“Ralf Seuntjens tot medio 2019 bij VVV-Venlo”

Ralf Seuntjens en VVV-Venlo hebben de optie in het contract van een extra seizoen gelicht die de spits tot medio 2019 in Venlo werkzaam zal zien. Dat melden diverse media waaronder Omroep Venlo en Dagblad de Limburger.

De topscorer van het 2015/2016 seizoen, wist het vorige seizoen met zijn 16 doelpunten een grote rol te spelen in het behalen van het kampioenschap. Seuntjens tekende in 2015 een contract voor 3 seizoenen, met een optie tot nog een seizoen. Nu heeft VVV-Venlo zijn contract bij de Venlonaren gelicht tot en met de zomer van 2019.

We hadden het eerder vandaag ook al over de mogelijke verlenging van Delano van Crooij. Hij en Moreno Rutten lijken ook een nieuw contract te tekenen. Dit zal dan volgende week gebeuren. Hoogstwaarschijnlijk tekenen Van Crooij en Rutten ook een contract tot medio 2019.

7 Responses

 1. Luis Erique

  Hoewel ik denk dat hij snelheid tekort komt voor de eredivisie, ben ik toch content met deze verlenging. Het is namelijk een prima voetballer en wellicht gaat hij ons verrassen. In het geval van degradatie heb je meteen weer een topspits voor de Jupiler league in huis.

  1. supportertje

   Klopt dat hij snelheid te kort komt. Daarom is zijn taak afgelopen seizoen compleet verandert. Hij speelt nu in dienst van het elftal, en fungeerde vaak als spelverdeler. Een rol waarin hij zeer goed mee kan doen. Op zijn tijd een doelpuntje meepikken, bal vasthouden en zorgen dat een ander kan scoren, maar vooral dreigend zijn als hij de bal heeft. want iedereen weet dat hij kan scoren in vaak moeilijke omstandigheden.

 2. LJ

  Ik snap dat niet allemaal die vooroordelen. Wederom een prima zet van VVV. De basis van afgelopen seizoen is vrijwel intact gebleven. Met een paar gerichte versterkingen gaan we gewoon meedoen. Deze jongens spelen al jaren samen en zijn een hecht team. Dat is meer waard dan individueel betere spelers.

 3. robbaan

  Opnieuw een goede zaak van onze club.
  Deel de mening van een ingespeelde groep en daar gerichte versterking bij, een solide basis om te overleven.
  We zijn niets minders dan Sparta, Roda, Zwolle, Excelsior etc.
  Nu nog elke wedstrijd een volle sfeervolle Koel en het komt goed!

 4. Venlooow

  Aangezien ik niet onder het juiste artikel kan reageren dan maar onder deze.

  Volgens 1Limburg en Marco Bogers worden er aankomende week versterkingen verwacht.

  VVV Venlo verwacht de komende week één of twee versterkingen te kunnen presenteren.

  Dat vertelde directeur Marco Bogers aan L1.

  Groen licht
  “Daar zal het niet bij blijven, want wij hebben altijd gezegd welke posities wij willen versterken”, zegt Bogers. “Wij hopen komende week voor op groen licht voor de eerste twee spelers.”

  Loodzware opgave
  “Sportief gezien zal het het komend seizoen een hele opgave zijn ons in de eredivisie te handhaven. Samen met Excelsior beschikken wij over het kleinste budget”, zegt hij. “Het wordt een loodzware opgave, maar het is zeker niet onmogelijk. Afgelopen jaar beschikten wij ook niet over het hoogstespelersbudget en zijn we ook kampioen geworden. Wat dat betreft kijken we met veel vertrouwen naar het nieuwe seizoen.”

Leave a Reply