7 Responses

 1. sobermikel

  Lekker in het zonnetje, zat die met zijn dikke reet op de stoel…
  Verder zullen we er maar niet teveel worden aan vuilmaken. In ieder geval heeft Ton een heerlijke middag gehad en is lekker bijgebruint!

 2. marcel

  daar waar ikzelf gehoopt had dat ie tussen donderdag en vandaag nog ontslagen zou worden (volgens mij de enigste kans die dit VVV zichzelf nog kon geven), moesten we helaas weer kijken naar een elftal dat uiteindelijk kansloos en roemloos degradeert onder Lokhof.
  Lekker uitgezakt in zijn stoeltje, straalde hij de lamlendigheid uit naar zijn team.
  Wat moet je er nog van zeggen, voor het eerst sinds 32 jaar schaam ik me voor hetgeen mijn club het afgelopen seizoen heeft laten zien aan voetbalminnend nederland.
  Berden verlos ons in elk geval komend seizoen van de grootste miskleun die er in de koel rondloopt.

  1. RuiverCity

   Helemaal mee eens. Krijg steeds meer het gevoel dat VVV moest degraderen. Buiten het stadion stonden verantwoordelijken van VVV ook al uitbundig te lachen….Wie houdt hier wie voor de gek?!

 3. vvv_supporter_op_zuid

  Vond de reactie van Berden wel HEEEEL mat, was andere jaren wel anders. Leek hem niet zo veel te deren en zo van, ik heb altijd gezegd een nieuw stadion zorgt ervoor dat we eredivisie blijven spelen en niet andersom, wat een GELUL. Alleen maar bezig met z’n blokkendoos.

   1. mats

    ah joh hou jij toch je mond man…..jij bent toch zo’n fan van dit beleid? nou volgend jaar heb je de Koel voor jezelf hoor…lekker met een pilsje langs de kant naar Telstar kijken …

Leave a Reply