Randy Wolters enkele weken uitgeschakeld

Gisterenavond tijdens de wedstrijd VVV-Venlo – FC Oss viel linkervleugel aanvaller Randy Wolters in de 52ste minuut uit met een schouderblessure.

Na onderzoek blijkt dat Wolters enkele bindweefselbanden in zijn schouder heeft verrekt. Hierdoor zal Wolters een aantal weken rust moeten nemen en niet inzetbaar zijn voor de Venlonaren.

Beterschap Randy we hopen je weer snel op het veld te zien!

11 Responses

 1. supportertje

  Dikke pech Randy, je hebt altijd veel inzet en daardoor ga je wel eens iets te ver. In dit geval heb je jezelf daar bij geblesseerd. Beterschap, en misschien is het wel goed dat je even uit de running bent. Kun je even bijkomen, en weer op zoek gaan naar de messcherpe Randy die op dit moment toch ook iets minder speelde en dat goed maakte van zijn onvervaarde inzet. Hopelijk zien we je snel weer op het veld.

 2. Goodie

  Een domme actie, maar dat weet hij zelf ook goed. Speelt de laatste weken slecht, hopelijk komt hij beter terug. Elito gaat nu wel zijn kans krijgen die hij ruimschoots verdiend heeft.

   1. Goodie

    Ik vind het te vroeg om te juichen. Vito heeft in de laatste wedstrijden niks laten zien, enkel gister de 20inuten die hij speelde.

   2. supportertje

    Klopt, maar als dit de stijl is waar in hij verder gaat. Nog een of twee van zo’n invalbeurten en dan kan hij er goed genoeg voor zijn om een basisplaats te veroveren.

 3. Meuske

  Denk dat Vito zijn kansen nu even moet hebben van invalbeurten en Elito nu basis moet gaan spelen. Het enigste is dat Elito eigenlijk een rechter aanvaller is dus veel naar binnen zal trekken denk ik. Desalniettemin met zijn beurten op rechts heeft hij ze toch aardig voor geslingerd.

 4. Ben

  Ik begin graag met Wolters van harte beterschap te wensen. Hoe eerder hij hersteld is, des te eerder is hij weer beschikbaar. Hopelijk is het zelfs zo dat we hem de laatste 15? Wedstrijden hard nodig hebben. De huidige selectie telt geen 11 maar tenminste 16-18 spelers.
  Ik zie nu liefst Elito spelen, eventueel laatste half uur Vito, die dan de achterhoede van de tegenstander verder kapot speelt.
  FORZA VVV!

 5. 5 for life

  Toen Vito is van oorsprong een rwchtsbuiten. En op links speelde hij de eerste 10 min matig. Hij ging pas goed spelen toen hij naar rechts ging.
  Ook Elito is een rechter aanvaller/middenvelder die tegen jong Twente een goede invalbeurt had. Momenteel licht geblesseerd aan zijn knie.

Leave a Reply