RANDY WOLTERS NR.1 BLOEMENGIGANT SPELER VAN DE MAAND NOVEMBER!

De beste VVV-er van de maand november is bekend. De vorige winnaars van de beste speler van de maand waren Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda (september) en Vito van Crooy (november). Deze maand waren Guus Joppen, Melvin Platje, Niki Mäenpää en Randy Wolters genomineerd. Deze maand is het wel overduidelijk wie de winnaar is en zich de beste speler van de maand november mag noemen.

De Winnaar

Wolterkroes

Jullie hebben in de maand november gekozen voor Randy Wolters als NR1 BLOEMENGIGANT speler van de maand! Randy heeft een zware periode achter de rug waarbij het even allemaal niet zo lukte als vorig seizoen. Toch was hij elke wedstrijd van grote waarde door zijn assists en voorzetten te geven. In de wedstrijd tegen FC Volendam waar de supporters weinig hoop hadden in een goede afloop was het de rappe buitenspeler die ervoor zorgde dat VVV-Venlo binnen een kwartier op voorsprong kwam. Tot dusver had Randy nog geen een doelpunt gemaakt en nu een loepzuivere hattrick. Tijdens het juichen zag je hoe blij hij was en hoe hoog het zat bij hem. Na deze wedstrijd zie je dat Randy los is. Wij hopen dat hij deze lijn door trekt want als we zo door gaan kan het nog een mooi seizoen worden voor VVV.

Randy, namens de redactie van Venlonaren van Harte gefeliciteerd.

De bos bloemen wordt mogelijk gemaakt door:

NR1 BLOEMENGIGANT!
DE GOEDKOOPSTE BLOEMEN
365 DAGEN PER JAAR DESIGNER OUTLET ROERMOND

40 FRISSE ROZEN VOOR €10,-
ALTIJD DE ALLER GOEDKOOPSTE PRIJS!!!

Ook willen we Niki Mäenpää, Melvin Platje en Guus Joppen feliciteren. Helaas zijn ze niet gekozen voor de speler van de maand maar hebben ze door het winnen van de speler van week een steentje bijgedragen bij VVV-Venlo. Volgende week en maand zijn er nieuwe rondes en worden zij wellicht speler van de maand.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Eindstand speler van de maand oktober

[table id=65 /]

Leave a Reply