Update: VVV akkoord met schorsing. Promes voor 3 wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk

VVV-Venlo laat in een reactie weten niet in beroep te gaan tegen de schorsing. – Omroep venlo

Jerold Promes wordt door de KNVB waarschijnlijk voor 3 wedstrijden geschorst en waarvan één voorwaardelijk. De centrale verdediger van VVV-Venlo kreeg in de 40ste minuut een directe rode kaart nadat hij een veel belovende aanval van Zschusschen onderbrak.

9 Responses

 1. Ben

  KNVB kan ten alle tijde gebruik maken van dwaling, of zoals in dit geval, overdreven straf van arbiter: rood waar geel op zijn plaats was, door het af te doen met een wedstrijd voorwaardelijk.
  Dit gebeurt ook wanneer het een grote club betreft, vooral ook omdat landelijke pers en TV er op duiken.
  Dus snel een grote club worden en we wijn er vanaf. FORZA VVV!

 2. 5 for life

  Zag Meijers van ADO Den Haag er een omverkegelen met een sliding thv de cornervlag en op 2m afstand van de grensrechter. Daarvoor kreeg die slechts geel. Na 1e speelronde geven de heren scheidsrechters alweer hun eigen invulling aan de richtllijnen. Maar owee als er staks een scorende speler z’n shirt omhoog doet en een boodschap toont dan krijgt die direct een gele kaart. Tjonge jonge wat een buitenproportionele regel is dat KNVB.

 3. Godfried van Bouillon

  Is er trouwens al wat meer bekend omtrent de blessure van Otsu?
  En VVV heeft enkele testspelers gehad, maar nu blijft het verdacht stil. Zijn er nog geruchten in de wandelgangen?
  Je ziet dat ze na een wedstrijd alweer dun in de verdedigers zitten!

  1. Lincoln

   Otsu traint nog apart. Maar het ziet er wel goed uit. Je zag gister dat hij al wat zwaardere oefeningen aan het doen was. Wanneer hij terugkomt weet ik niet. Verder zijn er niet echt geruchten en is het ook super stil. Ik weet alleen dat Valckx in het buitenland is en niet voor vakantie. Waarvoor wel weet ik nog niet.

Leave a Reply