Randy Wolters vertrekt naar Go Ahead Eagles!

Publiekslieveling Randy Wolters heeft VVV-Venlo verlaten. De linksbuiten van VVV-Venlo heeft een contract voor 2 seizoenen getekend bij de pas gedegradeerde club Go Ahead Eagles. Over de transfersom worden geen mededelingen gedaan door beide clubs. VVV-Venlo moet door het vertrek van Wolters op zoek naar een nieuwe linksbuiten.

Het vertrek van Randy Wolters hing al een tijdje in de lucht. In april gaf Wolters, VVV te weten te willen vertrekken bij de Koelclub. VVV heeft Wolters te kennen gegeven mee te zullen werken aan zijn wens.

Randy Wolters kwam in het seizoen 2013/2014 over van FC Den Bosch. De 25-jarige aanvaller speelde in totaal 72 officiële wedstrijden voor de Venlonaren waarin hij 13 keer wist te scoren. De Leidenaar werd al gauw de publiekslieveling van VVV-Venlo, de supporters zullen zijn werklust missen.

Wij wensen Randy veel succes bij zijn nieuwe club en bedanken hem voor de 2 seizoenen dat hij in het geel zwart speelde.

16 Responses

 1. Meuske

  Randy Randy Randy wat een vooruitgang heb je geboekt echt een goede keus en ik hoop dat je het net zo goed gaat doen als onze Reimerink die ging ook een stapje hogerop, NOT!!!!!!!!! Hoop dat nu er afscheid is genomen van Vilters ook actie komt op de berg en wij ook eens mensen kunnen verwelkomen want de spoeling word nu wel erg dun. Hebbben we nu budget om Platje een nieuw contract te geven? Laten we het hopen want als er iemand altijd de strijd aanging is hij het wel. Randy bedankt? Kwam op het veld laatst nog geen bushokje voorbij laten we eerlijk zijn. Forza VVV wij moeten verder

 2. Donderspeech

  Knap dat je dat blinde paard nog verkocht krijgt. Ik hoop dat er in Deventer hekken langs het veld staan anders worden ze Randy nog een keer kwijt. Vangnetten achter het doel is ook geen overbodige luxe !

 3. Yoep

  Lincoln, je hebt gelijk. Kwam geen bushokje meer voorbij, waarom, veel te vet geworden. Vandaar die gefrustreerde houding van hem, zijn egoïsme, schieten vanaf 70 meter, en ga zo maar door. Dat hij voor GAE kiest geeft zijn EQ aan. Ik hoop dat dit gemeen mannetje eens zijn tegenstander tegen komt.

 4. Koelie

  Jacobs, Soltani, El Gaaouri, Ahahoui en dan vergeet ik misschien nog een paar maar die waren allemaal veel beter. Dus doei en veel plezier in Deventer. Neem aan dat GAE wel netjes contractje heeft afgekocht?

 5. Dond

  Als we allemaal nadenken is het logisch dat het deze week wat stiller was bij onze club.
  Dit in verband met het overlijden van Beau Vilters. R.I.P.
  Echter zullen er aankomende week toch wel wat spelers gepresenteerd mogen worden!

 6. Ben

  Publiekslieveling is vertrokken, erg jammer? Uiteindelijk werd hij hier niet beter en dan mag je na twee jaar echt wel vertrekken, zeker bedenkende dat hij bij ons een grootverdiener was en bovendien nu nog een prachtig transferbedrag heeft opgeleverd. Wij gaan verder, ik ben benieuwd welke jonge amateur talenten VVV gaat selecteren. FORZA VVV!

 7. OooLGooO

  Wolters is transfervrij vertrokken terwijl hij nog een 1jarig contract had.
  dat hij vetrokken is is het beste. Maar helemaal gratis terwijl je het financieel zwaar het snap ik niet echt.

 8. Goodie

  De keuze voor Wolters is begrijpelijk. Meer kans op promotie en Europa league. Ik vond Wolters alleen niet sterk spelen hier in Venlo, kan er dus niet echt wakker van liggen.

 9. OooLGooO

  Wolters snap ik wel.
  Maar waar je nog een jaar contract hebt verwacht je in deze situatie toch een transfersom. Ook al speelde wolters niet geweldig hij was toch een speler met potentie waar je makkelijk geld voor kon vangen. Alleen het salaris lijkt mij wel meevallen. Je moet er ook weer nieuwe spelers voor aantrekken.
  Maar goed. Er zal wel ‘logisch’ over nagedacht zijn.

Leave a Reply