VVV-Venlo

Promes hoopt carrière af te sluiten bij VVV-Venlo

Jerold Promes hoopt zijn actieve loopbaan af te sluiten bij VVV-Venlo. Dat meldt Omroep Venlo op haar website.

Volgens Omroep Venlo is Promes hard bezig met zijn revalidatie om zo snel mogelijk fit te worden en wellicht nog wedstrijden te kunnen spelen. De speler wist zelf ook wel dat het mis zat na het incident in de wedstrijd tegen Heracles Almelo: “De eerste twee nummers die gedraaid werden omdat de wedstrijd was gestaakt hoorde ik nog. Daarna kreeg ik morfine en ging ik ‘out’. Ik werd weer wakker in de ambulance. Bij aankomst in het ziekenhuis werden er meteen foto’s gemaakt.”

Meteen werd duidelijk dat Jerold Promes met een gebroken knieschijf, dit seizoen niet meer in actie zou komen voor de Venlonaren. VVV-Venlo moest het dus doen zonder een sterkhouder, maar of we Promes nog gaan terugzien op de velden van VVV-Venlo is nog maar de vraag. Zijn contract werd niet verlengd, maar er wordt opnieuw gekeken naar zijn contract, als hij volledig fit is.

“Ik heb altijd gezegd dat ik mijn carrière fit wil afsluiten. Zo zie je maar dat je het leven niet kan bepalen. Als ik ooit nog mag terugkeren op het veld dan wil ik bij VVV een punt zetten achter mijn loopbaan” Aldus Jerold Promes over zijn intenties met betrekking tot het afsluiten van zijn carrière. Promes ziet het wel zitten, een einde van zijn carrière bij VVV-Venlo.

8 Responses

 1. mats

  Heel veel sterkte en snel weer fit worden. Ik gun hem idd dat hij bij VVV zijn carrière af mag sluiten.
  Het is een topper.

  Laten we niet vergeten dat het verdedigend een stuk minder goed liep nadat hij uitgevallen is.

 2. RuiverCity

  Een voorspoedig herstel voor deze held. Met Röseler toch een geweldig centraal duo gebleken de afgelopen jaren.
  Hopelijk komt hij nog vaak genoeg in de basis want zijn vervangers waren niet zo goed als hem.

 3. supportertje

  Jerold Promes, een van de eerste mannen die er voor heeft gezorgd dat de trap omhoog gestalte kon krijgen op het veld. Een goede voetballer die het verdedigen in zijn benen heeft zitten en daardoor van grote waarde is geweest voor het elftal van VVV. Tevens een leider die de groep bij elkaar wist te houden en te motiveren, en zo doende er voor heeft gezorgd dat er goede resultaten kwamen op het veld. En hiermee bedoel ik vooral groepsvorming en zijn natuurlijk leiderschap. Zeer bescheiden persoon, en harde werker, maar bovenal een aimabele persoonlijkheid. Heeft vanaf het begin dat hij hier kwam voetballen een echt groot hart gehad voor VVV, maar ook voor zijn supporters en toeschouwers. Het is hem gegund dat hij nog fit gaat worden, en zo doende een echte afscheidswedstrijd kan spelen in de koel. Hij verdient met recht een waardig afscheid.

 4. LJ

  Laten we het hopen Jerold!

  En oh wat waren veel mensen kritisch op Jerold begin van dit seizoen nog. Zelf personen die hierboven nu zo lovend over hem spreken. Hij is te oud, te traag en niet meer sterk in de duels. Nee, nu hebben we pas kunnen zien hoeveel we Jerold gemist hebben na zijn blessure.

Leave a Reply