Ralf Seuntjens voor 3 seizoenen naar VVV-Venlo

Het is eindelijk rond! Ralf Seuntjens komt definitief naar VVV-Venlo en tekent voor 3 seizoenen met een optie voor nog 1 seizoen. Het heeft even geduurd en er is veel in de media verschenen maar VVV en Telstar hebben eindelijk een akkoord bereikt.

De 26-jarige spits speelde in het verleden voor RBC, FC Den Bosch en afgelopen seizoen voor Telstar. Daar wist hij in 28 wedstrijden 16 keer het net te vinden.  De opgeluchte Ralf Seuntjens over zijn transfer naar VVV-Venl0; “Heerlijk om vanmiddag weer op het trainingsveld te staan en met de groep en de staf kennis te maken. Ik heb er alle vertrouwen in en ik heb een goed gevoel. De vastberadenheid van de club en het feit dat ik een driejarig contract heb gekregen spreken vertrouwen uit. Ik ga laten zien dat ik dat waard ben!”

Ook Algemeen Directeur Marco Bogers is erg opgelucht dat het eindelijk zover is: “Het was een lang proces, maar we waren vastberaden om Ralf te halen, hij was onze nummer een voor de spitspositie. Het is fijn dat we er samen met Telstar en de spits op een zeer professionele manier uit zijn gekomen.”

58 Responses

 1. kiekoputspelke

  Hè…hè…eindelijk witte rook wat betreft deze transfer !! Laten we hopen dat Ralf snel in de groep integreert en zijn plek afdwingt zodat we kunnen juichen om zijn doelpunten…

 2. Meuske

  Top nieuws natuurlijk en blij dat deze soap tot een goed einde is gekomen. Ralf welkom bij de mooiste club van Nederland en ik hoop nog vaak te juichen om je mooie doelpunten. Forza VVV

 3. kiekoputspelke

  Het geraamte van het elftal begint vorm te krijgen….
  Met Deckers hebben we denk ik een betrouwbare keeper in huis, die meer punten pakt dan kost.
  Achterin ben ik benieuwd naar de inbreng van rechtsback Rutten en het centrum met Buwalda en Promes stáát.
  De positie van linksback wilt men nog invullen met een nieuwe speler, dus ik ben benieuwd wie dat gat gaat opvullen.
  Niet lachen nu, maar persoonljk denk ik dat Quin Kruijsen die positie ook nog kan invullen. Zijn debuut voor VVV (ik meen thuis tegen FC Twente) speelde hij daar en toen vond ik hem beresterk…
  Het middenveld is denk ik prima voorzien met jongens als Post, Opoku, Nijholt en Sevinc.
  Voorin hebben we nu óók drie volwaardige spelers met Resida, Seuntjens en van Crooij die zich echt prima ontwikkelt.

  Naar mijn mening moet er zeker voorin nog één goede speler bij en ook achterin dus nog.
  Want net als iedere ploeg gaan we te maken krijgen met blessures, schorsingen en mensen die uit vorm zijn en dan is de spoeling op dit moment te dun.
  Maar goed: het mag ook wel eens gezegd worden dat VVV naar mijn mening goed bezig is gezien de moelijke financiële situatie waarin de club bivakkeert !!

 4. Godfried

  Ben benieuwd of hij daadwerkelijk van meerwaarde kan zijn, of dat afgelopen seizoen voor hem een uitzondering was?

  Nu nog een goede linksvoor en eventueel linksback en de selectie is rond!

 5. Goodie

  Lijkt me een prima spits met de huidige spelers om hem heen. Nu nog een linksback en buitenspeler die de concurrentie aan kunnen gaan met Fleuren en Van Crooij. Het kan zomaar is een leuk seizoen worden. Ik heb er veel zin in ieder geval. VVV heeft zicht prima versterkt, dat mag ook wel is gezegd worden. Ik had nooit gedacht dat Resida en Opoku haalbaar waren.

 6. marcel

  prima aankoop.

  volgens mij heeft iemand bij VVV de film moneyball gekeken. er wordt in elk geval flink ‘doelpunten’ ingekocht. laten we hopen dat ze het netje komend seizoen vaak laten bollen in de koel.

  nog een aanvallende linksback, en kijken of er nog een paar “reserves’ bijkunnen om wat tegenslagen op te kunnen vangen. de rest wat ruimte laten om de jeugd, in de wedstrijden waar het wat makkelijker gaat, hun minuten te laten maken.

 7. Dond

  Goed gedaan VVV-Venlo!
  Nu nog een linksback en een aanvaller. En wie weet doet er zich nog een buitenkansje voor om te huren??
  We zullen weer vol spanning afwachten.

 8. Ben

  Wat kunnen we nog verwachten uit gladbach? Of zijn we daar te optimistisch over geweest? Denk aan PSV die ook “vriendjes” met ons zijn geworden, maar behalve PSV heeft niemand er iets aan gehad. Ik laat me graag verrassen, FORZA VVV!

  1. Ja ik weet dat er met 1 speler is gesproken maar dat is niets uitgekomen. Maar verder hoor je er eigenlijk niets meer over :). Hertha is sowieso niks meer aangezien onze vriend Luhukay daar is vertrokken maar wie weet in de toekomst.

