Randy Wolters nieuwste aanwinst VVV

VVV-Venlo en Randy Wolters hebben op donderdag 18 juli overeenstemming bereikt over een overgang van de linksbuiten naar de Venlose club.

Wolters tekent een contract dat hem voor drie seizoenen aan VVV-Venlo verbindt.
De 23-jarige Leidenaar wordt overgenomen van FC Den Bosch, waar hij afgelopen seizoen onder contract stond. Eerder speelde Wolters voor FC Emmen en FC Utrecht.

Bij laatstgenoemde club scoorde Wolters zijn enige eredivisietreffer tot nu toe: begin 2008 maakte hij in zijn debuutwedstrijd de Utrechtse eretreffer in de met 1-4 verloren thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo.

De linksbuiten staat te popelen om aan het nieuwe seizoen te beginnen: “VVV-Venlo gaf me een goed gevoel tijdens de gesprekken en uit hun driejarige aanbieding sprak vertrouwen. Ik ben natuurlijk niet vergeten dat ik ooit scoorde tegen VVV-Venlo. Nu hoop ik vóór de club te gaan scoren en zo bij te dragen aan een goed seizoen.”

Bron: VVV

44 Responses

 1. VvvVenlo

  Bij Den Bosch zijn ze hier niet blij mee schijnt er een publiekslieveling te zijn geweest en 1 van de betere spelers(misschien wel de beste)! Dus ik denk dat we een goeie speler hebben binnengehaald! Het mag ook wel eens een keer gezegd worden goed gedaan daar boven op de berg ;)! En Randy welkom bij Vvv!

 2. Venske

  De geschiedenis herhaalt zich…… Ik schreef het een paar weken geleden al…. Als je ooit scoort tegen VVV sta je voor eeuwig in het boekje van de scouts…… Van. Haaren, Türk. enz. Maar gelukkig eindelijk een echte vleugelspits erbij….. Nu nog een breekijzer voor het middenveld…..

 3. Goodie

  Aan de reacties van de Den Bosch supporters te zien zijn ze hier niet heel blij mee. Hoorde ook dat het een fanatieke jongen is, die moeten we hebben dus. Maar ik heb hem nog nooit echt zien spelen, maar verwacht toch het één en ander van hem. Op voorhand lijkt het me een aanwinst, prima werk dus. Afwachten of Trost nog meer spelers bij de selectie wil hebben. Ben benieuwd.

 4. Goodie

  Tot nu toe hebben we een team dat mee doet voor het kampioenschap. Hopelijk houden we dat zo, en vertrekken Mäënpäa en Türk niet voor een appel en een ei.

  ——————–Mäënpäa—————–
  Jopppen—Promes–Balkenstein—Fleuren
  ———-Türk————Kruijsen——
  ——————–Yuki——————
  Reimerink/Cooper–Nwofor——-Wolters.

 5. VvvVenlo

  @goodie het ziet er op papier idd niet verkeerd uit, maar dat zag het er vorig seizoen ook niet uit. Maar ik heb er wel vertrouwen in dat Trost er een eenheid van kan maken, en dat we weer aantrekkelijk voetbal te zien krijgen in de Koel. En wie weet wat er nog meer gaat komen, deze transfer verwachten we ook niet echt.

  1. Goodie

   Heb veel verwachtingen van Trost. Maar slechter dat Lokhoff zal het niet worden. Maar denk toch dat er een nieuwe spits bij moet (er van uit gaan dat Cooper op de flanken kan), en een verdediger. Want het is maar af te wachteb hoe Promes het doet, en Altheer is meer een middenvelder maar zou eventueel ook achter in kunnen.

  1. YowVVV

   Goede aankoop trouwens, maar ik vind dat we er nog niet zijn met de aankopen.
   Wie is bijvoorbeeld de back up van Nwofor of bij een vertrek een goede centrum spits moeten hebben. Nwofor geselecteerd voor nigeria is voor mij onbegrijpelijk.

