Quin Kruijsen tekent tweejarig contract

vvv-venlo-logo

Quin Kruijsen heeft na de wedstrijd VVV-Venlo – sc Heerenveen in de Personato Persruimte zijn eerste contract getekend bij VVV-Venlo. Quin Kruijsen is een speler uit de eigen jeugdopleiding. Een echte ‘Venlose jông’, die al vanaf zijn negende jaar alle jeugdelftallen van VVV-Venlo doorliep.

Het contract voor twee seizoen gaan in met ingang van het seizoen 2011/12 met een optie van nog een jaar.

De 20-jarige middenvelder, die op meerdere plaatsen inzetbaar is, maakte dit seizoen op amateurbasis deel uit van de selectie. Hij debuteerde in 2008 in het bekerduel tegen FC Volendam. Dit seizoen kwam hij tot een aantal invalbeurten en een basisplaats in de uitwedstrijd tegen FC Twente. Bijzonder mooi voor Quin was het dat hij zaterdag, vlak voor rust, de geblesseerde aanvoerder Tóth mocht vervangen en hij wederom een goede wedstrijd speelde. Met Quin Kruijsen er bij telt de selectie van VVV-Venlo op dit moment vijf spelers met een contract afkomstig uit de eigen jeugdopleiding.

In het bijzijn van voorzitter Hai Berden, Mario Captein, directeur voetbalzaken en zijn zaakwaarnemer werd het contract ondertekend. Trots poseerde Quin daarna voor de fotograaf, samen met zijn vriendin Zoe, zijn trotse ouders, oma en opa en voorzitter Hai Berden.

Leave a Reply