PSV, Feyenoord en Vfb Stuttgart hebben interesse in Pachonik

VVV-Venlo wil wat financiele ruimte krijgen op dit moment en denkt daarbij aan de verkoop van rechtsback Tobias Pachonik. De verdediger doet het uitstekend en door zijn contract dat doorloopt tot medio 2022, kan VVV er aardig wat geld voor vangen.

De Limburger meldt vandaag dat naast Engelse en Italiaanse interesse (Watford FC en Sampdoria), ook PSV en Feyenoord geïnteresseerd zijn in Pachonik. Tevens wil Vfb Stuttgart hem ook.

Bron: De Limburger.

6 Responses

 1. twiggy11

  Is mooi voor Pachonic ik hoop wel dat het weer niet voor een prikkie de deur uit gaat als de clubs hem willen over nemen dat ze ook flink in de buidel moeten grijpen .meschien moeten we dan Moreno Rutten terug halen .

 2. roeljenssen

  Off topic: Volgens bericht van partnerclub MVC’19 gaat er ook een jeugdspeler van VVV naar Ajax. Heb dit op de VVV site of hier op Venlonaren nog niet gelezen.

  Hij zou ingestroomd zijn bij VVV in het seizoen 2017/2018 in VVV O11, daarna de O12 in 2018/2019 en nu dit seizoen 2019/2020 in VVV O13 gespeeld hebben en dus na 3 seizoenen VVV komende zomer verlaten voor Ajax.

  Iemand enig idee wat dit VVV oplevert en of dit voor de jeugdopleiding is of dat dit een meevaller is voor VVV?

 3. idderzienmeining

  Pachonik kwam naar Venlo om 1 seizoen in zichzelf te investeren en van hieruit weer een stap omhoog te maken. Laten we eerlijk zijn: hij heeft dit seizoen laten zien dat hij een stap hogerop kan en ook verdient …

  Mooi is dat VVV hem een langjarig contract heeft kunnen geven (zeker gezien bovenstaand plan wat Pachonik zelf voor ogen had) en we nu dus in elk geval een goede transfersom kunnen vragen. Of wie die ook gaan krijgen is natuurlijk maar de vraag gezien de financiele situatie die de corona crisis veroorzaakt …

  Maar of het nu meer of minder zou zijn als voor de crisis, qua uitgaven blijft dit natuurlijk hetzelfde verhaal. VVV zal nu met minder geld spelers binnen kunnen halen in vergelijking met “de normale markt” …

  Hopelijk kan VVV profiteren van meerdere clubs die nu interesse tonen waardoor de transfersom wellicht nog iets oploopt omdat ze hem alledrie “perse” willen aantrekken ?

  We wachten het af, maar grote kans dat we Pachonik niet meer terugzien als VVV speler dus !

  1. marcel

   Prima rijtje met clubs. Daar zit in elk geval wat geld….. vraag is wel (met de achterliggende gedachte dat Pachonik zich in een jaar in de kijker wou spelen), of dat 3-jarig contract getekend is met een gelimiteerde transfersom?

Leave a Reply