Randy Wolters NR.1 Bloemengigant speler van de maand april & mei!

De competitie is inmiddels al afgelopen en jullie mochten kiezen voor de beste VVV speler van de maand april & mei. We hebben gekozen om 2 maanden samen te voegen omdat de maand mei maar 2 wedstrijden had. Daarnaast doen we voor de Play-Offs een aparte verkiezing. VVV-Venlo had ups & downs in beide maanden maar uiteindelijk werd de doelstelling Play-Offs behaald.

De vorige winnaars van de beste speler van de maand waren Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda (september), Vito van Crooij (oktober), Randy Wolters (november), Niki Mäenpää (december), Danny Post (januari), Danny Post (februari) en maart Melvin Platje (maart). De genomineerden waren in de maand maart waren Melvin Platje en Niki Mäenpää. Twee spelers die de nominatie hebben verdiend, de winnaar is een speler die de maand maart het best heeft gepresteerd volgens jullie.

De bos bloemen wordt mogelijk gemaakt door:

NR1 BLOEMENGIGANT!
DE GOEDKOOPSTE BLOEMEN
365 DAGEN PER JAAR DESIGNER OUTLET ROERMOND

40 FRISSE ROZEN VOOR €10,-
ALTIJD DE ALLER GOEDKOOPSTE PRIJS!!!

De Winnaar

Wolterkroes

Jullie hebben in de maanden april & mei gekozen voor Randy Wolters als speler van de maand! De linksbuiten van VVV-Venlo werd in de laatste wedstrijd tegen NEC Nijmegen gekozen als beste speler van de week. Na zijn mindere periode heeft Randy zich helemaal herpakt. Hij is belangrijk voor het team met zijn assists en doelpunten en daarnaast is hij belangrijk voor de opmars van VVV-Venlo. Met zijn snelheid en zijn acties is Randy altijd gevaarlijk voor het doel van de tegenstander. Wij hopen natuurlijk dat hij deze lijn doorzet in de komende wedstrijden. Wie weet wordt er iets moois bereikt in de Play-Offs!

Randy, namens de redactie van Venlonaren van Harte gefeliciteerd.

Ook willen wij Niki Mäenpää, Vito van Crooij en Jerold Promes feliciteren. Helaas werden zij niet gekozen voor de speler van de maand maar hebben ze door het winnen van de speler van week een steentje bijgedragen bij VVV-Venlo.

[table id=99 /]

Leave a Reply