Ralf Seuntjens tekent tweejarig contract bij De Graafschap

Oud-VVV’er Ralf Seuntjens heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij De Graafschap. Dat meldt de club uit Doetinchem zojuist op hun website.

Seuntjens speelde vier seizoenen voor VVV-Venlo waarin hij altijd een belangrijke pion geweest is. Helaas werd de 30-jarige aanvaller eind april uit de selectie gezet omdat de club vond dat de kernwaarden ”saamhorigheid en respect” niet nageleefd werden. Begin mei werd zijn contract definitief ontbonden.

In De Graafschap heeft de ‘Seun of God’ nu een nieuwe club gevonden. Eerder nog meldde hij nog dat hij graag de overstap naar NAC Breda wilde maken, maar deze club bleek geen interesse in hem te hebben.

17 Responses

 1. chretien

  Jammer, had hem er graag nog bij gehad. Wilde persé voor 3 jaar bijtekenen terwijl VVV dacht aan contract voor 2 jaar. Jammer, ook wij moeten verder. Seun bedankt, het ga je goed…

  1. Hup VVV!

   En dan nu toch voor 2 seizoenen tekenen bij een club die ook nog eens een niveau lager speelt. Gegokt en verloren dus

   Verder gun ik hem natuurlijk wel alle succes bij de Graafschap, denk dat hij daar goed past. En voor hemzelf is het denk ik ook beter om top KKD te spelen dan tegen degradatie bij VVV

 2. RuiverCity

  Seun heeft gegokt en tot zo ver verloren.

  Die nieuwe Duitse speler van die Italiaanse club schijnt niet door te gaan. Werd net duidelijk tijdens de eerste training in de Koel. Tegenvallend aantal bezoekers trouwens. Training werd kort onderbroken door het weer.

   1. De Koel

    Je haalt twee zaken door elkaar. Pachonik is die Duitse speler die in Italië speelde. Die Italiaans-Duitse spits is Elia Soriano en die is al een tijd geleden door VVV gepresenteerd.

 3. john

  weet niet wat er met Seuntjes is voorgevallen, maar de laatste maanden liep alles stroef, zowel binnen als buiten het veld.

  ik vind het jammer dat het zo is afgelopen , was voorheen een verdienstelijke speler.

Leave a Reply