Randy Wolters genomineerd voor Bronzen Stier

VVV-speler Randy Wolters is samen met Lars Veldwijk (Excelsior), Abdelaziz Khalouta (Fortuna Sittard) en Nayib Lagouireh (Eindhoven) genomineerd voor de Bronzen Stier. Je wint deze prijs als je tot beste speler van de periode uitgeroepen wordt. Mensen kunnen stemmen op http://www.jupilerleague.nl/page/bronzenstier.

Stem dus allemaal op Randy!

15 Responses

 1. Meuske

  Allemaal stemmen op Randy natuurlijk maar het nadeel is wel als hij het wint heeft hij de clubs voor het uitzoeken en is die weg. Marktwaarde stijgt natuurlijk wel met zo een prijs en dat is dan weer goed voor de penningmeester. Come on Wolters

  1. Goodie

   Je hebt nu bijna alles zo’n beetje gehad, van uitkering tot scheel…. maar maakt niet uit, ik weet wie het zegt. Liever dat jij het zegt dan iemand met verstand.

   1. tulipanes

    Als je hem negeert zal hij denk ik wel een keer stoppen. Maar kunnen we niet een beetje volwassen met elkaar omgaan?

   2. Goodie

    Ach, dit gaat toch al maanden zo. Op het begin heb ik hem lange tijd genegeerd, maar dit stuk stront blijft maar doorgaan.

 2. kenfen

  Randy is een momenten voetballer en daar is niks mis mee. Wildschut had dat ook maar zag zijn droom toch wel uiteenklappen. (hoop voor hem dat hij bij Ado weer gaat presteren).
  Randy zal zelf ook wel beseffen dat VVV voorlopig toch wel zijn plafond is. Kan onder Trost nog veel leren.
  Maar zo’n prijs gun ik hem wel stemmen dus op onze Randy

  1. De Koel

   Ik denk dat de kwaliteiten van Wildschut een stuk beperkter zijn dan die van Randy. Wildschut kan alleen hard rennen en heeft een hard schot. Verder heeft hij nauwelijks oog voor zijn medespelers zodra hij de bal heeft. Niet voor niets dat hij bij Heerenveen mislukt is.
   Wolters is ook snel, heeft een goed schot, kan een tegenstander passeren en geeft vaker een voorzet. En mentaal volgens mij veel sterker.

 3. eric

  Klopt, Randy heeft het echt niet voor het uitzoeken, de prijs zegt het al PERIODE,
  ik heb ook 2 top periodes gehad, maar daar ligt ik jullioe beter niet over in, gaan jullie dadelijk ook nog serieus schrijven.

Leave a Reply