Randy Wolters de beste VVV-er tegen NEC Nijmegen!

De beste speler van VVV-Venlo tegen NEC Nijmegen is bekend. Het was lang een gelijk opgaande race tussen twee spelers. Uiteindelijk kunnen we toch een van de twee spelers als speler van de week bekronen. Er is sowieso een record aantal keer gestemd voor de speler van de week. In twee dagen tijd brachten er in totaal 310 mensen een stem uit! De winnaar wordt tevens genomineerd voor de speler van de maand! We gaan morgen kiezen voor de beste speler van de maand april & mei.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda september, Vito van Crooy (oktober), Randy Wolters (november), Niki Mäenpää (december), Danny Post (januari), Danny Post (februari) en Melvin Platje (maart).

DE WINNAAR

Wolterkroes

Randy Wolters is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen NEC Nijmegen. De linkervleugel aanvaller speelt al een aantal wedstrijd zeer goed en dit wordt door de supporters enorm gewaardeerd. Wolters had een dipje en werd zelfs een tijdje op de bank gezet maar hij heeft zijn voeten laten spreken en laten zien dat hij onmisbaar is in dit VVV-Venlo. We hopen dat Randy deze lijn door kan trekken in de Play Offs.

Randy, namens de redactie van Venlonaren van harte gefeliciteerd!

[table id=97 /]

Leave a Reply