Ramil Omar Sheriff krijgt geen contract bij VVV-Venlo

Ramil Omar Sheriff de testspeler die sinds vorige week donderdag meetraint bij VVV-Venlo. Vertrekt vanaf morgen weer richting huis. Het is de 20-jarige centrale verdediger uit Engeland niet gelukt om een contract af te dwingen bij VVV-Venlo. En zal hierdoor verder op zoek moeten naar een nieuwe werkgever.

Het is dit seizoen nog geen enkele testspeler gelukt om een contract af te dwingen. De competitie begint aankomende vrijdag maar de transfermarkt is geopend tot 1 september 2014. Hierdoor kunnen er nog veel dingen gaan gebeuren in de aankomende tijd.

21 Responses

 1. Goodie

  Zoveel testspelers en allemaal niet goed genoeg bevonden. Als ik de reacties over de verdedigers D’Alberto en Sherrif las deden ze het prima. Met wie gaat VVV nu komen dan?

 2. sultana

  Had meer verwacht na het aantrekken van Valckx en scout van der Weide, 2 nieuwe aanwinsten is niet echt een vooruitgang tov vorig seizoen. Vrees alweer het ergste, selectie is in mijn ogen te smal en onervaren, vooral het middenveld baart mij zorgen na wat ik gezien heb in de voorbereidingen. Hoop dat Post snel terug keert in de basis.

 3. Ben

  We zijn misschien niet goed, maar we zijn ook niet gek, basta! Vooral geen paniekaankopen. FORZA VVV op weg naar de eerste wedstrijd en overwinning.
  Ik Han niet kijken naar deze en alle andere 2e teams. Dat is mijn eenvoudige protest tegen de KNVB die inkomsten ver boven een sportieve competitie tilt. Foei KNVB, het is een grote schande!

 4. Godfried van Bouillon

  Hmm, zullen al deze testspelers zo veel minder zijn dan onze jeugdspelers en bijvoorbeeld Fleuren?

  Wanneer het zo is prima beleid. Maar ik heb toch echt sterk mijn twijfels. Kan het misschien zijn dat de salariseisen niet overeenkomen met wat VVV kan bieden?

  PS Waarom begint elke woord automatisch met een hoofdletter. Althans wanneer ik de reactie schrijf. Weet uiteraard nog niet hoe aan straks aan de voorzijde zichtbaar is!

  1. Frosty

   Zat ik ook aan te denken… Een extra centrale verdediger zou niet misstaan denk ik. Post en Altheer heb je tenslotte nodig voor het middenveld. Een Vilters is bij de selectie gehaald maar hij is pas 17 en zal ook nog niet de pannen van het dak spelen lijkt me. Denk wel dat Donkers de rechtsachter positie prima in kan vullen tot Joppen weer fit is.
   Voor Fleuren heb je Schroijen al.

 5. YowVVV

  Als Kuyt kan verdedigen, kan bij gebrek aan verdedigers door schorsing of blessure LEEMANS toch ook centraal achterin? Ook wel vaker ingezet als spits vroeger…

  1. Godfried van Bouillon

   Dan zou je dus een dure middenvelder contracteren voor het geval er in de verdediging iemand ontbreekt….?
   Ik zou dan gewoon een verdediger contracteren. VVV heeft namelijk genoeg verdedigende middenvelders!

 6. YowVVV

  Op het middenveld ontbreekt fysieke power, volgens mij verloren we daar vooral de slag. De wedstrijden tegen Excelsior, hun adil aussar maakte dat zelfs heel goed duidelijk. Ken is multi functioneel en echt niet duur, hij vraagt niets geks daarom is vvv ook nog een constructie aan het bekijken. Vrijdagavond 23.55 SBS hè, maar eerst met z’n allen naar de koel, mensen die niet op vakantie zijn..

  1. Godfried van Bouillon

   Vrijdag is een thuiswedstrijd.

   Op het middenveld ontbrak geen fysieke power. Op het middenveld kwam je een man te kort omdat Rajcomar, de Kogel en Reimerink niet mee verdedigden en de meeste tegenstanders 442 voetballen, terwijl VVV 433 speelde. Wanneer onze voorstopper niet doorschuift wanneer de tegenstander de bal heeft word je overlopen. Bij balbezit kun je de bal overigens niet kwijt in de volgende linie.

   Maar het lijkt mij niet dat ik hier de basisregels van tactisch voetbal hoef uit te leggen?

 7. YowVVV

  Excelsior speelde geen 4-4-2, mij hoef je de basisregels niet uit te leggen, bezit meerdere trainersdiploma’s ;). Betwetertje.. VVV komt om het middenveld fysiek te kort, dat ziet iedereen. In de verdediging voetbalvermogen te kort. Echter, we maken het beste er van!

  1. sultana

   Yow VVV: als ik het zo lees heeft Godfried het over het middenveld afgelopen seizoen. En toen ontbrak het inderdaad aan fysieke power, dat probleem hebben we nu nog steeds. Tijdens de voorbereidingen een paar wedstrijden gezien en het baart mij ernstige zorgen wat ik zag, denk niet dat Post dit alleen kan opvangen als hij terug is. Mijn inziens is de selectie zwakker dan vorig seizoen, laten we hopen dat ik het mis heb.

  2. Godfried van Bouillon

   Ik heb het niet over de wedstrijd tegen Excelsior, maar in z’n algemeenheid. Daarbij won vvv uit in Rotterdam.

   Wanneer post en altheer op t middenveld staan is dat helemaal geen zwak fysiek middenveld. Bovendien, wanneer iedereen goed staat hoef je t duel niet aan te gaan en hoef je niet fysiek te spelen.

   Als laatste. Wie ben jij om iemand betweter te noemen??

   1. YowVVV

    Vooral het volgende zinnetje, maar laten we ons op VVV richten en er het beste van maken (zoal ik al schreef):
    Maar het lijkt mij niet dat ik hier de basisregels van tactisch voetbal hoef uit te leggen?

    Kwam over als een leraar die het tegen zijn leerling heeft haha

 8. Ben

  Het is dit seizoen nog geen enkele testspeler gelukt om een contract af te dwingen.

  Wij van VVV de plank hoog, alleen de absolute top kan eventueel en dan op amateurbasis een contract tekenen.

  Graag en anders niet. Wij zijn VVV, wij gaan verder, FORZA VVV!

 9. Godfried van Bouillon

  Ik ben nu trouwens wel enorm benieuwd van welke hoofdklasser of eersteklasser YowVVV trainer is, aangezien hij meerdere trainersdiploma’s heeft!

Leave a Reply