alles in het werk stellen om er wederom een onvergetelijke dag van te maken. De gezellige dag begint  rond de klok van 12.00 met ontvangst door voorzitter  Bettink. Daarna volgt een Koninklijke lunch die begeleid zal worden door niemand minder dan onze eigen Koninklijke Fanfare Venlo. Aansluitend de wedstrijd, waar Ald VVV zoals gewoonlijk zal proberen de Venlose eer hoog te houden.

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply