VVV-Venlo

“Ralf Seuntjens en VVV-Venlo ver in besprekingen nieuw contract, kier open voor NAC Breda”

Voor 1 april moet VVV-Venlo aangeven of contracten van spelers worden opgezegd of verlengd. Dat moet volgens de regels van de KNVB. Ralf Seuntjens is een van de spelers en zijn contract loopt af aan het einde van het seizoen.

Eigenlijk sinds de komst van Ralf Seuntjens naar VVV-Venlo hoor je geluiden over het feit dat hij nooit voor NAC heeft gespeeld en dat het een echte jongen uit Breda is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat nu zijn naam weer met NAC in verband wordt gebracht. Seuntjens heeft daar ook nooit een geheim over gemaakt en dat spreekt hij ook uit in een interview met Omroep Brabant naar aanleiding van de komende wedstrijd tegen NAC: “Ik heb altijd gezegd dat NAC een mooie club is en als Bredase jongen wil je er altijd voor spelen. Maar in Venlo heb ik het hartstikke naar mijn zin en ze willen daar mijn contract verlengen. Daar ben ik al redelijk ver mee en dat is me ook veel waard. Wat de toekomst gaat brengen, weet ik niet.”

Er is veel gesproken in de media over hoe VVV-Venlo verder moet in het komende seizoen en met welke spelers. Seuntjens heeft een andere rol gekregen binnen de selectie en doet zijn taken naar behoren. VVV-Venlo zou dit dus willen belonen met een nieuw contract en als alles goed gaat zal dit binnenkort wel naar buiten komen. Maar zoals altijd met Seuntjens, staat de kier naar NAC Breda nog open.

Wordt uiteraard vervolgd.

13 Responses

 1. twiggy11

  Als NAC degradeerd zou dat voor Seuntjens een goede optie zijn kan hij daar in de spits spelen is voor hem beter te belopen hier komt hij toch wat snelheid te kort op deze positie waar hij nu speelt.

 2. chretien

  Als de Seun naar nac wil, ja dan zou ik er geen verkeerde energie in steken en hem laten gaan. Blijft in principe een prachtige speler voor VVV wij wachten af….

 3. Animal

  Seuntjes is een geweldige speler voor VVV en prima zaak als ie blijft al is hij is niet de snelste. maar wel vaak 1 van de slimmere spelers bij vvv en iemand die ook eens een keer bal vast kan houden.

 4. ger

  Seuntjes heeft veel voor VVV betekend en doet dat nog steeds.
  Een jaar langer zou niet verkeerd zijn ervaren spelers zijn sluw en gevaarlijk.
  Opoku daar in tegen mogen ze mij wieberen.

 5. ponnie veag oet de pan

  Mensen die roepen dat seuntjes het niveau niet meer aankan, moeten toch eens wat beter naar die man gaan kijken. Nee hij is niet de snelste, maar hij ziet het spel o zo ontzettend goed! Komt in de eredivisie te kort voor de spits maar is ontzettend belangrijk op het middenveld! Iemand die zich al meerdere jaren voor vvv bewijst moet je zeker proberen te houden!

 6. jurgen

  Het moment van afscheid nemen en doorselecteren is lastig, vaak gaat een club net iets te lang door, voordeel voor hem is, dat VVV nooit “hoog druk” zet, maar vaak inzakt, dit voetbalt voor hem een stuk prettiger.

 7. Hup VVV!

  Verlenging zou ik zeker toejuichen! Wordt vaak door iedereen onderschat, maar heeft zeker zijn waarde voor VVV.
  VVV zal toch moeten proberen om de kern van dit elftal te behouden en dan heb ik het over jongens als: Rutten, Roseler, Post, Seuntjens, Susic en van Ooijen. En dan vergeet ik er misschien nog 2/3

Leave a Reply