Randy Wolters de beste speler tegen FC Volendam!

De 16de Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 105 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. VVV-Venlo speelde afgelopen week tegen FC Volendam. Vooraf leek dit een moeilijke wedstrijd maar na 18 minuten stond VVV eigenlijk eenvoudig met 3-0 voor. De wedstrijd eindigde dus ook in een gemakkelijk 4-1 overwinning. Dit keer was de keuze heel makkelijk.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää, Robin Buwalda en Vito van Crooy.

De Winnaar

Wolterkroes

Randy Wolters is door jullie gekozen als de beste speler van de week 16. Randy had een moeilijke periode en verkeerde niet in topvorm zoals vorig seizoen. Maar was wel al belangrijk met een aantal assists. Tegen Volendam schoot Randy alle frustratie van zich af. In pakweg 15 minuten schoot hij 3 keer raak en werd hij de hattrick hero van de wedstrijd. Het is daarom ook niet gek dat hij de meeste stemmen heeft gekregen! Randy ga zo door en hopelijk schiet je er vanavond weer eentje in. Randy wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week, genomineerd voor de speler van de maand.

Randy, namens de redactie van Venlonaren wederom van harte gefeliciteerd.

Als tweede is Niki Mäenpää geëindigd met 10 stemmen. Op de derde plek zijn Medy Elito & Danny Post geworden met 7 stemmen.

Eindstand speler van de week 16

[table id=62 /]

1 Response

Leave a Reply