   1. Frosty

    Is wel balen dat hij geselecteerd is idd, ook nog voor zo’n bout wedstrijdje.

  1. Drikus

   @ BVV:
   Het wordt echt tijd dat jij je profiel foto gaat veranderen en wel om 2 redenen:
   1: Leemans had, in tegenstelling tot jouw pessimistische commentaar, ALTIJD vertrouwen in VVV
   2. Statler past beter bij je.

 6. Venske

  Hoorde van een Bossche bol dat onze nieuwe aanwinst nog een schorsing heeft lopen van twee vriendschappelijke wedstrijden. Blijkt wel een lekker agressief ventje te zijn! Met echte winnersmentaliteit!

  1. Word

   Kreeg rood tegen Dordt afgelopen week. Las dat hij het ‘niets ernstigs’ vond, maar de speler en coach van Dordt vonden het een schandalige overtreding. Gifkikker blijkbaar.

 7. roermond

  Venske, Randy kan naast Yuki op de bank gaan zitten voor 2 wedstrijden…Zie onderstaand bericht:

  Wolters moet twee oefenduels toekijken
  17-07-2013

  De KNVB heeft Randy Wolters voor drie oefenduels geschorst, waarvan een duel voorwaardelijk. Dit naar aanleiding van zijn rode kaart in de oefenwedstrijd FC Dordrecht – FC Den Bosch, op tien juli gespeeld in Waardenburg.
  Volgens de KNVB maakte Wolters zich schuldig aan ernstig gemeen spel jegens een tegenstander. Hij werd daarom na 35 minuten uit het veld gestuurd.

  Gehaald van Fc Den Bosch fansite…. Ze vinden het wel jammer dat hij weggaat… Goede aankoop van VVV….come on Venlo…forza VVV….

 8. 5 for life

  Randy Wolters voor 2 oefenwedstrijden en 1 voorwaardelijk geschorst net als Yuki Otsu 3 en 1 voorwaardelijk. FC Den bosch heeft woensdagavond tegen FC Twente geoefend, dus hij is er al 1 kwijt. Hij mag alleen a.s. niet meedoen tegen OFI Kreta en dan zit zijn schoring er al weer op.

  En over beelden van hem gesproken bekijk deze is http://www.youtube.com/watch?v=2Q3GAM03mFI

 9. 5 for life

  Da tWolters zo gek is als een deur dat valt volgens mij wel mee. Dat zijn 4 reacties van 2 personen. Dat zullen wel van die negatievelingen zijn die we hier ook af en toe hebben. Volgens mij is het wel een goeie.

 10. marcel

  volgens mij is het een pittige, 5 gele en een geel/rode afgelopen seizoen voor een aanvaller. De vraag is hoever hij hierin doorslaat. Aan de andere kant wellicht een jongen met pit, die ook wat op de tribunes teweeg kan brengen. Zo’n seizoen met dooie als afgelopen jaar hoop ik niet meer mee te maken. Beetje beleving kan geen kwaad.

  1. Goodie

   Dat is mooi meegenomen. Denk dat hij back up wordt. Aanval is nu wel compleet met Prince Rajcomar, Wolters, Cooper, Reimerink, Nwofor en eventueel jeugdspelers.

   1. Lincoln

    Hansje zou ik heel graag zien komen. Niet de meest briljante voetballer maar wel enorme passie en strijd altijd in zijn voetbal. Een speler waar je wat aan hebt en veel heeft meegemaakt.

   2. Koelie

    Die wilde in de Eredivisie blijven en verlengde daarom niet bij Willem II. Zet maar uit je hoofd dus.

 11. VvvVenlo

  Niels Vorthoren heeft ook nog geen club! Maar het liefste zie ik Ammi er nog bij komen is toch een speler die je allround kunt gebruiken! Maar ben bang dat dat niet gaat gebeuren..

Leave a Reply