Ramon Voorn in gesprek met VVV

Fortuna Sittard middenvelder Ramon Voorn staat in de belangstelling van VVV. De gewezen aanvoerder gaf in een interview onlangs in Dagblad de Limburger aan te willen vertrekken, omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Inmiddels heeft Voorn een oriënterend gesprek gehad met VVV-trainer Maurice Steijn. Dat bevestigen bronnen binnen beide clubs.

Bron: Dagblad de Limburger, 16 januari 2015

9 Responses

 1. Goodie

  Hehe, dit is een speler die we nodig hebben! Deze speler is me voetballend nooit echt opgevallen. Misschien komt dat ook wel vanwege de kwaliteit van de rest van het team. Maar deze speler neemt wel de boel op sleeptouw en is een doorzetter. Fortuna zou wel een transfersom vragen. Hoe zit het nu met de financiën bij VVV? Ik begin toch sterk het gevoel te krijgen dat Berden dat riep zodat hij eindelijk is hulp van de gemeente krijgt.

  1. Goodie

   Het gaat dus waarschijnlijk om een ruildeal met Schroijen. Ook wordt de naam Gijzen genoemd in Sittard. Als ik zo de reacties van Fortuna supporters zie willen ze er 2 spelers voor terug hebben… en dat zouden dan Schroijen en jawel.. Kruijsen moeten zijn. Nou dan slaat VVV 3 vliegen in 1 klap. Als Schroijen geen minuten maakt moet die weg inderdaad, Kruijsen spreekt voor zich zelf en Voorn lijkt me echt een speler die we nu goed kunnen gebruiken.

 2. supportertje

  ik denk dat als VVV dit voor elkaar zou krijgen, het een goede deal zou zijn. Voorn is een goed versterking, en als Nijholt zich daarbij aansluit dan zou dit wel eens positief uit kunnen pakken.

 3. Meuske

  Ken die hele Voorn niet maar waarom is dit een versterking want als hij Fortuna op sleeptouw had genomen stonden ze er wel beter voor denk ik. Ruilen voor Schroijen en Kruijssen vind ik een beetje overdreven want Kruijssen zou je nog wel kunnen verhuren denk ik. Is dit een verdedigende middenvelder?

  1. supportertje

   Is een echte centrale middenvelder met aanvallende ambities. Houd van stofzuigen op het midden veld en is soms vergeleken met Mark van Bommel, al speelt natuurlijk niet helemaal op dezelfde wijze.

 4. Ben

  Ik ken de speler niet, maar ik ben al blij te lezen dat er iets gaande is. Laten we verder afwachten, wat er definitief gaat gebeuren. Ben blij dat de competitie weer begint. Als we beginnen met beter te spelen en wat wedstrijden te winnen, wellicht komt er dan weer wat meer publiek en dan komt het enthousiasme vanzelf terug en kan er nog iets moois ontstaan. Als we de nacompetitie halen ben ik tevreden. FORZA VVV!

 5. RuiverCity

  Dit is een speler die we heel hard nodig hebben. Samen met Nijholt en Post op het middenveld. Dan heb je eindelijk power, diepgang en een speler met een steekpass op Platje.

Leave a Reply