Update: Ramon Voorn naar VVV-Venlo, Joeri Schroijen naar Fortuna Sittard

VVV-Venlo en Fortuna Sittard hebben overeenstemming bereikt over de huur van Ramon Voorn.

De 27-jarige Limburger wordt per direct voor de rest van dit seizoen gehuurd van Fortuna Sittard waar hij nog een contract tot en met seizoen 2016 heeft. De beide clubs hebben ook een optie tot koop voor aan het einde van het seizoen opgenomen.

Joeri Schroijen bewandelt de omgekeerde weg: Fortuna Sittard huurt voor de rest van dit seizoen de 24-jarige verdediger. Aan het einde van dit seizoen wordt de oud-Fortunees definitief voor één seizoen overgenomen door de club uit Sittard.

Onze adviseur voetbalzaken Stan Valckx over Ramon Voorn: “We zijn blij met deze versterking op het middenveld. Ramon Voorn is een speler die veel ervaring en spirit met zich meebrengt en zo ook bijdraagt aan de ontwikkeling van onze jongere spelers.”

Bron: VVV-Venlo

27 Responses

 1. Goodie

  Het middenveld is flink versterkt imo. Als Steijn Fleuren had verkozen boven Schroijen dan is zijn vertrek een goede zet, maar omdat ik hem de laatste 2 wedstrijden redelijk vond voetballen is het ook wel weer jammer dat hij vertrekt. Ik ga er niet van uit dat VVV zich versterkt, al had ik graag nog een back zien komen.

 2. Sanderkuh

  Had Schroijen ook liever in Venlo gehouden….gaat meer dreiging vanuit richting voor dan Fleuren met alle respect. En om dan te zeggen dat hij defensief wat minder is….Fleuren gaat ook niet altijd vrijuit…verre van dat maar heeft meer krediet vanwege zijn staat van dienst voor VVV…

   1. Sanderkuh

    Zal dit vanavond bij VI wel besproken worden…Thijs weer aan de bar, of komt er niemand meer bij VI na Derksen’s opmerkingen over zijn oude blad 🙂

 3. Meuske

  Op basis van de laatste 2 wedstrijden had ik schroijen ook gehouden maar er zal denk ik iemand geslachtofferd moeten worden om Voorn te halen. Hopen dat de ruil goed uitpakt en anders gewoon weer terug ruilen als dat tot de mogelijkheden behoort. Als Voorn netzo een debuut heeft als Nijholt ben ik tevreden.

 4. supportertje

  Tja, concessies zijn hier wel geweest, maar het resultaat telt. Hopelijk is Voorn de ontbrekende link. Ik ben wel van mening dat hij echt iets toe kan voegen aan de selectie. Vind het wel jammer dat Joeri hier voor weggaat. Hij begon juist op stoom te komen. Had liever QK zien verhuizen. Maar je kunt niet alles hebben. Ramon welkom bij de club, en maak er wat van.

   1. supportertje

    Dat was ook een goede mogelijkheid geweest. Maar had je die dan op links of op rechts gezien.

   2. Goodie

    Ik denk eerder een rechtsback. Ik vind Joppen zo onder de maat. Vrijwel al het gevaar komt over zijn kant.

   3. supportertje

    Zou misschien wel eens goed zijn als Joppen even rust krijgt, Donders zou hem goed kunnen vervangen. Vind die jongen in de paar wedstrijden die hij heeft gespeeld niet onder doen.

 5. sultana

  Goed nieuws dit, had ook liever Kruijsen dan Schroijen gezien maar helaas. Twee goede versterkingen in korte tijd binnen gehaald, beetje bij beetje worden we verlost van de erfenissen van Dusseldorp. Wat heb ik gisteren genoten van Nijholt, is sterk aan de bal en wat een werklust! Eindelijk weer eens een nummer 10, met Voorn erbij kijk ik met vertrouwen richting vrijdag. Ik ben erbij in Emmen, forza VVV 🙂

 6. Ben

  Mooi, dat Vorm komt, maar ik ben niet blij met het vertrek van Schroijen. Begrijp het niet waarom? Maksi is eind seizoen weer weg en Fleuren is toch niet super, of wel dan? Schroijen heeft tijd nodig, maar zal zeker nog beter worden. Helaas het is niet anders, de coach gaat voor een beter middenveld en daarin kan ik me vinden. Ben benieuwd naar vrijdag, op naar Emmen. FORZA VVV!

   1. Ben

    Sorry: Mooi, dat Voorn(!) komt!
    Jongens, come on. Ik moet het doen met een mobieltje

 7. Louis van Gaal

  Prima zaak. Veel mensen denken aan de laatste 2 wedstrijden en roepen nu “oh wat jammer”. Schroijen viel de laatste 2 wedstrijden alleen maar op omdat we een tegenstander hadden die erg slecht was. Verdedigend had hij vrijwel niets te doen en daardoor kon hij een paar keer, zonder enig rendement, opkomen. Tegen een betere Jupilerleague club komt hij verdedigend veel te kort.

 8. supportertje

  Denk dat VVV nu een duidelijke versterking heeft van het middenveld, en dat met de spelers die we nu hebben binnen de selectie er een reële kans is om het beter te gaan doen. Het hangt nu af van de trainer hoe hij met de spelers die hem tot beschikking staan omgaat en neerzet. Zou ook de voorhoede van VVV ten goede moeten komen en hopelijk gaan we nu eens die splijtende steekpassen zien, en diepte krijgen in het spel. Wolters, Khalouta, en Platje moeten hier hun voor deel mee kunnen doen.

Leave a Reply