VVV-Venlo

Ralf Seuntjens per direct weg bij VVV-Venlo

Ralf Seuntjens verlaat per direct VVV-Venlo. Dat meldt de club via de officiele clubkanalen. Sinds enkele weken was er een onwerkbare situatie ontstaan.

De club schreef het volgende op de website:

Het contract van Ralf Seuntjens bij VVV-Venlo is na goed overleg tussen beide partijen ontbonden. Hij zal de laatste twee competitieduels van dit seizoen dus niet meer in actie komen voor de club. Later dit jaar zal afscheid worden genomen van de Bredanaar die vier seizoenen voor VVV uitkwam.

Seuntjens kwam in de zomer van 2015 vanuit Telstar naar Venlo en had meteen een belangrijke bijdrage aan de prestaties die het team leverde. Hij scoorde dat eerste seizoen 28 competitiegoals. Ook in de jaren daarna bleek Ralf een voetballer die een hoofdrol op zich nam binnen de selectie en er daarmee aan bijdroeg dat de resultaten van onze club boven verwachting waren.

“Het waren mooie jaren waarin we prima prestaties hebben geleverd. Daar kijk ik met plezier op terug” Aldus Ralf Seuntjens.

Seuntjens kwam bij VVV-Venlo tot 143 wedstrijden in het eerste elftal en maakte daarin 50 doelpunten. Nadat hij en VVV-Venlo niet uit een nieuw contract kwamen, en dat hij gepasseerd werd in de basisopstelling, boterde het niet meer lekker tussen club en speler. Er volgde diverse uitingen in de media door Seuntjens, waarop de club uiteindelijk disciplinair heeft geschorst. Nu is het contract voortijdig ontbonden en is De Graafschap thuis zijn laatste thuiswedstrijd geweest.

Bron: VVV-Venlo

12 Responses

 1. chretien

  Ik wil niemand bekritiseren, zeker niet omdat ik niet weet wie “wat” precies heeft gezegd en of gedaan. Wel bijzonder betreurenswaardig dat we op deze manier van elkaar afscheid nemen. Ik had dat liever op het veld gezien….

 2. robbaan

  Jammer dat dit zo is gegaan.
  Details kennen we niet, maar ik vind dit wel een barstje in het hechte vvv bolwerk, hopelijk komt het toch nog tot een “echt” afscheid, want dat heeft Ralph wel zeker verdiend!

  1. LJ

   Dit is niet hetzelfde. Bij Telstar had hij een doorlopend contract en wilde per se naar VVV. Nu loopt zijn contract af en heeft hij er bewust voor gekozen dit niet te verlengen. Hij heeft zijn handen vrij om te gaan en te staan waar hij wil.

   Als je je zo opstelt ten opzichte van je werkgever die dan genoodzaakt is een dergelijke beslissing te nemen is er meer mis dat alleen de ontevredenheid in de pers.

   En ik denk dat VVV toch wel wat krediet verdient. Als je al kijkt hoe VVV omging met de gezondheidsproblemen van zijn kind. Dan heeft de club toch wat meer krediet verdiend denk ik zo.

 3. Donderspeech

  Wat er intern ook gezegd is maakt niets uit. Seuntjens mag vvv of een van haar medewerkers never nooit afvallen in de pers. Nooit vuile was buiten hangen hoe gefrustreerd (terecht of onterecht) je ook bent. Hij heeft veel voor vvv betekend maar dit hoort niet.

 4. Depor

  Precies zoals het bij Telstar is gegaan. Daar wilde hij de laatste wedstrijden ook niet meer terugkeren en meldde zich zelfs ziek. Wil je zo je clubs waar je goed betaald werd verlaten… Beetje respectloos, naar de clubs, je teamgenoten, maar ook naar de supporters,

  Zegt meer over de persoon Seuntjens dan over VVV en Telstar.

 5. kenfen

  Zo’n houding verwacht je toch niet van een volwassen man waar je 4 jaar mee hebt samengewerkt. Iedereen kon zien dat hij de laatste tijd niet top was hij mocht niet klagen dat hij nog steeds in de basis mocht beginnen en dat hij gefrustreerd in het openbaar reacties geeft na, zijn reserve beurten is niet fraai en komt nogal puberaal over.

  1. Gerardus

   Volgens mij gaf hij laatst aan dat hij eerst het seizoen zou gaan afmaken en daarna verder praten. Ik meen dat hij zoiets zei in VVV TV.

   Al zegt dat natuurlijk niks, achter de schermen zullen ze natuurlijk allang bezig zijn, daar horen we meestal pas wat over als het ook echt zo ver is.

 6. mats

  Tjongejongejonge dit kan toch niet?
  Wat valt me dit tegen van Ralf.
  Als je zo weg wilt gaan bij de club die je lang heeft gesteund om het beste uit je carrière te halen, dan is het ook wel klaar.
  Laat dat afscheid maar zitten. Het is duidelijk dat Ralf geen respect heeft voor VVV en zijn supporters.

 7. Animal

  erg jammer dat dit zonloopt. Seuntjens was en is een topper voor VVV ondanks dat de 2e seizoenshelft zeer matig was en dat ie veel eerder op de bank gezet had moeten worden. Maar als je niet zo slim bent de vuile was binnenkamers te houden dan houd het op.

  Ralf : Houwdoe en bedankt. hoop dat je hier wat van geleerd hebt…..erg jammer, maar een afscheid horft zo ook niet meer.

Leave a Reply