Ralf Seuntjens ontvangt Gouden Stier

Gisterenmiddag tijdens de uitreiking van de Gouden Stieren heeft onze spits Ralf Seuntjens een Goude Stier ontvangen voor topscoorder van het seizoen 2015|2016. De Seun of God maakte dit seizoen in totaal 28 doelpunten voor de Venlonaren. Zijn concurrenten Thomas Verhaar en Leon de Kogel maakte beiden 24 doelpunten.  Deze prijs is meer dan verdiend naast de doelpunten was Seuntjens ook nog eens belangrijk met 11 assists en was dus bij 39 doelpunten direct betrokken. Wij feliciteren Ralf met zijn prijs en hopen natuurlijk dat hij zo doorgaat in de Play Offs.

Vito van Crooij
De enige genomineerde VVV-Venlo speler voor een Gouden Stier was Vito van Crooij. De jonge aanvaller werd in de tweede periode van de competitie bekroond als beste talent van die periode. Hierdoor kon de Venlonaar vandaag ook gekozen worden als beste talent van het seizoen. Vito van Crooij zag helaas de prijs aan zich voorbij gaan. Dumfries kreeg de meeste stemmen van de aanvoerders en coaches in de Jupiler League. Ondanks het geweldige seizoen wat VVV-Venlo gedraaid heeft waren er geen andere spelers of onze trainer genomineerd voor een Gouden Stier.

De gouden stier is een stimulans voor de beste spelers, trainers en talenten uit de Jupiler League die zich ontwikkelen richting de top. De jurering wordt gedaan door de trainers en aanvoerders van de clubs uit de Jupiler League, in combinatie met stemmen van het Nederlandse publiek in de categorie beste speler.

Winnaars

Beste speler:  Thomas Verhaar  Sparta Rotterdam
Beste talent: Denzel Dumfries  Sparta Rotterdam
Topscoorder: Ralf Seuntjens  VVV-Venlo
Beste trainer: Alex Pastoor  Sparta Rotterdam

3 Responses

 1. kiekoputspelke

  Dat Sparta met de meeste prijzen is gaan lopen is natuurlijk te verwachten…de kampioen heeft meestal de beste trainer, de beste speler en ook het talent van het jaar in de gelederen.
  Ralf Seuntjens staat daar toch maar mooi tussen en heeft vriend en vijand dit seizoen verrast met zijn doelpunten regen !! Ik herinner me de transfersoap nog afgelopen zomer toen VVV hem persé wilde hebben en bleef wachten op een akkoord vanuit Velsen….menig supporter vroeg zich af of dit de spits was die we nodig hadden. Maar goed: zijn cijfers zeggen alles en zeker zijn rol als aanspeelpunt en verdeelstation is van grote waarde gebleken !! Complimenten dus aan Steijn dat hij deze spits wilde en complimenten aan Seuntjens voor zijn geweldige seizoen !!
  Hopelijk kan hij in de play offs nog een paar keer zijn waarde voor dit VVV bewijzen ??

  1. Goodie

   Complimenten inderdaad aan Steijn en zijn staf. Ik had namelijk ook niet verwacht dat spelers als Opoku en Rutten gehaald konden worden gezien de belangstelling.

Leave a Reply