  2. marcel

   dat samenwerkingsverband voor PSV gaat maar om een reden: uitbreiden van het zoekgebied voor jeugd tot een bepaalde leeftijd. ik weet niet exact hoe het in elkaar zit, maar ongeveer zo: rondom je eigen speelstad geldt een radius van x-kilometer, waarbinnen je als BVO jeugd tot een bepaalde leeftijd mag scouten. door de samenwerkingsverbanden, kan PSV deze ‘cirkel’ vergroten, en zo dus binnen die leeftijdsgroep een groter gebied bestrijken.

   1. Ievel Knievel

    Wat is dan het voordeel voor VVV? Geen dus, stomste samenwerking ooit. Waar VVV dus voordeel had van een vrij groot leeg gebied zonder andere BVO in de buurt, breidt PSV, mocht je uitleg kloppen, zijn “jachtgebied” enorm uit. Kappen met die shit dus.

 9. supportertje

  Langzaam maar zeker komt er een elftal te staan, waar ik van hoop dat we weer eens kunnen gaan genieten. Ik spreek wel de wens uit dat het allemaal wat aanvallender word dan in het verleden. Het bekende tikkie terug heb ik nu wel gezien. Dus aan Steijn om inderdaad er voor te zorgen dat hij waar maakt waarvoor hij is gehaald. Ik kijk uit naar het komende seizoen.

 10. kenfen

  Ik ben benieuwd wat dit doet met de seizoen kaarten verkoop weet iemand hoe die stand is
  We missen m.i nog een echte nr 6 en dan nog wat breedte in de selectie

 11. YowVVV

  Klasse!!!! Wat we nog nodig hebben volgens mij: VM/MC balafpakkende middenvelder, VC back up, VL (back up), spitspositie multi speler flank en centrum back up. Forza VVV. Laat VVV bloeien komend seizoen!

 12. Louis van Gaal

  Ik hoop op een aanvallende linksback en denk dat het dat dan ook was. Zoals bekend is er simpelweg verder geen geld en moeten we het hiermee doen. Zoals aangeven door Bogers wellicht nog een mazzeltje eind augustus..

 13. RuiverCity

  Grootste probleem ligt nog voorin. van Crooy is nog veel te jong om een heel seizoen vol te maken op een bepaald niveau. Zijn vervangers kunnen dit niveau nog niet aan. Een flankspeler is een must wil je Seuntjens optimaal laten renderen. Er moet bij jong Twente, PSV, Ajjax of BMG toch wel een talent rondlopen?

  1. Godfried

   Jong Ajax, Twente en PSV spelen in dezelfde competitie als VVV. De kans dat die spelers verhuren waar wij beter van worden is nul-komma-nul.

   Sowieso houd ik persoonlijk niet van huren. Tenzij er een optie tot koop wordt bedongen.

 14. Dond

  Zoals een tijdje terug aangegeven wilde Steijn er nog 4 a 5 spelers bij hebben als ik me dat goed weet te herinneren.
  Dan zou ik zeggen dat er nu nog wel 3 spelers bij moeten komen om aan dat aantal te voldoen ..

 15. Depor

  Wat verwachten jullie in hemelsnaam. Dat VVV nog enkele tonnen heeft liggen? We hebben er 4 prima spelers bijgekregen en daarnaast hebben we Buwalda weer kunnen huren. Er staat een mooi team, de rest opvullen met eigen jeugd.

  Ik vindt dat ze het prima hebben gedaan en denk zelfs dat we sterker zijn dan vorig jaar. Hoop alleen nog op een linksback (ben geen Fleuren-fan) en misschien eind augustus nog op een buitenkansje.

  1. Dond

   Dat hoor je mij niet zeggen Depor. Dit zijn de woorden van Maurice Steijn zelf.
   Daarbij is de aanval nog bijzonder dun bezet.
   Ik verwacht dat er dus nog wel een aanvaller bij gaat komen. En hopelijk nog een linksback inderdaad.
   Mocht Balkestein vertrekken dat heb je ook nog een centrale verdediger nodig lijkt me.
   En wie weet doet er op het einde van de transferperiode zich nog een leuk buitenkansje zich voor, als aanvulling/breedte op de selectie.

  2. Ben

   het is inderdaad astein die oppert dat er nog enkele spelersbbij moeten komen en dat is “an sich” niet onverstandig. Op enkele plaatsen missen we nog de invulling. Uiteraard juich ik jouw suggestie toe om eigen jeugd te laten doorstromen. Mij lijkt het heel verstandig als VVV voor de jeugd een omgeving creëert waar ze graag willen zijn.
   FORZA VVV!

   1. Dond

    De jeugd heeft zeker de toekomst.
    Dus ben ik het er ook zeker mee eens om de selectie aan te vullen met 2 a 3 talenten uit de eigen jeugd.

   2. De jeugd heeft de toekomst, zeker weten. Ben blij verrast, was vandaag op de training kijken en wat er op het veld staat maakt me gelukkig. Zoveel voetbal en ik denk voor eerst in een aantal jaren een aantal jeugdspelers die kans maken op een plekje in de basis 11. Heerlijk om te zien en serieus voor het eerst in een aantal jaar ben ik een tevreden mens na een training. Hoop echt dat Maurice Steijn blijft en iets serieus neer kan zetten. Met Opoku, Seuntjens, Rutten, Resida, Buwalda laat hij zien dat echt verstand van voetbal te hebben.

Leave a Reply