Ramon Voorn vertrekt bij Fortuna Sittard

Ramon Voorn gaat vertrekken bij Fortuna Sittard. Een gesprek dat de voormalig aanvoerder had met hoofdtrainer Peter van Vossen, bood onvoldoende perspectief voor verdere samenwerking. Volgens Voorn was er sprake was van een goed gesprek, maar waren beide partijen het erover eens dat er op sportief gebied geen toekomst meer weer was. Voorn is inmiddels in gesprek met andere clubs, maar benadrukt dat er nog niets concreet is.

De middenvelder speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor VVV-Venlo. De club lichtte de optie tot koop niet. Het lijkt erop dat er ook geen toekomst is voor Voorn bij de Venlonaren.

Bron: 1Limburg

24 Responses

 1. kiekoputspelke

  Persoonlijk vind ik dat Voorn afgelopen seizoen wel dégelijk een kwaliteitsimpuls gegeven heeft aan VVV wat op dat moment zwalkend was. Daarom begrijp ik eerlijk gezegd niet dat er geen gebruik is gemaakt van de koopoptie !! Buiten het feit dat dit soort spelers voor elk elftal belangrijk zijn (bikkelaars die af en toe de boel op scherp zetten) is het grote voordeel van Voorn dat hij bij een schorsing of blessure óók centraal achterin kan staan. Misschien komt hij weer in beeld nu er belangstelling is voor Balkestein ??

  1. Ben

   Voorn past prima in de selectie, wellicht vindt de staf dat we voldoende zitten in halfspelers?
   Voorn kan op diverse plaatsen spelen en is de gewenste gifkikker die we niet hebben.
   Ik wens hem in ieder geval veel succes!
   FORZA VVV!

 2. supportertje

  Voorn is een speler die belangrijk is voor VVV gezien zijn strijdlust en doorzettingsvermogen. Tevens een inspirator op het middenveld in de jacht op de bal, en neemt vaak het voortouw in het voetbalgevecht op het middenveld. Zou in mijn ogen behouden moeten worden voor VVV. Heeft ook iets van een natuurlijk leiderschap in zich, wat vaak ontbeert word bij VVV. Dus laat blijven zou ik zeggen.

 3. Louis van Gaal

  Voorn zou voor de selectie van VVV heel erg belangrijk zijn. Hij mag dan wel aanvallend niet genoeg brengen maar daar haal je hem niet voor. Indien Opoku namelijk als aanvallende middevelder zal gaan spelen heb je 2 controlerende middenvelders daarachter nodig. Post kan dit prima maar Nijholt is verdedigend erg zwak. Sevinc heeft niet het vertrouwen van de trainer. Voorn en Post achter Opoku zou voor eenuitstekend evenwicht zorgen… Dus wellicht als hij transfervrij kan komen …

 4. binky

  ik zou zeggen ga voorn ruilen voor kruissen en gijzen
  want die twee is toch niks voor vvv snap niet dat die een contract krijgen bij vvv
  strikje erom en weg en voorn welkom strijd en passie

 5. RuiverCity

  Voorn is een goede voor VVV. Zeker nu Balkestein dreigt te vertrekken. Fortuna zit ook niet breed in de spelers dus zullen met Gijzen en Kruijsen heel blij zijn.

 6. Goodie

  Leon de Kogel, is dat niks voor de spitspositie? Lijkt me een stuk beter uit de verf te komen met Resida en en aandere buitspeler met een goede pass dan met Reimerink en Wolters die alleen voor eigen succes ging. Volgens statistieken scoorde De Kogel 14 goals uit 1700 minuten bij VVV en platje 15 uit 2900. Daarbij is Utrecht de Kogel liever kwijt dan rijk denk ik.

 7. RuiverCity

  Inderdaad Leon de Kogel huren, met optie tot koop, zou weer een mogelijkheid kunnen zijn. Hij kwam destijds weinig tot zijn recht door de buitenspelers. Als de Kogel vertrouwen krijgt is het voor VVV een topspits.

 8. Oelie op zuid

  Met alle respect voor Voorn.hij heeft maar een goede wedstrijd gespeeld. Als hij iedere wedstrijd zoals tegen NAC had gespeeld is hij een versterking.Nu staat hij alleen de ontwikkeling van Sevinc in de weg. Denk ook dat hij een grootverdiener is en dat kan VVV niet betalen

 9. Goodie

  Ik las dat Utrecht De Kogel opnieuw wilde verhuren. Hij lijkt ook nauwelijks speelminuten te krijgen met Haller en Boymans voor zich. Aangezien hij nog maar 1 jaar onder contract staat en verhuurd mag worden, zou je hem nu misschien ook al voor niks op kunnen halen.

  1. Dond

   De Kogel heeft niet echt mijn voorkeur.
   Voor zo’n lange / sterke spits zou je zeggen dat die een bal moet kunnen vasthouden en koppend erg sterk moet zijn.
   Dit vind ik bij De Kogel erg tegen vallen.

   1. Goodie

    Ik hoop in ieder geval dat er 2 spelers voor de spitspositie zijn. Ik denk wel dat de Kogel beter presteert met Resida en een andere buitenspeler dan met Reimerink en Wolters. Lincoln, weet je al wat meer over Resida? 🙂

   2. Dond

    Ja daar zit ook wel wat in ja. Ik hoop ook 2 “echte” spitsen.
    Mag zo langzamerhand wel wat bekend gaan worden ..

   3. Ik denk persoonlijk dat er 1 spits / nummer 9 gehaald wordt (denk nog altijd Seuntjens, maar vraag en aanbod lagen ver uit elkaar). Achter die spits zal Vensan Klicic komen. Een jonge jongen uit de A-jeugd, voormalig BMG jeugdspeler, jeugdinternational van Bosnië. Groot, sterk, kan goed koppen en heeft een goed schot. Is wel nog jeugdig en heeft tijd nodig. Persoonlijk zie ik het in die jongen zitten en hoop dat hij minuten gaat maken. Ik denk dat Resida wel een aanvulling is op de selectie en Wolters goed zal kunnen vervangen. Er is zover ik weet nog geen aanbieding gedaan dus is even afwachten hoe dat gaat lopen.

   4. Frosty

    Bedankt voor de info, Lincoln. Ik hoop dat de spelers uit eigen jeugd zich nog verder kunnen ontwikkelen.
    Zelf ben ik wel benieuwd of V.Crooy, Gijzen en Sevinc nog stappen kunnen maken. Moeten ze wel spelen natuurlijk.

 10. YowVVV

  Een rotzak op het middenveld wel nodig, Voorn zou dat kunnen zijn, weet zo geen betaalbare andere optie, al zullen die er vast zijn. We hebben gewoon een scorende spits nodig, met mogelijk resida zie ik ook wel wat in de kogel. Spelers van BMG of uit het eindhovense? Ik walg een beetje van de machtspositie van psv met betrekking tot de jeugd, mogelijk een noodzakelijk kwaad, maar vanuit psv hoef je nooit iets te verwachten tov vvv of helmond sport..

Leave a Reply